Και ναι! Έχουν και οι διάσημες πρόβλημα με την κυτταρίτιδα! Αυτές είναι οι 10 Ελληνίδες χωρίς ρετούς και με κυτταρίτιδα!

Και ναι! Έχουν και οι διάσημες πρόβλημα με την κυτταρίτιδα! Αυτές είναι οι 10 Ελληνίδες χωρίς ρετούς και με κυτταρίτιδα!
Υποφέρεις από κυτταρίτιδα; Δεν είσαι η μόνη! Υπάρχουν και πολλές σταρ που νομίζεις ότι δεν έχουν τίποτα αλλά έχουν αρκετή... Παρακάτω θα δεις δέκα σταρ που έχουν κυτταρίτιδα!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι λάτρης του καλού φαγητού και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε όλοι και δεν στερείται λίγο από το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό της εκπομπής της. Το αποτέλεσμα είναι η όψη φλοιού πορτοκαλιού που όμως την πολεμάει με κάθε τρόπο και τελικά καταφέρνει να βγει πάντα ανανεωμένη στην παραλία!



Κι όμως αυτή είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία αν και είναι πετσί και κόκαλο το εντυπωσιακό είναι ότι η κuτταρίτιδα βγάζει μάτι!



Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να έχει μεταλλαχτεί τελείως αφού έχει αλλάξει κατά πολύ η εμφάνιση της όμως δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει κuτταρίτιδα και στραβά δόντια!



Η Βάνα Μπάρμπα έχει και αυτή κuτταρίτιδα όπως και οι περισσότερες γυναίκες και δεν το αρνείται ως κοινή θνητή.



Η Έλλη Κοκκίνου διαθέτει και κuτταρίτιδα και παχάκια!



Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να έχει κορμάρα καλογυμνασμένη και σέξι όμως η κuτταρίτιδα διακρίσεις δεν κάνει και έχει χτυπήσει και την δική της πόρτα αποδεικνύοντας πως και οι διάσημες υποφέρουν από την όψη φλοιού πορτοκαλιού!



Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες κυρίες που έχουν τεράστιο πρόβλημα!



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Τους θυμάστε; 20 διάσημοι Έλληνες σε ρόλους έκπληξη σε παλιά δημοφιλή σίριαλ!

15 διάσημοι που πέθαναν με τον πιο φρικτό τρόπο!

Είναι όλοι κούκλοι! Αυτά είναι τα περιζήτητα αδέλφια διάσημων Ελληνίδων!