Κι ας με λένε τρελό! Αυτοί είναι διάσημοι που κάνουν ακρότητες (Photos)

Κι ας με λένε τρελό! Αυτοί είναι διάσημοι που κάνουν ακρότητες (Photos)
Για τους επώνυμους του Χόλιγουντ, κάθε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα. Πολλές φορές όμως, δεν μπορούμε να διακρίνουμε αν οι εκκεντρικές συμπεριφορές των celebrities είναι ανάλαφρες παραξενιές ή κάποια μορφή ψυχικής ιδιαιτερότητας. Ή αν γίνεται για εμπορικούς λόγους!Αυτοί οι 20 διάσημοι χαρακτηρίζονται από τα ξένα media ως αλλοπρόσαλοι και ανισόρροποι. Ο Κάνιε Γουέστ πριν το ψυχωσικό επεισόδιο είχε δηλώσει ότι είναι... Θεός, η Κούρτνεϊ Λοβισχυριζόταν ότι ξέρει που έπεσε το Μαλαισιανό Boeing στον Ινδικό ωκεανό και ο Ντένις Ρόντμανντύθηκε νύφη drag-queen για να παντρευτεί τον εαυτό του.

55

Άλεκ Μπάλντγουιν. Ένας άντρας μια ιστορία. Ο πρώην σύζυγος της Κιμ Μπέισινγκερ έχει πολλές ιστορίες στο ποινικό του μητρώο. Σεξιστής, μισογύνης, ομοφοβικός... δέρνει δημοσιογράφους, βρίζει αστυνομικούς και αποκαλεί την κόρη του Άιρλαντ, «αγενές, άμυαλο, μικρό γουρούνι». Έχει σοβαρά θέματα διαχείρισης θυμού!

56

Η γλυκιά Αμάντα Μπάινς υπήρξε παιδί-θαύμα του ίδιου βεληνεκούς με την Λίνσεϊ Λόχαν. Μεγάλο party-animal και πρωταγωνίστρια των ταινιών «Hairspray» και «She’s the Man», η Αμάντα είναι περίφημη για την εκκεντρική συμπεριφορά της. Οδηγεί μεθυσμένη, φοράει περούκες στα δικαστήρια, πετάει πράγματα από τα παράθυρα, ενώ είπε για τη Ριάνα ότι την έδειρε ο Μπόμπι Μπράουν γιατί δεν ήταν αρκετά όμορφη.

57

Ο Τσάρλι Σιν κάνει όλους τους άλλους να μοιάζουνε «γατάκια». Ο αεικίνητος πρωταγωνιστής της σειράς «Two and a Half Men» που έβγαζε εκατομμύρια για κάθε επεισόδιο είναι διάσημος για τις κραιπάλες με ναρκωτικά, αλκοόλ και πόρνες. Τα πάρτι στο σπίτι του ήταν καθημερινό φαινόμενο, ενώ πρόσφατα δήλωσε ότι είναι φορέας του ιου HIV. Φήμες λένε ότι είναι bipolar.

58

Ο 55χρονος πρώην παίκτης των Chicago Bulls, Ντένις Ρόντμαν έχει βάψει τα μαλλιά του με όλα τα χρώματα, έχει piercing σε όλα τα σημεία του σώματός του, έχει ντυθεί νύφη ντραγκ-κουίν, ενώ το 2014 προσκύνησε τον Κορεάτη δικτάτορα, Kim Jong-Un. Έχει κλωστήσει φωτογράφο, έχει κουτουλήσει διαιτητή και έχει δηλώσει bisexual. Λέγεται πάντως ότι για να φορέσει το περίφημο νυφικό πήρε 10 εκατ. δολάρια από τον σχεδιαστή.

59

Ο Μάρτιν Λόρενς είναι συνυφασμένος στο μυαλό μας με την κωμωδία. Είναι ένας αστείος τύπος. Όχι στην πραγματική του ζωή. Το 1995 έγινε βίαιος στα γυρίσματα της ταινίας A Thin Line Between Love and Hate και κατέληξε στο νοσοκομείο. Το 1996 βρέθηκε στο LA να βρίζει τα αυτοκίνητα με ένα όπλο και οδηγήθηκε πάλι στο νοσοκομείο. Την ίδια χρονιά στο Burbank Airport πιάστηκε να θέλει να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο με την απειλή όπλου. Το 1999 ο Λόρενς λιποθύμησε κάνοντας τζόγκινγκ με μάλλινα ρούχα σε θερμοκρασία 30 βαθμών Κελσίου. Έμεινε 3 μέρες σε κώμα.

1100

Ο διάσημος ράπερ Κάνιε Γουέστ μεταφέρθηκε πρόσφατα εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ψυχωσικό επεισόδιο. Αν και οι επίσημες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσωρινή ψύχωση η οποία σχετίζεται με έλλειψη ύπνου και αφυδάτωση, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, το πρόβλημα του 39χρονου τραγουδιστή είναι βαθύτερο. Ο Κάνιε έχει κάνει διάφορες δηλώσεις στο παρελθόν: είναι θεός, θα βάλει υποψηφιότητα για Πρόεδρος, οι φωνές μέσα στο κεφάλι του λένε να ανέβει στη σκηνή κλπ. Επίσης, οπαδός του Τραμπ.

90

Ο πρωταγωνιστής του Βασικού Όπλου, Μελ Γκίμπσον στην ταινία παίζει τον... εαυτό του! Οπλισμένος και επικίνδυνος ο Μελ υποφέρει από εξάρσεις θυμού, είχε πρόβλημα με το ποτό, έχει συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, έχει βρίσει τους αστυνομικούς, έχει κάνει αντισημιτικά και σεξιστικά σχόλια. Έχει απειλήσει την πρώην γυναίκα του Οκσάνα. Τι άλλο;

444

Έχει κατοικίδια γουρούνια, γδύνεται στο κόκκινο χαλί και όποιος έχει δει έστω και μια live εμφάνισή της καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Μια ματιά στο επίσημο Instagram της τραγουδίστριας και μπορούμε να δούμε την Μάιλι Σάιρους σε όλες τις πόζες - ακόμα και να καπνίζει χόρτο. Συνήθως επιδεικνύει προκλητικά τη γλώσσα της, ενώ η έντονη σεξουαλικότητα και τα ναρκωτικά είναι σύμφωνα με το Radar Online ένδειξη διαταραχής της προσωπικότητας.

55555

Ο ηθοποιός Σάια ΛαΜπεφ, πρωταγωνιστής της ταινίας «Transformers» σχολιάζεται πάντα από τα media για τις περίεργες συμπεριφορές του. Πολλοί τον θεωρούν... τρελό, κι άλλοι απλά λένε ότι το κάνει για διαφημιστικούς λόγους. Έχει δηλώσει ότι τον έχει βιαστεί από νεαρή θαυμάστριά του, που τον μαστίγωνε επί 10 λεπτά. Έχει επιτεθεί κατά του Σπίλμπεργκ λέγοντας ότι είναι εταιρία και όχι σκηνοθέτησε. Μετέδωσε σε live streaming τον γάμο του με την 23χρονη ηθοποιό Μία Γκοθ. Στο θέατρο Studio 54 έριχνε χαστούκια στους θεατές, κάπνιζε, έφτυνε κι έβριζε τους αστυνομικούς που ήρθαν να τον συλλάβουν!

bt

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τον χωρισμό της με τον Ντέιβιντ Φέντερλαϊν έγινε το απόλυτο party-animal. Σε μια έξαρση ξύρισε μπροστά στα media το κεφάλι της και μετά κλειδώθηκε με τον γιο της στο μπάνιο και απειλούσε ότι δεν θα ξαναβγεί ποτέ. Κατόπιν διέγνωσαν ότι ήταν bipolar. Σήμερα, όλα αυτά είναι παρελθόν και η Μπρίτνεϊ έβγαλε 15 εκατ. δολάρια ως κριτής του X Factor.

kt

Ο Τομ Κρουζ δεν θα είχε τη φήμη του «περίεργου», αν δεν είχαμε δει την παράξενη συμπεριφορά του σε live σόου στον καναπέ της Όπρα Γουίνφρεϊ. Γέλια χωρίς λόγο και αναπηδήσεις στον καναπέ, που δημιούργησαν αμφιβολία για τη σοβαρότητα του ηθοποιού - ο οποίος έχει δηλώσει ότι θέλει να γίνει Αρχιερέας της Σαϊεντολογίας.

Πηγή:tff.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Μπράντλεϊ Κούπερ: Οι άγνωστες διάσημες γυναίκες του πριν από την Ιρίνα [photos]

Όλγα Φαρμάκη: Το casual σύνολο που ξετρέλανε τους άντρες! (photo)

Τάμτα: Αυτά είναι τα αγαπημένα της ματ κραγιόν που θα κάνουν θραύση τον φετινό χειμώνα! Δες που θα το βρεις και πόσο κοστίζουν