Οι επώνυμοι Έλληνες που μπλέχτηκαν στα δίχτυα της Εφορίας!

Οι επώνυμοι Έλληνες που μπλέχτηκαν στα δίχτυα της Εφορίας!
Στης Ελλάδα του 2016 όλοι ακούμε τη λέξη «εφορία» και στραβώνουμε, όμως αυτοί οι διάσημοι έχουν έναν λόγο παραπάνω. Είτε γιατί χρωστούσαν είτε γιατί έγινε κάποιο μοιραίο λάθος, έπεσαν στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ!

Επώνυμοι Έλληνες που έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με την εφορία. Στην... τσέπη τους δεν είμαστε, απλά διαβάζουμε τα δημοσιεύματα στον Τύπο. Το Youweekly.gr τους συγκέντρωσε κια σας τους παρουσιάζει:

Η Άννα Βίσση δεν θέλει πολλά πολλά με την εφορία γιατί δημιουργούνται παρεξηγήσεις. «Είμαι άνθρωπος τίμιος στις συναλλαγές μου. Μείνετε ήσυχοι. Είμαι απολύτως νόμιμη, πληρώνω πολλά λεφτά στην εφορία. Πληρώνω όλα όσα πρέπει να πληρώσω». Αυτό είχε δηλώσει η Άννα στο περιοδικό Life & Style σχετικά με τα 3.223 ευρώ που δήλωσε ως εισόδημα για το 2009.



Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης «έπεσε στην τσιμπίδα» της Εφορίας όταν ύστερα από ελέγχους καταθετικών λογαριασμών και των κινήσεών τους προς το εξωτερικό εντοπίστηκε ότι έχει «βγάλει» στο εξωτερικό- την Κύπρο- τη διετία 2010-2011 ποσό 5,3 εκατομμυρίων ευρώ. Εφαρμόζοντας πρόσφατες «δρακόντειες» ρυθμίσεις και μάλιστα αναδρομικά οι φορολογικές αρχές του ζήτησαν να καταβάλει φόρους ύψους 3,7 εκατομμυρίων ευρώ. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη...

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε τις δικές του περιπέτειες με τους εφοριακούς...Ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς έχει φυλακιστεί για χρέη. Ο σχεδιαστής και οι συνέταιροι του - που εκείνος ισχυριζεται ότι τον εξαπάτησαν - λέγεται ότι χρωστούν 16.514.177 ευρώ σε ΦΠΑ και περίπου 2.000.000 ευρώ στο ΙΚΑ. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι καταγγέλουν ότι το συνολικό ποσό που οφείλει η επιχείρηση του κ. Γαβαλά σε τράπεζες, προμηθευτές, πελάτες και προσωπικό υπερβαίνει τα 100.000.000 ευρώ.

Μια η ΠΑΕ Ηρακλής μια οι χρυσές σαμπάνιες στο μυκονιάτικο Nammos είναι δυνατόν ο Αντώνης Ρέμος να συμπαθήσει εφοριακό;

Πριν από μια δεκαετία που ο Σάκης δεν είχε την σημερινή κοινωνική του συνείδηση έπεσε στην «τσιμπίδα» του ο ΣΔΟΕ με πρόστιμο εφτακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ έπεσε και το υπερπολυτελές σκάφος του Γιάννη Πλούταρχου. To «St. George», έχει πλέον δεσμευτεί από τις Αρχές, και δεν θα αποδεσμευτεί αν ο τραγουδιστής δεν καταβάλλει πρώτα το ποσό των 300.000 ευρώ, δηλαδή του φόρου που του αναλογεί, προκειμένου να είναι νόμιμο.

Χαιρετίσματα στην ... εφορία. Άγνοια για την κατάθεση, στη Βουλγαρία, των χρημάτων που πήρε ως αμοιβή για εμφάνισή του στην Ξάνθη δήλωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο γνωστός τραγουδιστής υποστήριξε ότι τα χρήματα θα φορολογηθούν στην Ελλάδα. "Ιδέα δεν είχα ειλικρινά. Ξέρω να ξεχωρίζω τι είναι το νόμιμο από το ηθικό. Αν το ήξερα, ειλικρινά σας λέω, θα είχα αντιδράσει", είπε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Όπως είπε, από τα 16.500€ της αμοιβής από το δήμο Ξάνθης για την εμφάνισή του, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο των Γιορτών της Παλιάς πόλης, σχεδόν τα μισά πήραν ο ίδιος και οι συνεργάτες του.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάσημοι Έλληνες που ήταν εθισμένοι στο αλκοόλ!

Tης φυλακής τα σίδερα: 10 celebrities που μπήκαν στη στενή..!

Μπήκαμε στα ανακατωμένα κρεβάτια της showbiz: Αυτοί είναι οι πρώην και οι νυν των επωνύμων!