Οι μεγαλύτεροι απαγορευμένοι έρωτες της μικρής οθόνης (Photos)

Οι μεγαλύτεροι απαγορευμένοι έρωτες της μικρής οθόνης (Photos)
Τη χρυσή εποχή της ελληνικής τηλεόρασης, εκτός από κωμωδίες που σκορπούσαν απλόχερα το γέλιο στους τηλεθεατές, δεν έλειπαν οι δραματικές ερωτικές σειρές με τα παράνομα ζευγαράκια να ζουν απαγορευμένους έρωτες βουτηγμένους στην ακολασία.

Όσο πιο αμαρτωλά τα ζευγάρια, τόσο πιο τρελά τα νούμερα τηλεθέασης κι αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που παρακολουθούσε φανατικά τις εξελίξεις κι εκτός από τις ερμηνείες των ηθοποιών, απολάμβανε ερωτικές σκηνές ορισμένες φορές αρκετά τολμηρές για την εποχή. Διαβάστε παρακάτω...

Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότερες από τις σειρές που ακολουθούν στις φωτογραφίες προβλήθηκαν τη δεκαετία του ’90 οπότε και τα ιδιωτικά κανάλια μετρούσαν λίγα χρόνια ζωής και μπορεί το χρήμα να έρεε για πλούσιες παραγωγές (τουλάχιστον σε σχέση με σήμερα), όμως, ως προς το σεξ τα πράγματα ήταν πιο συντηρητικά.

Δείτε εδώ τα ζευγάρια που είχαν συγκλονίσει την μικρή οθόνη:



Αρχιπέλαγος (2004-2005) - Ο Στρατής έχει αφιερώσει τη ζωή του στη Μαρίνα, τη γυναίκα του και μετά το θάνατό της αισθάνεται μετέωρος, σε δυσκολία να επικοινωνήσει ακόμα και με τα ίδια του τα παιδιά. Όταν όμως γνωρίζει τη Σεϊντά, μια νέα κι όμορφη λαθρομετανάστρια, η ζωή του αποκτά νόημα...



Το Σημάδι του Έρωτα (1998-1999) - Η Άννα (Βάνα Μπάρμπα), παντρεμένη με το Δημήτρη (Γιάννη Καρατζογιάννη) ερωτεύεται το μικρότερο αδερφό του, Κώστα (Στράτο Τζώρτζογλου), ο οποίος τα έχει με την Τζένη (Τζένη Μπότση). Η ατάκα της τελευταίας «Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;» έμεινε στην ιστορία και βραβεύτηκε στις 5 καλύτερες mega classics ατάκες.



Άγγιγμα Ψυχής (1998-1999) - Στα Γιάννενα, μία νεαρή αγιογράφος, η Δέσποινα Απέργη (Θεοφανία Παπαθωμά) γνωρίζει και ερωτεύεται έναν ιερέα, τον πατέρα Ιωάννη (Σταύρο Ζαλμά).



Ψίθυροι Καρδιάς (1997-1998) - Ο Αντώνης (Απόστολος Γκλέτσος), από πλούσια οικογένεια, είναι αρχιτέκτονας και στέλεχος Υπουργείου ερωτεύεται μία νεαρή τσιγγάνα, την Ερατώ (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους).



Η Λάμψη (1991-2005) - Ο Αλέξη Δράκος (Κώστας Σπυρόπουλος) είναι από παιδική ηλικία ερωτευμένος με τη μητριά του, Βίρνα Δράκου(Κάτια Δανδουλάκη), η οποία φτάνει στο σημείο να φάει σφαίρα προκειμένου να τον προστατέψει από τον πατέρα του, Γιάγκο Δράκο (Χρήστο Πολίτη) σε μία σκηνή ζηλοτυπίας που έγραψε ιστορία.



Αναστασία (1993-1994) - Η 20χρονη Αναστασία (Μυρτώ Αλικάκη) ερωτεύεται αρχικά τον πατέρα Παύλο (Μηνά Χατζησάββα) και στη συνέχεια το γιο (Άλκη Κούρκουλο). Από πού να το πιάσεις και που να το αφήσεις το απαγορευμένο της υπόθεσης...



Διλήμματα (1996-1997) - Η κόρη του Χρήστου (Πάνου Μιχαλόπουλου), Αλεξάνδρα (Ειρήνη Μπαλτά) ερωτεύεται τον κολλητό του πατέρα της, Μιχάλη (Κώστα Αποστολίδη).



Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά (1992-1993) - Στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του Κώστα Μουρσελά «Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά» από τον Κώστα Κουτσομύτη το 1992, η αποφασιστική και ριψοκίνδυνη Μάρθα αρνείται να ζει με νόμους και ακολουθεί τολμηρά μονοπάτια που σοκάρουν το μέχρι τότε άμαθο τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε ο ίδιος ο σκηνοθέτης είχε αναφέρει πως «ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια του βιβλίου είναι η συνάντηση στο φινάλε, της Μάρθας με τον Κωνσταντή… Εάν πετύχω αυτή τη σκηνή, νομίζω θα έχω πετύχει ένα μεγάλο μέρος του έργου»…



Για την Άννα (2006-2007) - Ο δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης (Θανάσης Ευθυμιάδης) ερωτεύεται μια Ουκρανή πόρνη (Άννας Δημητρίεβιτς), την οποία του έριξαν στον δρόμο οι πολιτικοί του αντίπαλοι για να τον καταστρέψουν και σχεδόν το κατάφεραν.



Η Αγάπη άργησε μια Μέρα (2002-2003) - Η παντρεμένη επαρχιώτισσα Βασιλική (Λίνα Σακκά) ερωτεύεται τον Αλβανό εργάτη κι υπάλληλο του γαιοκτήμονα άντρα της, τον Ιλία (Κώστα Σόμμερ).



Η Ζωή που δεν έζησα (1998-1999) - Η 44χρονη και γοητευτική Φανή (Ταμίλα Κουλίεβα), η οποία δεν έζησε ανέμελα νεανικά χρόνια ερωτεύεται το 32χρονο Βαγγέλη (Αιμίλιο Χειλάκη), σχεδόν συνομήλικο του 28χρονου γιου της Σωκράτη (Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη).



Κλείσε τα Μάτια (2003-2004) - Κατά τη διάρκεια διακοπών της στη Σύρο, η παντρεμένη Μαρία (Πέμυ Ζούνη) ερωτεύεται το νεαρό Φίλιππο (Χριστόφορο Παπακαλιάτη).



Μη Μου λες Αντίο (2004-2005) - Η φοιτήτρια Χριστίνα (Θάλεια Ματίκα) πηγαίνει για σπουδές στη Κομοτηνή όπου γνωρίζει τον πιστό μουσουλμάνο, Μουράτ (Μέμο Μπεγνή).



Της Αγάπης Μαχαιριά (2006-2007) - Δύο νεαρά παιδιά από την Κρήτη, η Μαρία Λεβεντογιάννη (Φαίη Ζαφειράκου) κι ο Σήφης Σταματάκης (Κώστας Σόμμερ) ερωτεύονται παράφορα τη στιγμή που τις δύο οικογένειές τους τις χωρίζει βεντέτα που κρατάει έναν αιώνα.



Μη φοβάσαι τη Φωτιά (1994-1995) - Ο Φίλιππος (Γιώργος Νινιός), παντρεμένος με την Άννα (Ελευθερία Ρήγου) ερωτεύεται την αδερφή της, Εύα (Άννα Μιχαήλου).



Πρόβα Νυφικού (1995-1996) - Ο Απόστολος Πετρόπουλος (Φίλιππος Σοφιανός) ζει έναν παράφορο έρωτα με την Όλγα (Άντζελα Γκερέκου), σύζυγο του αδελφού της αρραβωνιαστικιάς του, Αγγελικής Δελλή (Αλεξανδριανής Σικελιανού).



Παλίρροια (1996-1997) - Μετά από ένα ατύχημα ο Δημήτρης (Νίκος Σεργιανόπουλος) καθηλώνεται σε αναπηρική πολυθρόνα, ενώ η όμορφη σύζυγός του, Αλεξάνδρα (Αλεξανδριανή Σικελιανού) υποκύπτει στον έρωτα του εργάτη του, Έκτορα (Στράτου Τζώρτζογλου), ο οποίος στη συνέχεια αποδεικνύεται γιος του.



Βαθύ Κόκκινο (2000-2001) - Ο παντρεμένος καθηγητής μαθηματικών λυκείου Στέφανος (Πάνος Μιχαλόπουλος) ερωτεύεται τη μαθήτριά του Τζένη (Ειρήνη Μουρελάτου).



Ξέχασέ με (2004-2005) - Η τραγική ιστορία μιας εσθονής πόρνης στη Σουηδία είχε αποτελέσει την έμπνευση για τη δημιουργία της σειράς η οποία το 2004 είχε σοκάρει ή ορθότερα σκανδαλίσει με τις αποκαλυπτικές σκηνές της.

Πηγή: tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Βρήκαμε τις ηλικίες των διασήμων του Survivor, από τη Σόφη Πασχάλη μέχρι τον Γιώργο Αγγελόπουλο

11 Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί που «έφυγαν» προτού δουν την τελευταία τους ταινία!

«Μαζί τα φάγαμε»… στο Survivor: Θα κλάψεις με τα 20 πιο ξεκαρδιστικά νέα memes [photos]