Είναι διάσημοι, πλούσιοι και γυναικάδες. Μπορείς να μαντέψεις ποιοι είναι;

Μαζί με τη φήμη, έρχονται τα χρήματα και συνήθως έρχονται και οι γυναίκες. Τόσο οι νόμιμες όσο και οι παράνομες. Οι παρακάτω κύριοι έχουν μία μεγάλη αδυναμία στις μεν, αλλά κυρίως στις δε. Και μιας και οδεύουμε προς το καλοκαίρι (που ως γνωστόν πολλοί είναι αυτοί που χωρίζουν) είπαμε να κάνουμε ένα μίνι αφιέρωμα σε αυτούς που στις φλέβες του κυλά άπιστο αίμα.

Jesse James

H Kat Von D είπε πως ο Jesse την απάτησε με 19 γυναίκες. Όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά 19. Σε αυτό το σημείο να θυμήσουμε πως ο Jessie είναι ο πρώην άντρας της Sandra Bullock και είναι πρώην επειδή την απάτησε με ένα μοντέλο αντίστοιχης αισθητικής με τη δική του.

Jude Law

O Βρετανός γόης απάτησε τη Sienna Miller (την οποία και είχε αρραβωνιαστεί κάνοντάς της δώρο ένα δαχτυλίδι αξίας 35.000 λιρών) με τη μόλις τρία χρόνια μεγαλύτερή της νταντά των παιδιών του Daisy Wright – ξεκινώντας την παράδοση που θέλει διάσημους παντρεμένους άντρες να απατούν τις γυναίκες τους με τις νταντάδες.

Hugh Grant

Ποιος θα ξεχάσει το σκάνδαλο εκείνο, στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν ο Hugh Grant και μία τραβεστί. Για την ιστορία, o Hugh απάτησε την επί 13 χρόνια τότε σύντροφό του Elizabeth Hurley.

Tiger Woods

Μην σε ξεγελάει το clean cut ντύσιμο. Το καλό παιδί του γκολφ ενώ ήταν παντρεμένος είχε πάει με 121 γυναίκες! Όσο για τη γυναίκα του, έφυγε από το γάμος τους σαν κυρία με 100 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση.

Arnold Schwarzenegger

O Arnold δεν διατηρούσε απλά κρυφή σχέση με πρώην υπάλληλο στο υπηρετικό προσωπικό του, είχε κάνει μαζί της και παιδί. Μάλιστα το παιδί αυτό γεννήθηκε με ένα μήνα διαφορά από το γιο που έκανε με τη γυναίκα του Maria Shriver.

David Duchovny

Δεν είναι τυχαίο που ο Dychovny ήταν ο πρωταγωνιστής της σειράς Californication. Ο ίδιος μπήκε σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ το 2008. Η γυναίκα του, Tea Leoni, στάθηκε στο πλευρό του, αλλά μετά από λίγο καιρό χώρισαν γιατί δεν κατάφεραν στην ουσία να τα ξαναβρούν.

ladylike

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπήκαμε στα ανακατωμένα κρεβάτια της showbiz: Αυτοί είναι οι πρώην και οι νυν των επωνύμων!

Διάσημοι Έλληνες που ήταν εθισμένοι στο αλκοόλ!

Όταν οι παπαράτσι τους έπιασαν στα πράσα: Ελληνίδες της showbiz σε τρυφερές στιγμές με τους συντρόφους τους!

 

 

 

 

loading...