Ο άγνωστες αποβολές διασήμων γυναικών - Οι δυσκολίες για την απόκτηση ενός παιδιού!

Ο άγνωστες αποβολές διασήμων γυναικών - Οι δυσκολίες για την απόκτηση ενός παιδιού!
H πιθανότητα να μην προχωρήσει μια εγκυμοσύνη δεν είναι σπάνια: 1 στις 5 γυναίκες που μένει έγκυος αποβάλλει.

Και φυσικά απ’ αυτή την πιθανότητα δεν εξαιρούνται οι διάσημες, η δόξα και η φήμη δεν τους παρέχει προστασία. Πολλές απ’ αυτές, μάλιστα, μίλησαν ανοιχτά για τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία βοηθώντας πολλές γυναίκες να συμφιλιωθούν με την απώλεια.

Να τι είπαν:

Beyonce: Το 2012 γέννησε την Blue Ivy, αλλά ο σύζυγός της Jay- Z μέσα από τους στίχους ενός hip hop τραγουδιού του, του «Glory», αποκάλυψε ότι η διάσημη τραγουδίστρια σύζυγός του είχε κάνει μια αποβολή πριν γεννήσει τη κόρη τους. «Την τελευταία φορά η αποβολή ήταν τόσο τραγική/ ήμασταν φοβισμένοι ότι θα εξαφανιστείς/ αλλά όχι μωρό μου, ήσουν μαγεία», λέει ο στίχος.



Πώς ήταν οι Έλληνες καλλιτέχνες στην πρώτη τους εμφάνιση! Θα πάθετε σοκ! (Video)

Η Beyonce παίζει κρυφτό με την κόρη της, χωρίς να κρύβει τη χαρά της που κατάφερε να γίνει μητέρα!

Lily Allen: Η βρετανίδα τραγουδίστρια βίωσε δυο αποβολές μέσα σε τρία χρόνια, μάλιστα στη δεύτερη ήταν έξι μηνών έγκυος- και αυτή αποδόθηκε σε πρώορο τοκετό ή θνησιγένεια. Η Allen ήταν τότε 25 ετών και δήλωσε στην Mirror Online: «Αν και αυτό που μας συνέβη ήταν συγκλονιστικό, νομίζω ότι με βοήθησε να εκτιμήσω αυτά που ήδη είχα, κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ πριν». Ένα χρόνο μετά, γέννησε την κόρη της Ethel.

Pink: H τραγουδίστρια αποκάλυψε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres ότι ήταν πολύ αγχωμένη με την εγκυμοσύνη της- το 2010- «γιατί στο παρελθόν είχα μια αποβολή». Τελικά, όλα πήγαν καλά και η Pink γέννησε τη Willow.

Mariah Carey: Παράλληλα με την ανακοίνωση της είδησης ότι περιμένει δίδυμα, το 2010, η τραγουδίστρια αποκάλυψε, μιλώντας στο Access Hollywood, ότι δυο χρόνια πριν μείνει έγκυος είχε αποβάλλει: «Είχαμε σοκαριστεί με τον σύζυγό μου, το γεγονός μας πήγε σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος… Όταν συνέβη, δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν! Δεν ήταν εύκολο… »

Nicole Kidman: Η λαμπερή ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ ότι είχε προβλήματα γονιμότητας. Πριν γνωρίσει και παντρευτεί τον Keith Urban, με τον οποίο απέκτησε δυο κόρες, ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise-και μόλις 22 ετών. Το γεγονός ότι είχε δυο αποβολές, οδήγησε τότε το διάσημο ζευγάρι στην απόφαση να υιοθετήσουν (δυο παιδιά).

Είναι gay ή όχι; Διάσημοι που έχουν απασχολήσει με τη σεξουαλικότητά τους και έχουν τη φήμη των gay!

Celine Dion: Ήταν ο σύζυγός της René Angélil που αποκάλυψε σε καναδική εφημερίδα ότι η τραγουδίστια είχε μια αποβολή, το 2009, ενώ προσπαθούσαν να κάνουν παιδί με εξωσωματική. «Είμαστε και εμείς από τα ζευγάρια που ακολούθησαν αυτή τη διαδικασία, η οποία μπορεί να είναι μακρά και επίπονη», είπε. Τελικά, η Dion γέννησε με εξωσωματική τρία παιδιά, το 2001, τον πρώτο της γιο, και το 2010, όταν ήταν 42, τους δίδυμους γιους της.

Courteney Cox: «Πιάνω εύκολα παιδιά, δεν μπορώ όμως να τα κρατήσω», θα εξομολογηθεί η διάσημη ηθοποιός στο περιοδικό People το 2003. Μετά από πολλές προσπάθειες με εξωσωματική και αρκετές αποβολές, κατάφερε να συλλάβει στα 40 της και να γεννήσει την κόρη της Coco.



H Brooke πανευτυχής έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη που με τόσο κόπο απέκτησε!

Brooke Shields: Όταν το 2001 παντρεύτηκε τον σεναριογράφο Chris Henchy, προσπάθησε να κάνει παιδί. Μια δυσπλασία στο τράχηλο της μήτρας έκανε τη διαδικασία δύσκολη για την ηθοποιό και έτσι στράφηκε στην εξωσωματική, η οποία ωστόσο αρχικά την οδήγησε στην αποβολή. Η Shields θα πει στο περιοδικό People: «Ήμασταν συντετριμμένοι. Μέχρι τότε πίστευα ότι αν θελήσω παιδί, θα το κάνω αμέσως». Τελικά, μετά από έξι ακόμα προσπάθειες, το 2002 έμεινε έγκυος στην κόρη της Rowan και το 2006 γεννήθηκε η κόρη της Grier.

Δείτε ακόμη: Διάσημα ζευγάρια που κάποτε ήταν μαζί και τώρα τα έχουμε ξεχάσει! Εσύ τα θυμάσαι;



Δείτε ακόμη: Διάσημοι Έλληνες που είναι στο Χόλιγουντ και δεν το ξέραμε!