Οι κρυφοί έρωτες της showbiz

Οι κρυφοί έρωτες της showbiz
Είμαστε μαζί; Δεν είμαστε μαζί; Είμαστε φίλοι; Είμαστε κάτι παραπάνω; Τελικά τι ισχύει στην περίπτωση ορισμένων celeb ζευγαριών;
 

Ναταλία Γερμανού- Ηλίας Βρεττός: Για ένα μεγάλο διάστημα η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής έβγαιναν μαζί, δήλωναν φίλοι και τα περιοδικά οργίαζαν για το δεσμό τους. Οι δυο τους, δεν αποκάλυψαν ποτέ αν υπήρξαν κάτι παραπάνω από φίλοι και διατηρούν ακόμα καλές σχέσεις.

newego_large_t_1401_107006820_type13085

Ρόμπερτ Πάτινσον- Κρίστεν Στιούαρτ: Ο υποτιθέμενος έρωτάς τους κράτησε όσο και το Twilight με τα σίκουέλ του. Ποτέ δεν παραδέχτηκαν τη σχέση, κι όμως κατάφεραν να γεμίσουν τις σελίδες των περιοδικών με την σχέση ή τη μη σχέση τους.

newego_large_t_1401_107006824_type13085

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Στέφανος Κωνσταντινίδης: το 2009, ένα φιλί έξω από το Άλτερ ήταν αρκετό να πυροδοτήσει φήμες για δεσμό ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον πανελίστα. Η Τσιμτσιλή είχε υποστηρίξει πως είναι μόνο φίλοι με τον Κωνσταντινίδη αλλά το φιλί παρέμενε φιλί.
newego_large_t_1401_107006822_type13085

Ριάνα και Drake: Τα περιοδικά τους ήθελαν ζευγάρι έστω και για ένα φεγγάρι αλλά οι δυο τους ποτέ δεν παραδέχτηκαν το δεσμό.

www.womenonly.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τον Alpha και την πληρωμή της

Σοβαρό τροχαίο για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Χριστίνα Λαμπίρη: Τρελά ερωτευμένη με τον άντρα της ζωής της! Τα χάδια και τα τρυφερά στιγμιότυπα!
Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ποιος είπε ότι οι ολόσωμες φόρμες δεν φοριούνται το φθινόπωρο; Ρίξε μια ματιά στις πιο στιλάτες και οικονομικές φόρμες των Zara

10 trends στα νυχια που ξεχωρίσαμε και πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις κι εσύ!

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα: «Αισθάνομαι ανυπεράσπιστος….»