Η απαράδεκτη συμπεριφορά των celebrities σε θαυμαστές τους! Δείτε πόσο αγενείς ήταν

Η απαράδεκτη συμπεριφορά των celebrities σε θαυμαστές τους! Δείτε πόσο αγενείς ήταν
Μπορεί οι περισσότεροι σταρ να είναι ευγενικοί με τους θαυμαστές τους όμως υπάρχουν και ορισμένοι που είναι το ακριβώς αντίθετο! Παρακάτω θα μάθεις ποιοι είναι αυτοί.

Σύμφωνα με το Star Magazine, η Σάντρα Μπούλοκ φώναξε σε έναν θαυμαστή της που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, όταν εκείνος ζήτησε αυτόγραφο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας της "The Heat", το 2013.

bullok

Αν σου αρέσει κάποιο λουκ της Ριάνα, μην τολμήσεις να προσπαθήσεις να το αντιγράψεις και ακόμη και αν το κάνεις πρόσεξε μη τυχόν και το δει η Ριάνα. Και αυτό γιατί η Ριάνα μέσα από την απάντηση της την κορόϊδευε όταν είδε το ποστάρισμά της!

riana

Αν πιστεύεις πως ο "Τσάντλερ" από τα "Φιλαράκια" -κατά κόσμον Μάθιου Πέρι- είναι τόσο αστείος και ευγενικός όσο νομίζεις, τότε μάλλον κάνεις λάθος. Όπως φαίνεται αποφάσισε να μην συμμετέχει στο τουρ του Studio 60 on the Sunset Strip" γιατί δεν του έδωσαν ένα Red Bull χωρίς ζάχαρη.

peri

Σύμφωνα με υπάλληλο ξενοδοχείου στο Ντάλας πριν φτάσει εκεί η Τζάνετ Τζάκσον, ένα γκρουπ από security είχε μπει στο ξενοδοχείο για να πουν σε όλους να σταματήσουν αυτό που κάνουν και να μείνουν πίσω από μια γραμμή κοιτώντας προς τα κάτω. Προφανώς εκείνη ζήτησε να μην την κοιτάξει κανείς.

tzanet

Ένα κοριτσάκι ηλικίας οκτώ ετών στάθηκε αρκετά τυχερό ώστε να συνατήσει από κοντά την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και το πόλοιπο καστ σε προβολή του "The Mask of Zorro" και όταν γνώρισε την γνωστή ηθοποιό είπε στην σταρ: "Θέλω και εγώ να γίνω ηθοποιός" . Εκείνη κοίταξε το κοριτσάκι και του είπε: "Είσαι αρκετά όμορφη όπως φαίνεται". Καλά τι φοβήθηκε μήπως της κλέψει τον ρόλο;

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 24:  Actress Catherine Zeta-Jones arrive at the Oscars held at Hollywood & Highland Center on February 24, 2013 in Hollywood, California.  (Photo by Michael Buckner/Getty Images)

Η Κριστίνα Αγκιλέρα είναι από τις σταρ εκείνες που αγαπούν τους θαυμαστές τους αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να δέχονται να ψωνίζουν μαζί στο ίδιο μαγαζί! Μάλιστα όταν η ίδια ήθελε να ψωνίσει σε συγκεκριμένο κατάστημα ζήτησε να κλείσουν οι πόρτες του καταστήματος και σαν να μην έφτανε αυτό γελούσε ειρωνικά καθώς περνούσε από μπροστά τους.

agki

O Τζάρεντ Λέτο έφερε σε δύσκολη κάποια θαυμάστριά του που δεν ήξερε τα λόγια τραγουδιού του -και που δεν μιλούσε καν αγγλικά βασικά!- δείχνοντας την και κάνοντας της άσεμνη χειρονομία.

leto

Ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν φέρεται και τέλεια στους θαυμαστές του και μάλιστα όταν βρέθηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Αυστραλία αποκάλεσε κάποιον παρευρισκόμενο "φάλαινα". Χμμμ...όχι και το καλύτερο πράγμα στον κόσμο.

mpi

Αν ποτέ τύχει και πέσεις επάνω στον Τόμπεϊ Μαγκουάιρ μην σκεφτείς να του ζητήσεις αυτόγραφο! Σύμφωνα με το Autograph Collector Magazine είναι ο χειρότερος στο κομμάτι αυτό!

tom

Η κάποτε Jenny from the Bloke ή αλλιώς Τζένιφερ Λόπεζ πλέον έχει πολύ ακριβή υπογραφή και δεν βάζει και όπου να 'ναι! Μάλιστα κάποτε μια οικιακή βοηθός έχασε τη δουλειά της επειδή της ζήτησε αυτόγραφο. Η ίδια βέβαια αρνήθηκε την κατηγορία.

***SUNDAY CALENDAR  STORY FOR JUNE 15, 2014. DO NOT USE PRIOR TO PUBLICATION********** WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA MAY 29, 2014-Singer and actress Jennifer Lopez will be releasing her new album "A.K.A." which would be her 10th. (Wally Skalij/Los Angeles Times)

Το ακούσαμε και αυτό! Η Κιμ Καρντάσιαν είναι ... επιλεκτική με τους θαυμαστές της όταν πρόκειται να υπογράψει αυτόγραφα από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ. Άραγε πώς γίνεται η ... επιλογή;

kim

Το ξέρουμε όλοι πως ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν είναι φαν του σίκουελ που τον έκανε γνωστό αλλά δεν πάει πολύ να λέει για τους φαν του σίκουελ πως κάθονται ολόκληρη την ημέρα και ασχολούνται με έναν φανταστικό κόσμό;

rob

womenonly.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Forbes: Η λίστα με τους 20 πιο ακριβοπληρωμένους celebrities για το 2016

Αυτοί είναι οι 15 διάσημοι Έλληνες που φόρεσαν χειροπέδες- Μάθετε γιατί κάθισαν στο εδώλιο

Τα πιο «πολιτισμένα» διαζύγια της ελληνικής και ξένης showbiz

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ανατριχιαστικό: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Δημήτρη Καμπουράκη – Το τελευταίο του αντίο

Θρήνος! Πέθανε γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης

Ο ρόλος του Μάκη Παντζόπουλου στο τέλος της συνεργασίας Μενεγάκη – Μπήλιου!