Οι Ελληνίδες που έχουν σύμμαχο το χρόνο- Δείτε πώς έμοιαζαν οι σταρ σε μικρή ηλικία

Οι Ελληνίδες που έχουν σύμμαχο το χρόνο- Δείτε πώς έμοιαζαν οι σταρ σε μικρή ηλικία
Τα διάσημα κορίτσια μπορεί να μεγαλώνουν αλλά όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχασαν την ομορφιά τους! Δες ποιες σταρ ομορφαίνουν καθώς μεγαλώνουν!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με αφέλειες καστανό μαλλί έντονο μακιγιάζ στα μάτια είναι τόσο διαφορετική αποδεικνύοντας πως όσο μεγαλώνουν κάποιες γυναίκες ωριμάζουν και φαίνεται στο πρόσωπο τους.

natasa

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια κούκλα τώρα με το πλατινέ μαλλάκι της στην πιο μακριά εκδοχή του.

nat2

Αφέλειες, μακρύ καρέ και σκούρο μαύρο μαλλί για την Ναταλία Γερμανού που είναι τόσο διαφορετική σήμερα!

nat1

Από το σκούρο καστανό η Ναταλία Γερμανού περνάει στο ξανθό πλατινέ και αλλάζει τελείως το πρόσωπο τηςς. Το ξανθό της πάει και σε συνδυασμό με απαλό μακιγιάζ δείχνει να έχει βρει το στιλ της!

nat3

 

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει σχέση σήμερα με το πώς ήταν πριν αρκετά χρόνια. Στην δεκαετία του '90 το μαλλί ήταν λίγο φριζαρισμένο και καστανόξανθό και γενικά δείχνει τελείως διαφορετική και δεν θυμίζει πολύ την ντίβα που ξέρουμε.

eleni1

Το ξανθό πλατινέ της Ελένης της πάει ακόμη και η τρίχα της δείχνει να είναι διαφορετική! Το μακιγιάζ της έχει αλλάξει και η ίδια δείχνει πιο κούκλα απο ποτέ και ας είναι μεγαλύτερη!

eleni2

Τουλάχιστον 30 χρόνια πριν η Έλλη Στάη όταν έκανε το ντεμπούτο της στα δελτία ειδήσεων της τότε ΕΡΤ και η Στάη δείχνει να είναι πιο κούκλα απο ποτέ! Μπορεί το χρώμα των μαλλιών από σχεδόν μαύρο και τώρα να έγινε κατάξανθο, τα χαρακτηριστικά του προσώπου της όμως παρέμειναν ίδια για τα πιο όμορφα μάτια της τηλεόρασης!

stai

Από τις γυναίκες εκείνες που ο χρόνος δεν τις αγγίζει και ομορφαίνουν καθώς μεγαλώνουν, η Έλλη Στάη έχει πιο ποιότητα στην εμφάνιση της και η αλήθεια είναι πως με το ξανθό είναι άλλος άνθρωπος!

stai2

Mε μαύρο μαλλί, αφέλειες και στο κοντό του πολύ πριν τα εξτένσιον και όλες τις άλλες αλλαγές η Δέσποινα Βανδή σίγουρα ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

vandi1

Πλέον η Δέσποινα έχει τον αέρα σταρ και το μαλλί της είναι μακρύ και σε ανάλαφρη μπούκλα. Το έντονο μακιγιάζ στα μάτια και τα απαλά χείλη της πάνε πολύ αν και λίγα παραπάνω κιλάκια να είχε θα ήταν ωραία!

des

womenonly.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

«Θέε μου, πώς ήμουν έτσι;»! Οι φωτογραφίες του παρελθόντος που θέλουν να κάψουν οι celebrities!

Τα πιο περίεργα μυστικά των Χουλιγουντιανών σταρ- Ποια χρησιμοποιεί βδέλλες και ποια αλείφεται με πλακούντα!

Οι διάσημοι που νικήθηκαν από το Aids- Ποιος Έλληνας είναι ανάμεσά τους;

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ανδρέας Λέοντας: Κλείνει οριστικά τον λογαριασμό του στο Facebook – Τι συνέβη;

Στεφανίδου – Ευαγγελάτος: Σκαφάτες διακοπές στο Ιόνιο – Δείτε τις φωτογραφίες!

Θρήνος: Έφυγε από την ζωή πασίγνωστο τηλεοπτικό μέντιουμ!