Η άγρια μυστική ερωτική ζωή της Τζάκι Κένεντι: Εραστές της 2 αδέρφια του άντρα της και ηθοποιοί του Χόλιγουντ!

Η άγρια μυστική ερωτική ζωή της Τζάκι Κένεντι: Εραστές της 2 αδέρφια του άντρα της και ηθοποιοί του Χόλιγουντ!
Η άλλοτε Πρώτη Κυρία, Τζάκι Κένεντι, κατάφερε να κρύψει από τα φώτα της δημοσιότητας μια απίστευτα σκανδαλώδη ζωή!

Με αφορμή την... αλά Τζάκι εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στην ορκωμοσία του συζύγου της και τη νέα ταινία με υπόθεση τη ζωή της Τζάκι, η εφημερίδα Sun δημοσιεύει, σε συνέχειες, βιογραφία της πρώην πρώτης κυρίας, στην οποία αποκαλύπτεται η θυελλώδης ερωτική της ζωή και η απογοήτευσή της από τις διαρκείς απιστίες του Προέδρου.

Η Τζάκι αγωνίστηκε σκληρά για να "χτίσει" την τέλεια εικόνα της και να κρύψει τη ζοφερή αλήθεια. Ο γάμος της με τον Τζον Κένεντι ήταν χωρίς αγάπη και κάτω από έντονη πίεση μέχρι και τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου στο Ντάλας τον Νοέμβριο του 1963.

Την άγρια μυστική ερωτική της ζωή δεν τη γνώριζε κανείς. Η Τζάκι Κένεντι φαίνεται, λοιπόν, να έχει για εραστές δύο από τους αδερφούς του νεκρού συζύγου της και ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Μάρλον Μπράντο και ο κωμικός Πήτερ Κουκ, γεγονότα που ήρθαν στο προσκήνιο πολύ μετά το θάνατό της από καρκίνο το 1994.
Τα δυο αδέρφια

Σοκαριστικό είναι ότι εραστές της υπήρξαν και τα δύο νεότερα αδέρφια του Τζον Κένεντι, Τεντ και Μπόμπι, παντρεμένοι και οι δύο. Ακόμα και πριν από τη δολοφονία του συζύγου της, ο Μπόμπι περνούσε πολύ χρόνο μαζί της στο σπίτι της οικογένειας στη Μασαχουσέτη, όταν έλειπε ο Τζον Κένεντι.

"Φαίνεται να περνά τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο του με την Τζάκι Κένεντι. Ακόμα και αν δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, φαίνεται να μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου", είπαν κυβερνητικοί κατάσκοποι για τον Μπόμπι, μετά τη δολοφονία του Προέδρου. Διαβάστε τη συνέχεια στο athensmagazine.gr.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Οι 100 πιο σeξι άντρες του κόσμου! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι το νούμερο 1 στην λίστα!

10 Διάσημοι Έλληνες που είχαν δύσκολα & φτωχικά παιδικά χρόνια! Πέρασαν κακουχίες και πάλεψαν για να φτάσουν στην κορυφή…

Πώς είναι σήμερα 10 «ξεχασμένοι» Ελληνες ηθοποιοί του κινηματογράφου (photos)