Είναι από τις ιστορικές φωτογραφίες ντοκουμέντο…

Στην δημοφιλή εκπομπή του Φρέντυ Γερμανού, Αλάτι και πιπέρι, εμφανίζονται μαζί τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράγου και της τηλεόρασης που τότε στην Ελλάδα κάνει τα πρώτα της βήματα.

Ο Φρέντυ Γερμανός έχει καταφέρει να έχει τις «μεγαλύτερες φίρμες» της εποχής στην ίδια εκπομπή: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Λάμπρος Κωνσταντάρας,Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Αλέκος Σακελλάριος… Η εκπομπή Αλάτι και Πιπέρι του Φρέντυ Γερμανού, «βραβεύει» με κύπελλα τους καλεσμένους της, όπως αναφέρει το tlife.

Ο γνωστός φωτορεπόρτερ Τάκης Πανανίδης είναι εκεί και απαθανατίζει το ιστορικό στιγμιότυπο…

Στην επίσημη σελίδα του, διαβάζουμε για την φωτογραφία: «Στα όρια Χούντας και Μεταπολίτευσης, στην αμαρτωλή, στρατοκρατούμενη ΥΕΝΕΔ, μια ενδιαφέρουσα συνάντηση του τότε καλλιτεχνικού χώρου. Η ευρείας ακροαματικότητας εκπομπή τού Φρέντυ Γερμανού «Αλάτι και πιπέρι», βραβεύει με… κύπελλα τούς Λάμπρο Κωνσταντάρα, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Γρηγόρη Μπιθικώτση και Αλέκο Σακελλάριο. Όρθιος με την Αλίκη ο Φρέντυ»

Δείτε ακόμη: Η αρχή της ιστορικής κόντρας: Τι συνέβη πριν γίνουν φίλες η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Τζένη Καρέζη;

Δείτε ακόμη: Τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη λίγο πριν πεθάνει! Ένα σπάνιο βίντεο αποκλειστικά στο youweekly.gr

Δείτε ακόμη: Απίστευτη αποκάλυψη! Τι είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην κηδεία της Τζένης Καρέζη; Δεν το περιμένετε…

Δείτε ακόμη: ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ: Όταν η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος φωτογραφήθηκαν για πρώτη και τελευταία φορά στο σπίτι τους! (PHOTOS)

loading...