Οι \"κρυφοί\" γάμοι της ελληνικής showbiz! Ποιοι παντρεύτηκαν χωρίς να το πάρει κανείς είδηση!

Οι \
Όταν θέλεις να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή σε αυστηρά προσωπικά πλαίσια, μπορείς να το καταφέρεις.

Και απόδειξη, διάσημα ζευγάρια της showbiz που κατάφεραν να κρατήσουν την πιο προσωπκή τους στιγμή, το γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ιδού, ποιοι παντρεύτηκαν και δεν το πήραμε χαμπάρι!

Με αυτή την τούρτα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα στο 2016, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ότι παντρεύτηκε τον Ματέο Παντζόπουλο. Μάλιστα, όπως έγραψε, στις 19/2/2016 το ζευγάρι είχε την πρώτη του επέτειο! Άρα οι φήμες για γάμο το Μάρτιο του 2015 δεν ισχύουν, επιβεβαιώθηκαν όμως πανηγυρικά και... γλυκά, αυτές για μυστικό γάμο, που δεν τον πήραμε ΠΟΤΕ χαμπάρι!

men

Κατά την έξοδο της από το μαιευτήριο, όπου έφερε στον κόσμο την κορη της, Λυδία, μέσα στο 2016, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Φώτη Μπερνάντο και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. "Είμαστε παντρεμένοι, αλλά δε μπαίνουμε σε διαδικασία να το συζητήσουμε αυτό" είπε η ηθοποιός.

pin

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο Παρίσι το καλοκαίρι του 2014. Μάλιστα, η μοναδική φωτογραφία από το μυστήριο κυκλοφόρησε ακριβώς έναν χρόνο μετά!

ka

Μέχρι να δώσει την περίφημη συνέντευξη στο Νίκο Χατζηνικολάου το 1992, ελάχιστοι γνώριζαν πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν είχε μόνο σχέση και ένα μεγάλο έρωτα με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη, αλλά είχαν παντρευτεί κρυφά στο εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη Αθηνών.

ili

Η Έλενα Παπαρίζου παντρεύτηκε τον Ανδρέα Καψάλη με πολιτικό γάμο. Η τελετή έγινε τον Ιούνιο του 2015 στην Αθήνα!

pap

Στον ύπνο μάς έπιασε και η Κατερίνα Λέχου, η οποία παντρεύτηκε το 2013 το σύντροφό της Μάνο Στρατάκη στην Πάτμο με κουμπάρο τον Γιάννη Μπέζο.

lw

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου κατάφεραν το ακατόρθωτο... παντρεύτηκαν με πολιτικό και θρησκευτικό (με τρία χρόνια διαφορά) και τις δύο φορές κρυφά, χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. Εξάλλου, φωτογραφίες και στις δύο περιπτώσεις κυκλοφόρησαν μετά τις τελετές.

sta

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες και το μάθαμε μέσα από τα social media όταν ανέβασαν φωτογραφίες.

tot

Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «48 Ώρες», παντρεύτηκε την επί 19 χρόνια σύντροφό του και εμείς το μάθαμε από τον ίδιο σε συνέντευξή του.

pana

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας παντρεύτηκε το 1992 με τη σύζυγο του σε Μονή της Πεντέλης και δεν το έμαθε κανείς. Και να φανταστείς ότι ήταν μία περίοδος που ο τραγουδιστής δε σταματούσε να δίνει συνεντεύξεις και να έχει τα φώτα στραμμένα πάνω του.

lav

Στις αρχές Ιουλίου ο Σταμάτης Γονίδης παντρεύτηκε στα κρυφά την επί 10 χρόνια αγαπημένη του, Κατερίνα. Ο γάμος έγινε στην Κύθνο και ο μοναδικός καλεσμένος στο γάμο ήταν ο κουμπάρος τους, Θανάσης Παπαγεωργίου. Η είδηση του γάμου έγινε γνωστή μέρες μετά.

gon

Κρις Ραντάνοφ- Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Μετά από 10 χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

kar

Την έφεραν σε όλους ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου το 2012. Το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Γλυφάδας και την είδηση επιβεβαίωσε τότε και ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Κόκκορης στο «Πρωινό mou», αφού ήταν εκείνος που τους πάντρεψε.

tha

To 2010, στον πολιτικό του γάμο, το ζεύγος Λαφαζάνη -Οικονόμου είχε κάνει τα πάντα μυστικά σε στενό οικογενειακό κύκλο.

laf

 

womenonly.gr
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

22 Έλληνες και ξένοι διάσημοι που έχουν έως και 50 χρόνια μικρότερες συντρόφους!

Τρομακτικές αλλαγές! Οι διάσημοι που παραμορφώθηκαν από τις πλαστικές επεμβάσεις

Οι Ελληνίδες celebrities που πέρασαν τα 50 με μαγιό! Δείτε τα κορμιά τους στην παραλία

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Άρχισαν τα όργανα! Καραβάτου-Κατσούλης «άρπαξαν» τελευταία στιγμή στενό συνεργάτη της Σπυροπούλου

Με μάσκα οξυγόνου γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος -Ποια η κατάσταση της υγείας της (Photo)

Άσχημα νέα! Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια απέβαλε