Μαριάννα Γουλανδρή: Μια απο τις πλουσιότερες Ελληνίδες δείχνει ποσο δύσκολα περνάς όταν έχεις λεφτά και δεν ξέρεις αν πρέπει να πας στο Γκστααντ ή στις Μαλδίβες!

Μαριάννα Γουλανδρή: Μια απο τις πλουσιότερες Ελληνίδες δείχνει ποσο δύσκολα περνάς όταν έχεις λεφτά και δεν ξέρεις αν πρέπει να πας στο Γκστααντ ή στις Μαλδίβες!
Αντίθετα προς τις αγαπημένες συνήθειες του κύκλου της, η Μαριάννα Γουλανδρή επέλεξε τις Μαλδίβες αντί της Ελβετίας, τη θάλασσα αντί για το βουνό. Κι αυτό δεν ήταν διόλου τυχαίο

Σε δύο λεζάντες με ελάχιστες λέξεις η Μαριάννα Γουλανδρή -ή Marianna G- κατάφερε να συμπυκνώσει το πνεύμα των φετινών γιορτών της. Η πρώτη έγραφε «Αντίο Μαλδίβες, η έκφραση στο πρόσωπό μου είναι θλιμμένη, αλλά είμαι ευγνώμων για το μαύρισμα. Επόμενη στάση JP (σ.σ.: Ιαπωνία;) σύντομα».

Δείτε ακόμη: Έφυγε από τη ζωή η Ντόντα Βορίδη Γουλανδρή – Πλήθος κόσμου στη κηδεία της

Στη φωτογραφία που η ίδια η Μαριάννα Γουλανδρή δημοσίευσε στο Instagram εικονίζεται πράγματι κάπως σαστισμένη και στο βλέμμα της ίσως να ανιχνεύεται μια μελαγχολική σκιά. Συμπαράσταση για να ξεπεράσει αυτή την παροδική μεθεόρτια κατήφεια και τις Μαλδίβες που αναγκάζεται να αποχαιρετήσει προσφέρει στη γλυκιά Marianna G η μητέρα της, η κομψή κυρία Χριστιάννα Γουλανδρή-Βαρδινογιάννη.

H γλυκιά Marianna G στις Μαλδίβες συντροφιά με τη μητέρα της, την υπέρκομψη κυρία Χριστιάννα Γουλανδρή-Βαρδινογιάννη


Στη δεύτερη φωτογραφία, πάντως, το συνοδευτικό κείμενο είναι κάπως πιο πρόσχαρο, καθώς η Μαριάννα Γουλανδρή κοιτάζει την εικόνα, τον εξωτικό παράδεισο με τα σμαραγδένια νερά, τους φοίνικες, την κατάλευκη άμμο και την πισίνα και μονολογεί: «Καθόλου άσχημο μέρος για να περάσει κάποιος τις τελευταίες ημέρες του 2015». Οντως, θα πρέπει να πάσχει κανείς από ανίατο σνομπισμό για να βλέπει τον εαυτό του μέσα σε αυτή την εικόνα και να μη συγκινείται. Στο κάτω-κάτω, για τη συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων αυτού του πλανήτη οι Μαλδίβες και η γαλήνια φυσική ομορφιά τους θα παραμείνουν για πάντα άπιαστο όνειρο, ένας ανεκπλήρωτος πόθος, μια αφίσα που δεν θα ζωντανέψει ποτέ.

Δείτε ακόμη: Πώς είναι στην πραγματικότητα η ζωή των πλουσιόπαιδων; 18χρονη εξομολογείται: «Μου έυχονται να πάθω καρκίνο…»

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είναι ευγνώμων όχι μόνο επειδή έχει τη δυνατότητα να επιλέγει για τις διακοπές της λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μεταξύ των Αλπεων και παραλίας, αλλά -όπως φροντίζει να πληροφορήσει όσους την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- ευγνωμονεί τις Μαλδίβες για το μαύρισμά της.

To υπέρλαμπροχειροποίητο πορτοφόλι της διάσημης σειράς Edie Parker, ειδικά φτιαγμένο για τη Μarianna G


Το φετινό «παραστράτημα» της Μαριάννας ήταν η απόφασή της να μην ακολουθήσει το καραβάνι των rich and famous. Ξεμάκρυνε από τον κύκλο των φίλων και συγγενών της που λίγο πολύ απαρτίζουν την ελληνική εφοπλιστική, επιχειρηματική κ.λπ. ελίτ, ένα σύνολο VIP που σταθερά τιμούν τους κλασικούς χειμερινούς προορισμούς όπως το Γκστάαντ. Η διαμετρικά αντίθετη από το κυρίαρχο ρεύμα επιλογή της Μαριάννας μπορεί να μην ταίριαζε με τις συνήθειες των οικείων της, ήταν όμως ασορτί με τα προσωπικά της ενδιαφέροντα. Ως σχεδιάστρια μαγιό, λεπτεπίλεπτων ενδυμάτων και νεανικών κοσμημάτων, φαίνεται ότι απλώς συντόνισε το επαγγελματικό με το ιδιωτικό προφίλ της. Τα ενδιαφέροντά της χρειάζονται ήλιο και θάλασσα για να λάμψουν, ζέστη και επιδερμίδα εκτεθειμένη στη φύση. Γι’ αυτό και η Μαριάννα Γουλανδρή προτιμά τις Μαλδίβες από τις Αλπεις - εκτός και εάν αποφασίσει να σχεδιάσει ρούχα για σκι και après ski.

Δείτε ακόμη: Ξεσάλωσαν οι Έλληνες celebrity στο Gstaad! Πούλησαν ρούχα και κοσμήματα και τα έσπασαν όλα!

protothema.gr