Οι ωραιότερες νύφες της Ελλινικής showbiz! - Οι γάμοι και τα διαζύγια που άφησαν ιστορία

Οι ωραιότερες νύφες της Ελλινικής showbiz! - Οι γάμοι και τα διαζύγια που άφησαν ιστορία
Ας θυμηθούμε μερικούς από τους γάμους επωνύμων που απασχόλησαν και έγιναν εξώφυλλα. Άλλοι εκκεντρικοί, κάποιοι παραδοσιακοί, αλλά ποτέ βαρετοί. Γάμοι που μονοπώλησαν τις κοσμικές στήλες, έγιναν πρωτοσέλιδη είδηση και συζητήθηκαν για πολύ καιρό.

Δείτε ακόμη: Διάσημοι Έλληνες που είναι στο Χόλιγουντ και δεν το ξέραμε!



Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος. Το γεγονός: Κηφισιά, Ναός Αγίου Δημητρίου Απρίλιος 2001. Ένας γάμος σαν best off του Πρωινού Καφέ που μεταδόθηκε απευθείας από τον ANT1. Κουμπάροι: το ζεύγος Θεόδωρίδου Φουστάνος Guest list: Ο πιο ανοιχτός γάμος της δεκαετίας με όλη την ελληνική σόου μπιζ να δίνει το παρών και εκατοντάδες fun της Ελένης. Δέσποινα Βανδή, Πέγκυ Ζήνα, Ζάχος Χατζηφωτίου, Εβελίνα Παπούλια, Τάκης Ζαχαράτος, Στράτος Τζωρτζογλου, Σοφία Αλιμπέρτη, Χριστίνα Παππά και πολλοί άλλοι. Highlights και παραλειπόμενα: Η cult ευχή της Βέφας Αλεξιάδου στη νύφη:« Εύχομαι όλη σου η ζωή να είναι γεμάτη μαρέγκες και άσπρα λουλούδια». Η ατάκα τξς Μπέσυς Αργυράκη: «Τζάμπα το κομωτήριο, σπρώξε σπρώξε με έχουν κατσιάσει!»


Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2010, στο εκκλησάκι του Island Άγιο Διονύσιο, στις 20:30 με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου και καλεσμένους περισσότερους από 500 φίλους και συγγενείς. Το νυφικό της Φαίης ήταν μια δημιουργία του Νικόλα, το οποίο όμως σχεδίασε μόνη της! Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος.Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του διασκέδασαν υπό τους ήχους του κλαρίνου του Βασίλη Σαλέα μιας και το γλέντι ήταν... παραδοσιακό και κράτησε μέχρι το πρωί. Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ήταν η Καλομοίρα με τον αρραβωνιαστικό τότε της Γιώργο, η Δέσποινα Βανδή, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού, η Ράνια Θρασκιά με το σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο.

Βίκυ Καγιά και Νίκος ΚριθαριώτηςΠαντρεύτηκαν στις 10.10.2010 στο εκκλησάκι του Aγίου Δημητρίου στο κτήμα της οικογένειας Τσάκου στο Λαγονήσι.Το μοντέλο έλαμπε μέσα στο πρωτότυπο νυφικό της, δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη. Από την άλλη, ο γαμπρός είχε επιλέξει ένα κοστούμι από την ανδρική συλλογή του Οίκου 5226 της οικογένειας.Το μυστήριο τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν τον ζεύγος Λυμπέρη, ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος αλλά και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα.Το ζευγάρι χώρισε το καλοκαίρι.


Εύη Βατίδου και Αλέξης ΚούγιαςΤο γεγονός: Άγιος Διόνυσος στο Κολωνάκι τον Δεκέμβριο του 2000 Νυφικό: Ήταν δημιουργία του Μιχάλη Ασλάνη. Η Εύη κατέφθασε στην εκκλησία μέσα σε μια κατάλευκη Rolls Royce Guest list: Ενάς από τους πιο ανοιχτούς γάμους των τελευταίων ετών με όλες τις συναδέλφους της νύφης στον ρόλο των παράνυφων. Highlights: Ο γάμος μεταδόθηκε live από όλα σχεδόν τα κανάλια, ενώ η δεξίωση έγινε μετά το ταξίδι του μέλιτος

Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα ΣτεφανίδουΠαντρεύτηκαν ύστερα από 5 χρόνια σχέσης, στις 14 Σεπτεμβρίου του 2003, όταν δούλευαν στο Alter. Και για τους δύο αυτός ο γάμος ήταν ο δεύτερος.Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι του σπιτιού τους στη Χαλκίδα. Η νύφη φορούσε ένα μίνι νυφικό με την υπογραφή του Μάκη Τσέλιου και ήταν έγκυος στην κόρη τους, Λυδία (ο γιος τους, Νικόλας είχε ήδη γεννηθεί).

Δείτε ακόμη: Διάσημες Ελληνίδες στην εφηβεία τους: Δείτε πως ήταν και πάθετε πλάκα…



Δέσποινα Βανδή και Ντέμης ΝικολαϊδηςΉταν 17 Ιουνίου του 2003 όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι στο κτήμα Νάσιουτζικ με λιγότερο από 100 καλεσμένους. Η Δέσποινα φορούσε νυφικό της Σύλιας Κριθαριώτη και κουμπάροι ήταν η Κική Χολέβα και ο Γιάννη Λιονάκης.Παρόλο που ο γάμος τους ήταν το γεγονός της χρόνιας και οι παπαράτσι έδωσαν μάχη για ένα πλάνο ή για μια έστω και θολή ή μακρινή φωτογραφία, εν τούτοις ούτε ένα καρέ δεν διέρρευσε στον Τύπο.Το πάρτι του γάμου έγινε την επομένη στο Island με περίπου 400 καλεσμένους. Η Δέσποινα ήταν ήδη έγκυος στη Μελίνα και δεν το γνώριζε.


Calliope και Χρήστος ΚαρβούνηςΤο γεγονός: Αύγουστος 1998, Μύκονος Το νυφικό: Το κόκκινο νυφικό - που έκλεψε την παράσταση- ήταν δημιουργία του κουμπάρου Romeo Gigli o οποίος διατηρεί ακόμη σπίτι στο νησί Guest list: Λίγοι έως ελάχιστοι φίλοι του ζευγαριού και μόνιμοι κάτοικοι του νησιού Highlights: Μετά τον γάμο ακολούθησε μεγάλο ελληνικό γλέντι με την Βάνα Μπάρμπα να σέρνει πρώτη τον χορό.


Δωροθέα Μερκούρη και Ward StegerhoekΤο γεγονός: Άνδρος 24 Αυγούστου του 2002. Το ζευγάρι πάντρεψαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Ολλανδός Andre Van Noord. Το νυφικό σχεδίασε ο Αποστόλης Μητρόπουλος ενώ την παράσταση έκλεψε η 2χρονη τότε κόρη του ζευγαριού Ηλέκτρα Highlights: Η νύφη πήγε στην εκκλησία πάνω σε γαϊδουράκι ενώ το πλήθος ακολουθούσε πεζό. Στις τέντες που είχαν στηθεί στην παραλία αντί για δεξίωση ακολούθησε ολονύκτιο rave πάρτι με Djs τον γαμπρό και την αδελφή του Dritte. Το ζευγάρι χώρισε πριν λίγα χρόνια


Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος ΛιαντόςΤο γεγονός: Γνωρίσθηκαν όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες. Παντρευτήκαν το 1999 με πολιτικό γάμο, ενώ ήδη είχε γεννηθεί η κόρη τους Αφροδίτη. Το επόμενο καλοκαίρι και παρά τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι χωρισμένο έκαναν θρησκευτικό γάμο στην Επίδαυρο οπού η Εβελίνα κατέφθασε με ένα καΐκι. Highlights: Χώρισαν οριστικά υστέρα από δυο μήνες, αλλά μέχρι και σήμερα οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες.


Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς Το γεγονός: Κτήμα Νάσιουτζικ 4 Μαΐου του1997 με κουμπάρους τον Γιάννη Δουλάμη και τον Τάκη Μητσόπουλο. Καλεσμένοι: Άντζελα Δημητρίου, Μίνωας Κυριακού, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Γιώργος Πολυχρονίου. Highlights: Την ώρα που έπρεπε να βρίσκεται στην εκκλησία η Καίτη έκανε πρόβα το νυφικό που είχε σχεδιάσει η Σήλια Κριθαριώτη, στήνοντας για δυο ώρες τους καλεσμένους. Κατά την διάρκεια της τελετής η Καίτη ζαλίστηκε σε βαθμό λιποθυμίας.

Δείτε ακόμη: Αφιέρωμα: Πώς ήταν και πώς έγινε η Φαίη Σκορδά τα τελευταία 10 χρόνια!