Τα καυτά ατυχήματα που έμειναν στην ιστορία - Όταν οι celebrities έδειξαν το στήθος τους (Photos)

Τα καυτά ατυχήματα που έμειναν στην ιστορία - Όταν οι celebrities έδειξαν το στήθος τους (Photos)
Είτε πρόκειται για στιλιστικά ατυχήματα, είτε για σέξι επιλογές, δεν είναι λίγες οι φορές που εγχώριες και ξένες σταρ έχουν δείξει στήθος - ηθελημένα ή αθελά τους. Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο σέξι ατυχήματα (ευτυχήματα για τον ανδρικό πληθυσμό) και τα παρουσιάζουμε.

Από τη Ναόμι Κάμπελ μέχτι την Ελένη Μενεγάκη και την Αντωνία Καλλιμούκου, όλες αυτές οι σταρ έχουν δέιξει στήθος. Μήπως θα έπρεπε να προσέξουν τι θα φορέσουν την επόμενη φορά;

Ποιός μπορεί να ξεχάσει τ΄αποκαλυπτήρια της Ελιζαμπέτα Κανάλις; Είχε πάει μαζί με τον 82χρονο εκατομμυριούχο Ρισάρ Λουνιέ και την 25χρονη σύζυγό του, Κάθι Σπάτσι, στον ετήσιο λαμπερό χορό στην Όπερα της Βιέννης κι πάνω στο χορό ήρθαν και οι αποκαλύψεις.



Ακόμα ένα σέξι ατύχημα για τη γαζέλα, Ναόμι Κάμπελ τη στιγμή που προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητο, να φανεί το στήθος της.


Αποκαλυπτήρια έχει κάνει και η Ελένη Μενεγάκη παρά τη σκουρόχρωμη επιλογή φορέματος...



Άκρως αποκαλυπτικό το φόρεμα της Μπιγιονσέ τα δείχνει όλα, ακόμη και τις ραγάδες!



Είναι Ελληνίδα, πανέμορφη και έχει κορμί λαμπάδα! Μην ψάχνεσαι, το σέξι ατύχημα συνέβη στην Αντωνία Καλλιμούκου κι εν ώρα εκπομπής!



Θυμήσου το πλούσιο μπούστο της Κατερίνας Ζαρίφη να ξεχείνεται on camera...



Ένα από τα στιλιστικά ατυχήματα της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Τζένιφερ Λόρενς μιας και το στήθος της είναι αρκετά ατίθασο με συχνά αποκαλυπτήρια.



Ιδού άλλη μια αποκαλυπτική της φωτογραφία



Ατύχημα on air είχε και η Κωσταντίνα Σπυροπούλου όταν κατέβηκε το φόρεμά της και φάνηκε δημόσια το στήθος της.


Σε αυτή τη συναυλία η Μαντόνα δεν έδειξε το δικό της στήθος αλλά αυτό της Ελληνίδας θαυμάστριάς της που ανέβασε στη σκηνή. Δε μπορούσαμε να μη το συμπεριλάβουμε στα σέξι ατυχήματα.



Δεν είναι ατύχημα αλλά επιλογή! Δεν είναι λίγες οι φορές που η Μαντόνα έχει εμφανιστεί επί σκηνής με άκρως αποκαλυπτική αμφίεση που δεν αφήνει πολλά στη φαντασία, δείχνοντας στήθος. Η εμφάνισή της στο Met Gala 2016 προκάλεσε μεν αίσθηση, δεν είναι όμως από τις πιο προκλητικές της.



Δεν είναι ατύχημα αλλά στιλιστικό λάθος ( ή επιλογή). Μπορεί η Τζένιφερ Άνιστον να μη μας έχει συνηθίσει σε σούπερ σέξιο καυτές εμφανίσεις, σε αυτή όμως τη φωτογραφία το στήθος της ξεχείνεται μέσα από το μαύρο μεν αλλά αποκαλυπτικόττατο δε τοπ! Η Τζένιφερ Άνιστον δεν φορά σουτιέν κάτω από το ημιδιαφανές μαύρο τοπάκι της και δεν δείχνει να την πειράζει κιόλας!



Πηγή: womenonly

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θα τρίβετε τα μάτια σας! Αυτά είναι τα ασχημόπαπα της ελληνικής showbiz που έγιναν κύκνοι



Σούπερ αποκλειστικό! Η Φαίη Σκορδά έβαλε στήθος και το καμαρώνει! (photos)



«Κάηκε το κεφάλι του και…»: Η αποκάλυψη του Λιάγκα για το σοβαρό ατύχημα του Στέλιου Ρόκκου που τους άφησε όλους άφωνους