Οι \"μετανάστριες\" πρωταγωνίστριες ελληνικών σειρών που έκαναν πάταγο!

Οι \
Έχουν έρθει από τη μακρινή πατρίδα τους για να ζήσουν στην Ελλάδα και έγιναν η αγαπημένη μας καθημερινή συνήθεια. Ο λόγος για 14 ρόλους, που άλλοτε μας συγκίνησαν άλλοτε μας έφτιαξαν το κέφι.

Αυτές οι «μετανάστριες» πρωταγωνίστησαν σε ελληνικά σίριαλ και έκαναν πάταγο.

Η αγαπημένη μας τοπ τριάδα απαρτίζεται από την «ντα γκασπαζά» Μαρούσκα στους «Δύο Ξένους», που δεν την ακούσαμε ποτέ να μιλά ελληνικά κι όμως έβγαζε άκρη με την Ντένη Μαρκορά, την Κλέλια Ρένεση στο ρόλο της Κολομβιανής Σοφία Βεργκάρα στη «Μοντέρνα Οικογένεια», και την Ουκρανή barwoman Τζένη Ιωακειμίδου, με τον λογιστάκο Κώστα Κόκλα στη σειρά «Βότκα Πορτοκάλι» του 2001



Η Νίνα Λοτσάρη είναι η όμορφη λαθρομετανάστρια Σεϊντά στην τηλεοπτική σειρά «Αρχιπέλαγος» του 2014 στον Alpa. Μαζί της ο Γιώργος Βογιατζής και ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ενώ το ομώνυμο κομμάτι των τίτλων, Αρχιπέλαγος, ερμήνευσε υπέροχα ο Πασχάλης Τερζής.



Η Άννα Ντιμιτρίεβιτς του «Για την Άννα» ήταν η Ανατολικοευρωπαία στρίπερ την οποία ερωτεύεται ο δήμαρχος των Χανιών, Θανάσης Ευθυμιάδης. Ένα ρόλο για τον οποίο η 1.80 Σέρβα, με μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ (από τα 18 της βρέθηκε στο Μιλάνο και μετά έζησε διαδοχικά σε Τόκιο, Παρίσι, Αμβούργο και Νέα Υόρκη) έκανε και μαθήματα pole dancing.



Η Ουκρανή Ευαγγελία Συριοπούλου στο «Σπίτι της Έμμας» κέρδισε μέσα σε χρόνο dt την καρδιά του πάτερ-φαμίλια Γιάννη Μπέζου.



Ο μαφιόζος Ρένος Χαραλαμπίδης και η «Ουκρανή» barwoman Τζένη Ιωακειμίδου, με τον λογιστάκο Κώστα Κόκλα στο «Βότκα Πορτοκάλι» ( το 2001). Η Τζένη Ιωακειμίδου έχει μετακομίσει από το 2008 στην Νέα Υόρκη, όπου πλέον είναι σύζυγος μεγαλοδικηγόρου και μητέρα.



Eνιέ πενιμάγιου και ντα γκασπαζά. Η Μαρούσκα Μαλένγκα στους Δύο Ξένους. Δεν την ακούσαμε ποτέ να μιλά ελληνικά κι όμως με τη Ντένη Μαρκορά έκανε καταπληκτικούς διαλόγους - η ηθοποιός Καλλιόπη Ταχτσόγλου.

Δείτε ακόμη: Οι κινηματογραφικοί σωσίες των stars: Ποιοί κρύβονται πίσω από τις επικίνδυνες σκηνές δράσης;



Η Νίκη Σερέτη ως Δεβόρα στο «Εκείνες και Εγώ».



H Ισαβέλλα Βλασιάδου έμπαινε στα σπίτια όλων τη δεκαετία του '90, στην αρχή μέσα από την εκπομπή «Αλλα κόλπα» με τον Βλάσση Μπονάτσο και στη συνέχεια μέσα από τη σειρά «Αυθαίρετοι», στην οποία ενσάρκωνε την σκερτσόζα... Ντολόρες.



Γερμανίδα με λεφτά στην εποχή της κρίσης. Η φράου Τζένη Θεωνά του «Πίσω στο Σπίτι» - με την περίεργη γερμανική προφορά - δεν ήταν και ο πιο συμπαθητικός χαρακτήρας του κόσμου. Ειδικά από τη στιγμή που «τα έφτιαξε» με δυο αδέλφια.



H Ιταλίδα Tζίνα Αλιμόνου στο «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη». Πρώην αναγνωρίσιμο μοντέλο στην Ιταλία, που συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών και παράνομη πορνεία. Καθώς επίσης αντίζηλος της Φαίης Κοκκινοπούλου για την καρδιά του Νίκου Σεργιανόπουλου.



Στον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο η Δούκισσα Νομικού υποδύεται -στην ομώνυμη ταινία- μια χαριτωμένη Λιμουζίνα, δηλαδή μια κάτοικο της Λιμόζ. Εξαιρετικό casting από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο



Στη σειρά «Μοντέρνα Οικογένεια», η Κλέλια Ρένεση έπαιξε το ρόλο της Κολομβιανής Σοφία Βεργκάρα...



Η Νίκη Λάμη είναι η Σεσίλια, η λατινοαμερικάνα υπηρέτρια της Μαριλένας στους «Συμμαθητές». Είναι πολύ τίμια, αλλά οξύθυμη και γλωσσού Ισπανίδα. Στη δουλειά της είναι άψογη αλλά έχει συνέχεια κακή διάθεση και παραπονιέται. Υπερασπίζεται δυναμικά τα δικαιώματά της, δεν κάνει ποτέ κάτι παραπάνω από αυτά που θεωρεί ότι είναι στα καθήκοντά της και εάν τύχει και το κάνει, τότε το χρεώνει εξτρά.



Το πρώην μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή δεν εμφανίστηκε στην τηλεόραση αλλά στο θέατρο - στην παράσταση «Λευτεριά στη Μηδεία», όπου ερμήνευσε μια καλλονή Ουκρανή καθαρίστρια που αρνείται να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Χριστίνα Γουλιελμίνο. Έχει παίξει τον εαυτό της δηλ. την Ιταλίδα με μεγάλη επιτυχία.



Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έπαιξε με επιτυχία το ρόλο της Ρωσίδας στρίπερ - δασκάλας - στην παράσταση «Οι Άντρες με τα Μαύρα».

tff.gr

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Οι πρωταγωνιστές των τούρκικων σίριαλ που βλέπετε, έχουν ελληνικές ρίζες! Διαβάστε αναλυτικά…

Δείτε ακόμη: Πως είναι ο Πέτρος Μπαλαφούτης ο τηλεοπτικός γιός του Χαϊκάλη στην πολυκατοικία; Θα πάθετε πλάκα στο video που θα δείτε…

Δείτε ακόμη: Δείτε πόσο άλλαξαν οι Ελληνίδες stars που μεσαουράνησαν τη δεκαετία του 90!