Οι διάσημες που έμειναν... μισές- Ποιες έχασαν από 15 μέχρι 50 κιλά!

Οι διάσημες που έμειναν... μισές- Ποιες έχασαν από 15 μέχρι 50 κιλά!
Είτε με πολλά είτε με λιγότερα κιλά είναι ταλαντούχες, όμορφες και ξέρουν να κερδίζουν το κοινό με την παρουσία τους. Όμως, είναι και γυναίκες που απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι η μάχη με τα περιττά κιλά είναι μια μάχη που κερδίζεται με πειθαρχία και υπομονή.

Αρκετές είναι οι προσπάθειες αρκετών διάσημων ελληνίδων που πήραν μία απόφαση ζωής, την κράτησαν και είδαν θεαματικές αλλαγές στο σώμα τους.

Από την Έλντα Πανοπούλου και τη Σοφία Βόσσου, μέχρι την Άβα Γαλανοπούλου, τη Τζούλι Μασίνο, την Κατερίνα Ζαρίφη, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη Βασιλική Ανδρίτσου, το αποτέλεσμα «μιλάει» με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Και μπορεί η κάθε μία από τις εκπληκτικές αυτές γυναίκες να αποφάσισε να αλλάξει, όχι απλώς διατροφικές συνήθειες, αλλά φιλοσοφία ζωής, για διαφορετικούς λόγους, ταυτόχρονα όμως όλες τους αποτελούν παράδειγμα για όσες δεν το αποφασίζουμε (ακόμη) σοβαρά να κάνουμε όλα τα παραπάνω.

Η Σοφία Κουρτίδου αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου πώς έχασε περίπου 13 κιλά, σε λιγότερο από έναν χρόνο με διατροφή, γιατί, όπως είπε την ενδιαφέρει να έχει ένα υγιές σώμα.

sof1

sof2

Σοφία Βόσσου: Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει διατροφή και στάση ζωής. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει διστάσει να εξομολογηθεί ότι κατά το παρελθόν έχει κάνει αρκετές απερίσκεπτες δίαιτες.

vos1

vos2

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Πριν από λίγο καιρό, η ερμηνεύτρια αποκάλυψε ότι έχασε περισσότερα από 50 κιλά. Όπως είπε, το έκανε γιατί ήθελε να αλλάξει το σώμα της και κάπως έτσι έμαθε να αγαπά περισσότερο την εμφάνιση και γενικά τον εαυτό της.

zou1

 

zou2

Τζούλι Μασίνο: Περισσότερα από 25 κιλά έχασε σε περίπου 2 χρόνια η γνωστή καθηγήτρια φωνητικής, Τζούλι Μασίνο. Η ίδια είχε αποκαλύψει ότι και μετά από κάποιες περιπέτειες με την υγεία της, είπε "τέρμα, δε θέλω να είμαι έτσι" και πολύ απλά αποφάσισε να αλλάξει ζωή.

tzou1

tzou2

Κατερίνα Ζαρίφη: Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, μπήκε από καιρό στη διαδικασία σοβαρής αλλαγής στο διαιτολόγιό της. Το αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

zar1

zar2

Άβα Γαλανοπούλου: Μπορεί την ταλαντούχα ηθοποιό να τη γνωρίσαμε πληθωρική σε όλα της, όμως πριν από 3 χρόνια η Γαλανοπούλου πήρε απόφαση να αλλάξει τρόπο ζωής, να βάλει τη γυμναστική στην καθημερινότητά της και α τρέφεται υγιεινά. Κάπως έτσι έχασε 15 κιλά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

ava1

ava2

Βασιλική Ανδρίτσου: Η ηθοποιός έχει εντυπωσιάσει με τη νέα σιλουέτα της και αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει δίαιτα, όχι στερητική. Απλώς σταμάτησε να τρώει μεγάλες ποσότητες, όπως έκανε στο παρελθόν.

vas1

vas2

Έλντα Πανοπούλου: Έχασε 33 κιλά μέσα σε 3 χρόνια. Για λόγους υγείας, όπως έχει αποκαλύψει η καλή ηθοποιός, που τη γνωρίσαμε χυμώδη στα πρώτα της βήματα.

elnta2

elnta3

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Πώς φέρθηκε ο χρόνος σε εγχώρια μοντέλα του 1990; Ποιες ομόρφυναν και ποιες τις προτιμάμε όπως… άλλοτε

Τα ετερώνυμα έλκονται; 13 αταίριαστα ζευγάρια της showbiz σου δίνουν την απάντηση

Γάμοι διασήμων που δεν… στέριωσαν- Ποιοι έχουν πάρει 3 και ποιοι 7 διαζύγια!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Μαλλιά κουβάρια Ζήνα-Θεοφάνους: H ειρωνική απάντηση του συνθέτη που έκανε έξαλλη την τραγουδίστρια

Τριανταφυλλόπουλος – Αναστασιάδης ξεσκίζονται δημοσίως, βγάζοντας σκάνδαλα ο ένας του άλλου! Διαβάστε το… πάρτι των εκατομμυρίων Ευρώ!

Αυτή και αν είναι ανατροπή! Ποιος είναι ο διαγωνιζόμενος που δεν περνάει στον τελικό του «X-Factor»