Οι πιο κοντές stars του Hollywood- Δείτε ποιες έχουν ύψος κοντά στο 1,50!

Οι πιο κοντές stars του Hollywood- Δείτε ποιες έχουν ύψος κοντά στο 1,50!
Τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια και αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα οι διάσημες που έχουν ύψος 1.20 με τα χέρια στην ανάταση! Ρίξε μια ματιά στις σταρ εκείνες που μπορεί να μην είναι το πρώτο μπόι, αλλά κατάφεραν να ξετρελάνουν το Χόλυγουντ.

Σακίρα, Εύα Λονγκόρια και Κάιλι Μινόγκ: Τρεις μόνο από τις σταρ του Χόλυγουντ που δεν είναι και το πρώτο μπόι, αυτό όμως δεν τις εμπόδισε σε τίποτα να τραβήξουν τα φλας των φωτογράφων και να κάνουν καριέρα στο Χόλυγουντ!

Η Εύα Λονγκόρια ξέρει πολύ καλά πώς να αναδείξει το μόλις 1.57 ύψος της! Τα μάξι φορέματα είναι οι καλύτερες επιλογές και για εσένα αν δεν είσαι και το πρώτο μπόι μιας και δημιουργούν την ψευδαίσθηση, ότι έχεις τρία μέτρα πόδι! Κάν’το όπως η Εύα που δεν τα βγάζει από επάνω της, αν θέλεις να κερδίσεις πόντους στιλ και ύψους και πες ναι στα μάξι φορέματα!

eua

Η Σάλμα Χάγιεκ μπορεί να έχει ύψος 1.56 αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχει και κόμπλεξ! Ετσι ποζάρει με νάζι δίπλα στην εντυπωσιακή και σίγουρα πιο ψηλή Σαρλότ του Μονακό χωρίς κανένα θέμα! Απίστευτα σέξι είναι από τις πιο λιλιπούτειες σταρ του Χόλυγουντ και καθόλου δεν την πειράζει!

salma

Η Κάιλι Μινόγκ με το μόλις 1.52 ύψος της φαίνεται να μην χάνει τίποτα από τα λιγοστά αυτά εκατοστά. Τραγουδάει, χορεύει, κάνει σόου και εντυπωσιάζει ενώ για τις κοσμικές και μη εμφανίσεις της τα ψηλά τακούνια είναι με το μέρος της και όταν τα φοράει "στέκεται στο ύψος της"!

kaly

Η Ίσλα Φίσερ μπορεί να έχει ύψος μόλις 1.57 όμως με το σωστό τακουνάκι δείχνει ντερέκι! Το ύψος της καθόλου δεν την εμπόδισε να κατακτήσει το Χόλυγουντ και να δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν!

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 14:  Actress Isla Fisher arrives at the premiere of Paramount Pictures'

Η Χίλαρι Νταφ έχει ύψος 1.60 και πάλι όμως αυτό δεν την εμπόδισε να εντυπωσιάσει στα πλαίσια του "τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια". Το μίνι φορεματάκι συνδυασμένο με ψηλοτάκουνες γόβες είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να ψηλώσεις όπως η Χίλαρι!

WEST HOLLYWOOD, CA - AUGUST 10:  Actress Hilary Duff attends the Kendra Scott Jewelry of Beverly Hills Grand Opening benefiting "Blessings In A Backpack" on August 10, 2011 in West Hollywood, California.  (Photo by Valerie Macon/Getty Images)

1, 57 η κολομπιάνα σταρ Σακίρα η οποία στα 38 της χρόνια μετρά μια γεμάτη καριέρα, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον σύντροφό της Τζέραρντ Πικέ και τους δυο γιους τους.

sak

1,52 η 30χρονη Άνα Κέντρικ συνεχίζει να χαράζει την καριέρα της με ολοένα και περισσότερες επιτυχίες.

attends the Oscars held at Hollywood & Highland Center on March 2, 2014 in Hollywood, California.

womenonly.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Βάλαμε «νυστέρι» στις μεγαλύτερες σταρ του Hollywood! Δείτε πώς θα ήταν αν είχαν κάνει πλαστικές επεμβάσεις

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Τζένης Καρέζη που προκαλούν συγκίνηση- Σπάνιο ντοκουμέντο

Δε θα πιστεύετε ποιοί ηθοποιοί ξεκίνησαν την καριέρα τους από ερωτικές ταινίες! Δείτε πού πρωταγωνίστησαν

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Σοκάρει η αποκάλυψη πασίγνωστης ηθοποιού: «Είχα καρκίνο στο στήθος και εξαπλώθηκε στους λεμφαδένες»

Δύσκολες ώρες για τον Δημοσθένη Βεργή στις φυλακές Κορυδαλλού!

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz – Ποιοι χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης;