Αυτοί είναι οι διάσημοι που έχουν κατηγορηθεί για φόνο

Αυτοί είναι οι διάσημοι που έχουν κατηγορηθεί για φόνο
Μερικοί άνθρωποι που έχουμε μάθει μέσα από τη δουλειά τους, δεν έχουν τόσο "καθαρό" παρελθόν. Συγκεκριμένα, έχουν πολύ άσχημο καθώς εμπλέκονται σε υποθέσεις φόνων. Άλλοι κρίθηκαν ένοχοι, άλλοι απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες. Άλλοι σκότωσαν με πρόθεση και άλλοι από ατύχημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το όνομα τους έχει συσχετιστεί με φόνο.

CAITLYN JENNER

cait

Η Caitlyn Jenner ενεπλάκη σε ένα τροχαίο δυστύχημα στο Malibu τον Φεβρουάριου του 2015. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το SUV της τράκαρε με άλλο αυτοκίνητο και το εκτόπισε στο αντίθετο ρεύμα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου σκοτώθηκε ενώ καθώς προσέκρουσε και με άλλο διερχόμενο αμάξι, υπήρξαν ακόμα 7 τραυματίες.

LAURA BUSH

bush
Η σύζυγος του George Bush και πρώτη κυρία από το 2001 έως το 2009, είναι υπεύθυνη για τον θάνατο ενός άντρα, του Michael Dutton Douglas. Όταν ήταν στο Λύκειο αγνόησε το STOP ενώ οδηγούσε, χτύπησε το αμάξι και σκότωσε τον οδηγό του που ήταν ο Douglas. Τύχαινε μάλιστα να είναι στενός φίλος της και συμμαθητής.

MATTHEW BRODERICK

mat
Το 1987, ο Matthew Broderick βρισκόταν με την τότε κοπέλα του Jennifer Grey, σε διακοπές στην Ιρλανδία. Ενώ οδηγούσε, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και τράκαρε με άλλο όχημα. Η οδηγός και η κόρη της που επέβαινε στο αμάξι, πέθαναν από τα τραύματα που τους προκάλεσε η σύγκρουση.

SNOOP DOGG

dog
Ο ράπερ Snoop Dogg και ο υπεύθυνος ασφαλείας του, έχουν κατηγορηθεί για τον φόνο ενός άντρα που ανήκε σε αντίπαλη συμμορία.

PHIL SPECTOR

phl
Ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς ποπ μουσικής της δεκαετίας του '60, που είχε συνεργαστεί με θρυλικά ονόματα, κρίθηκε ένοχος για φόνο. Ο Phil Spector καταδικάστηκε το 2009 σε 18 χρόνια φυλάκιση για τον φόνο της Lana Clarkson, η οποία είχε βρεθεί νεκρή από πυροβολισμό στο σπίτι του Spector.

OSCAR PISTORIUS

pscar

Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι από τις πιο πρόσφατες. Ο παραολυμπιονίκης Oscar Pistorius καταδικάστηκε για τον φόνο της συντρόφου του, Reeva Steenkamp. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε στο σπίτι του την Steenkamp αλλά υποστήριξε ότι νόμισε πως ήταν κλέφτης.

JOHN LANDIS

lan
Δυστύχημα που έγινε στα γυρίσματα του έργου του The Twilight Zone, βάζει και τον John Landis σε αυτή τη λίστα. Ο ηθοποιός Vic Morrow και δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους και ο Landis κατηγορήθηκε για φόνο εξ' αμελείας. Αργότερα, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν αλλά κατέβαλε 2 εκατ. δολάρια στις οικογένειες των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους.

OLIVER STONE

ol
Ο αμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών, υπήρξε στρατιώτης στον πόλεμο του Βιετνάμ και σκότωσε πολλούς στρατιώτες, συμμετέχοντας σε πάνω από 25 επιθέσεις με ελικόπτερα.

CHRISTIAN BRANDO

bra
Ο γιος του Marlon Brando κρίθηκε ένοχος για το φόνο του Dag Drollet, συντρόφου της αδερφής του Cheyenne.

ΜICHAEL MASSEE

mix
Ο ηθοποιός Michael Massee σκότωσε καταλάθος τον Βrandon Lee στα γυρίσματα της ταινίας The Crow, πυροβολώντας τον. Η σφαίρα κόλησε στο περίστροφο.

ladylike.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Φιλιά διάσημων ζευγαριών της ελληνικής showbiz που μας έμειναν αξέχαστα- Ποια μας συγκίνησαν και ποια μας σόκαραν


Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους- Ποιος είναι ο Πάκας και ποια η Καρπούζη


Αυτοί είναι οι Έλληνες και ξένοι celebrities που παντρεύτηκαν χωρισμένους με παιδιά


Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ανδρέας Μπάρκουλης: Η κραυγή απελπισίας της γυναίκας του και η αγωνία για τη ζωή του! Τι αποκάλυψε;

«Έπρεπε να νοσηλευτεί! Τον βρήκα με…» – Η Πωλίνα για πρώτη φορά αποκαλύπτει τα πάντα για την εξαφάνιση του γιου της!

Ανατριχίλα: Η πιο συγκινητική φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη από την μέρα που σκοτώθηκε και μετά!