Μενεγάκη-Σπυροπούλου: Κάποτε ήταν κoλλητές, τώρα δεν μιλιούνται....

Μενεγάκη-Σπυροπούλου: Κάποτε ήταν κoλλητές, τώρα δεν μιλιούνται....
Ήταν παντού μαζί. Τώρα δεν θέλει η μία να βλέπει την άλλη.

Ήταν παντού μαζί. Όλοι μιλούσαν για μια πολύ δυνατή φιλία, όμως από το καλοκαίρι και μετά ήρθε η ολική ανατροπή. Τι τρέχει τελικά ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Γιατί η σχέση τους πάγωσε; Πλέον γίνεται ανοιχτά λόγος για πόλεμο ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες. Ένας πόλεμος με άγνωστη κατάληξη αν και τη δεδομένη χρονική στιγμή, το χάσμα ανάμεσά τους δείχνει αγεφύρωτο, ειδικά μετά την τελευταία συνέντευξη της Σπυροπούλου στο πρωινό του MEGA. Έχουμε λοιπόν όλο το παρασκήνιο του πολέμου και σας το αποκαλύπτουμε σήμερα.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» φρόντισε στις ερωτήσεις του Μάρκου Σεφερλή για την Ελένη να ρίξει τα καρφιά της. Μπορεί να είπε ότι έχει ζήσει μαζί με τη Μενεγάκη πολλές όμορφες στιγμές που θα ήθελε να τις ξαναζήσει, όμως «πέταξε» αμέσως την μπηχτή της λέγοντας ότι βρίσκονται πλέον σε διαφορετικά μήκη. «Τη βλέπω στην τηλεόραση από το σπίτι μου και περνάω καλά, την πετυχαίνω στο κανάλι, αλλά δεν γίνεται να συνυπάρξουμε. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στα γκάζια κι εκείνη είναι σε άλλο κομμάτι″, ανάφερε χαρακτηριστικά. Οι δηλώσεις αυτές και ειδικά η τελευταία φράση δεν ήχησαν καθόλου καλά στα αυτιά της Ελένης. «Ενοχλήθηκε πολύ αφού η Κωνσταντίνα ήθελε να δείξει ότι είναι έτοιμη για εκτόξευση προς την κορυφή, ενώ η Ελένη δεν είναι στα γκάζια για να παραμείνει στο θρόνο της» αποκαλύπτει στο «YES!» στενός συνεργάτης της Μενεγάκη.

«Νοικιάστε με»
Πώς έφτασαν όμως σε αυτό το σημείο οι δύο γυναίκες; Γιατί από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν μαζί, στο κανάλι, στις βόλτες, στα ψώνια, στο γυμναστήριο, στις διακοπές. Και ξαφνικά όλα κόπηκαν μαχαίρι. Η… αρχή του τέλους για πολλούς γράφτηκε στη Μύκονο στο τέλος Αυγούστου. Ενώ είχαν δειλά δειλά κάνει την εμφάνισή τους οι φήμες για πρόβλημα στη σχέση των δύο παρουσιαστριών, η Ελένη αφήνει την αγαπημένη της Άνδρο κι εμφανίζεται μαζί με τη Σπυροπούλου στη Μύκονο να βολτάρουν δίπλα δίπλα στα σοκάκια του νησιού. Πολλοί μίλησαν για απάντηση στις κακές γλώσσες, που τις ήθελαν τσακωμένες, όμως αυτή ήταν η πραγματικότητα; Η Μενεγάκη μπορεί να δέχτηκε την πρόσκληση της Σπυροπούλου, αλλά για μια γυναίκα -όπως η Ελένη- που προσέχει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τι θα φορέσει, η εμφάνισή της προκάλεσε πολλά σχόλια. Γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην τραβήξει τα βλέμματα στη βόλτα της στα Ματογιάννια ούτε και να ξεφύγει από τα φλας των φωτογράφων που γεμίζουν τη Μύκονο τον Αύγουστο, επέλεξε ένα μπλουζάκι που ήταν γραμμένο το «Rent me», δηλαδή «Νοικιάστε με». Πολλοί μίλησαν για σαφέστατο μήνυμα της Ελένης προς τη Σπυροπούλου, ότι ήταν δηλαδή μαζί της με το… ζόρι, άσχετα αν εκείνη δεν μίλησε ποτέ.

Το διπλό «όχι»
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η Μενεγάκη ενοχλήθηκε πολύ από το τέλος της περασμένης σεζόν. Τότε έγινε γνωστό ότι η Σπυροπούλου θα ήταν η κεντρική παρουσιάστρια του «Σπίτι μου, σπιτάκι μου». Η Κωνσταντίνα σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν τότε, είχε υπερβολικές απαιτήσεις από το κανάλι για τη νέα εκπομπή, όσον αφορά τη στελέχωσή της, το σκηνικό που θα έπρεπε να είναι μόνιμα στημένο για να μη χρησιμοποιείται το πλατό και από άλλες εκπομπές, την αποκλειστικότητα των συνεργατών της και τα δώρα που θα έπρεπε να είναι αντίστοιχα με αυτά της εκπομπής της Ελένης. Ουσιαστικά οι απαιτήσεις της ήταν περίπου ίδιες με εκείνες της Μενεγάκη και η τελευταία δεν το είδε με καθόλου καλό μάτι.
Η Ελένη δύο μέρες πριν από την πρεμιέρα της κλήθηκε από την Κωνσταντίνα στην εκπομπή της με στόχο φυσικά να εκτοξεύσει τα νούμερα στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου». Δεν εμφανίστηκε ποτέ στη «φίλη» της. Ίδια κατάληξη είχε και η δεύτερη πρόσκληση της Σπυροπούλου λίγο καιρό αργότερα. Ήταν φανερό πλέον ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ούτε λέξη
Η Μενεγάκη από την αρχή της σεζόν κράτησε πολύ παγερή στάση απέναντι στην Κωνσταντίνα. Ίσως να πιστεύει ότι δεν κάνει καλό στο προφίλ της μία ενδεχόμενη αναθέρμανση των σχέσεών τους, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που «πυροβολούν» τη Σπυροπούλου για τη μέχρι τώρα στάση της. Όχι μόνο δεν την κάλεσε ποτέ στην εκπομπή της, αλλά όταν μίλησε για τα πρόσωπα του 2014 στην ελληνική τηλεόραση, το όνομα της Σπυροπούλου δεν υπήρχε πουθενά. Η Ελένη τέλος δεν έχει πει λέξη για την αγωγή της Κωνσταντίνας κατά του Λιάγκα σε αντίθεση με όλες σχεδόν τις εκπομπές. Για μια γυναίκα που έχει ακούσει τα πάντα για την προσωπική της ζωή, που θίγεται η -υποτίθεται- κολλητή της, με την οποία δουλεύουν μαζί στο ίδιο κανάλι, η σιωπή αυτή ίσως να λέει πολλά. Πόσο μάλλον όταν και είναι γνωστό σε όλους ότι οι σχέσεις της με τον Λιάγκα δεν είναι και οι καλύτερες.

Δείτε ακόμη: Σαν δαίμονας οδηγάει η Ελένη Μενεγάκη για να αποφύγει τους φωτογράφους (Βίντεο καταδίωξης)

Δείτε ακόμη: Πόσους φανατικούς θα χάσουν η Μενεγάκη, η Σκορδά, η Τσιμτσιλή…αν βάλουν αληθινές φωτογραφίες στο instagram; Δείτε και θα καταλάβετε…

Δείτε ακόμη: Φουντώνει το μίσος Μενεγάκη-Κορομηλά