Η ώρα της σκληρής αλήθειας! Αυτοί είναι οι επώνυμοι που έχουν... μικρό πέος! Ναι ... καλά ακούσατε!

Η ώρα της σκληρής αλήθειας! Αυτοί είναι οι επώνυμοι που έχουν... μικρό πέος! Ναι ... καλά ακούσατε!
πορεί να λένε ότι το μέγεθος δεν έχει σημασία αλλά η αλήθεια είναι ότι σε μερικά πράγματα ισχύει ότι όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο.

Το να έχει ένας άντρας μικρό πέος δε σημαίνει αυτόματα ότι θα έχει και κακή σεξουαλική ζωή. Ένας από τους μεγαλύτερους γυναικοκατακτητές, ο Μικ Τζάγκερ είχε μικρό πέος σύμφωνα με τον Κιθ Ρίτσαρντς. Ο Μικ δεν είναι ο μόνος άντρας στο Χόλιγουντ που έχει μικρό πέος. Δείτε παρακάτω 10 από αυτούς:

1. Μπραντ Πιτ



Σύμφωνα με την πρώην φιλενάδα του Τζούλιετ Λιούις δεν ήταν και τόσο σπουδαίο να πέσεις στο κρεβάτι με τον Μπραντ στα 90s, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα του μεγέθους. Ακόμη και ο κολλητός του Τζορτζ Κλούνεϊ κόλλησε ένα αυτοκόλλητο στο αμάξι του Μπραντ που έλεγε "Small Penis Onboard" (Mικρό Πέος στο Αυτοκίνητο) αλλά αυτό υποθέτουμε ότι ήταν απλά ένα αστείο. Ή μήπως όχι;

2. Τζουντ Λο



Χάρη στη δουλειά ενος πονηρού παπαράτσι το 2005 δε χρειάζεται να βασιστούμε σε φήμες για να αποφανθούμε αν το πέος του Τζουντ Λο είναι μικρό αφού το είδαμε. Οι NSFW φωτογραφίες που βγήκαν στη φόρα μας έδωσαν την ευκαιρία να αξιολογήσουμε το πέος του Τζουντ μόνοι μας.

Δείτε ακόμη: Ψηλοί ή όχι και τόσο; Μάθε τι ύψος έχουν 20 αγαπημένοι σου επώνυμοι!

3. Σάια ΛαΜπεφ



Ακόμη και αν ο Σάια ΛαΜπεφ δεν είχε ο ίδιος παραδεχτεί στο περιοδικό Playboy ότι δεν είναι εξαιρετικά προικισμένος πιθανότατα θα το είχαμε υποθέσει μόνοι μας. Η αλήθεια είναι ότι κανένας άντρας που χρησιμοποιεί...μεγάλο μέγεθος στα προφυλακτικά δεν ρίχνει ένα φλιτζάνι καφέ σε έναν φωτογράφο και στη συνέχεια τρέχει μακριά σα δειλός!

4. Tζον Γκόσελιν


Ο Τζον έγινε γνωστός από το ριάλιτι Τζον & Κέιτ όπου πρωταγωνιστούσε με τη γυναίκα του και τα 8 παιδιά τους.

Όσοι έχετε μικρό πέος φοβού τις πρώην φιλενάδες! Έτσι την πάτησε και ο Τζον όταν η πρώην του Χέιλι Γκλάσμαν τον εκδικήθηκε λέγοντας σε όλο τον κόσμο αυτό που ήδη γνώριζε η πρώην σύζυγός του Κέιτ Γκόσελιν: ότι το πέος του είναι τοσοδούλικο!

Δείτε ακόμη: Φρικιαστικά εγκλήματα που σημάδεψαν τα Χριστούγεννα. Αυτό που έγινε το 1996 δεν πρόκειται να το ξεχάσει κανένας

5. Ντάνιελ Κρεγκ



Σύμφωνα με πηγές, ο Ντάνιελ Κρεγκ στις γυμνές σκηνές του Casino Royale χρησιμοποίησε ηθοποιό να τον ντουμπλάρει. Ίσως το πραγματικό μέγεθος του πέους του να μην ήταν άξιο για τα στάνταρ ενός James Bond...

6. Eνρίκε Ιγκλέσιας



Δέκα χρόνια πριν ο Ενρίκε Ιγκλέσιας παραδέχτηκε ότι έχει μικρό πέος αλλά μετά το πήρε πίσω άρα δεν ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια. Υποθέτουμε ότι μόνο η Άννα Κουρνίκοβα ξέρει το πραγματικό μέγεθος του Ενρίκε.

7. Έμινεμ



Μπορεί ο Έμινεμ να ραπάρει το ίδιο καλά με οποιονδήποτε άλλο γνωστό ράπερ αλλά αποδεικνύεται ότι δεν είναι το ίδιο προικισμένος όπως οι περισσότεροι από αυτούς. «Αν πρόκειται να κάνεις σεξ με τον Μάρσαλ σιγουρέψου ότι έχεις ένα μικρό μπλε χαπάκι αλλιώς δεν δουλεύει» διαλαλεί η πρώην σύζυγός του Κιμ Μάδερς.

8. Νικ Λάσεϊ



Ο πρώην σύζυγος της Τζέσικα Σίμπσον μάλλον δεν εκτελούσε με τον καλύτερο τρόπο τα συζυγικά του καθήκοντα, αφού το μικρό πέος που διαθέτει δεν άφησε ικανοποιημένη τη διάσημη τραγουδίστρια. Το 2006, μετά το χωρισμό τους, η ίδια το αποκάλυψε αλλά δήλωσε ότι το ξεπέρασε.

Δείτε ακόμη: Η αλλαγή στην εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή από το 1999 μέχρι σήμερα είναι απίστευτη

9. Άστον Κούτσερ



Ήταν το 2008 όταν στο σόου του Λέτερμαν η Μπρίτανι Μέρφι αστειεύτηκε για τη σχέση του πρώην της με την Ντέμι Μουρ λέγοντας: «Υποθέτω ότι τα βρίσκουν γιατί προφανώς εκείνον δε τον απασχολεί η ηλικία και εκείνη δε τη νοιάζει το μέγεθος.». Ο Κούτσερ ποτέ δεν αρνήθηκε ή αντέκρουσε αυτές τις κατηγορίες γεγονός που μας δείχνει ότι έχει τρομερή αυτοπεποίθηση.

10. Ντάνιελ Ράντκλιφ



Φαίνεται ότι ούτε ένας μάγος του Χόγκουαρτς δεν έχει αρκετό ταλέντο ώστε να διορθώσει ένα μεγάλο (ή μικρό) πρόβλημα σαν αυτό. Όταν φωτογραφήθηκε ολόγυμνος για τις αφίσες του θεατρικού έργου Equus, αναγκάστηκε να ισχυριστεί ότι το μικρό του πέος οφειλόταν στο κρύο.

Εκτός από τους ξένους όμως... Εμείς στο youweekly.gr μπορούμε να σας αποκαλύψουμε και τα ελληνικά σκάνδαλα! Τα σκάνδαλα της ελληνικής showbiz που δεν έγραψε κανείς! Διαβάστε αναλυτικά εδώ.