Γυμνή φιλοξένησε το εξώφυλλο του Vanity Fair την έγκυο Serena Wiliams. Απλά απολαυστική!

Γυμνή φιλοξένησε το εξώφυλλο του Vanity Fair την έγκυο Serena Wiliams. Απλά απολαυστική!
Μια από τις σπουδαιότερες αθλήτριες όλων των εποχών.

Η Serena Wiliams με χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς αγώνες και πολλές άλλες επιτυχίες, φωτογραφήθηκε για το Vanity Fair έγκυος και γυμνή! Διαβάστε παρακάτω:

 



Η πανέμορφη αθλήτρια πόζαρε με την φουσκωμένη της κοιλιά και το απίστευτο αθλητικό της σώμα που παραμένει μοναδικό παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη. Η Serena Wiliams έχει κατακτήσει 39 τίτλους Γκραν Σλαμ, 4 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς αγώνες και από το 2009 βρίσκεται στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία των γυναικών αντισφαιριστριών. ''Αν ήμουν άντρας δεν θα με ρωτούσαν ποτέ αν με θεωρώ τον σπουδαιότερο αθλητή της εποχής μας'' απαντάει αφοπλιστικά στον δημοσιογράφο του Vanity Fair.



Τον περασμένο Ιανουάριο, μια μέρα πριν την έναρξη του ATP Αυστραλιανού Όπεν, η Serena έδωσε μια χαρτοσακούλα με 6 τεστ εγκυμοσύνης στον αρραβωνιαστικό της Alexis Ohanian. Ήταν όλα θετικά.

''Θεέ μου, δεν γίνεται, έχω το τουρνουά, πώς θα παίξω στο Αυστραλιανό Όπεν; Είχα προγραμματίσει να κερδίσω και το Wimbledon φέτος'' εξομολογείται ότι σκέφτηκε μόλις είδε ότι το πρώτο τεστ είναι θετικό.

Η Serena συμβουλεύτηκε το γιατρό της και αφού τη διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αγωνίστηκε και κέρδισε τον τίτλο.

Διαβάστε ακόμα στο Youweekly.gr:

Αυτές είναι οι Ελληνίδες διάσημες που έφτασαν ένα βήμα πριν την… ανορεξία!

Η ώρα της αλήθειας έφτασε! Τα κορμιά της Ελληνικής showbiz, χωρίς ίχνος ρετούς! Αντέχεις να το δεις αυτό το θέαμα;

10 γνωστοί Έλληνες που έχουν χάσει τα… αδέρφια τους! (Photos)