Οι χειρότερες φωτογραφίες των σταρ από το αστυνομικό τμήμα!

Οι χειρότερες φωτογραφίες των σταρ από το αστυνομικό τμήμα!
Πείτε "cheese"! Οι σταρ δεν φωτογραφίζονται μόνο στο κόκκινο χαλί. Υπάρχουν και κάποιοι πιο "άτακτοι" που απαθανατίζονται στα χειρότερά τους στο αστυνομικό τμήμα. Δείτε μερικές από τις άχαρες φωτογραφίες που έβγαλαν ποτέ.

Κι ας ξεκινήσουμε με την Shailene Woodley. Η ηθοποιός συνελήφθη για καταπάτηση ξένης περιουσίας και συμμετοχή σε εξέγερση ενώ διαμαρτυρόταν για την κατασκευή του αγωγού της Ντακότα.



Τον Ιανουάριο του 2014 ο Justin Bieber συνελήφθη αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, αντίσταση κατά της αρχής και οδήγηση με δίπλωμα που είχε λήξει. Ο 19χρονος σταρ έβρισε τους αστυνομικούς και αργότερα παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, κάνναβη και άλλες ουσίες.



Ας είμαστε ειλικρινείς, η Lindsay Lohan το έχει παρακάνει τα τελευταία χρόνια. Η σταρ συνελήφθη καθώς παραβίασε την αναστολή της ποινής της στη Σάντα Μόνικα στις 19 Μαρτίου 2013.



Ακολουθώντας την κόρη της Lindsay Lohan, η Dina Lohan έχει επίσης ποζάρει σε αστυνομικό τμήμα, μετά την σύλληψή της στο Λονγκ Άιλαντ στη Νέα Υόρκη στις 12 Σεπτεμβρίου 2013.



Η Paris Hilton ακόμη και στο αστυνομικό τμήμα φαίνεται έτοιμη για κλάμπινγκ μετά τη σύλληψή της για κατοχή κοκαΐνης στο Λας Βέγκας τον Αύγουστο του 2010.



Μην πίνετε και οδηγείτε όπως έκανε ο Rick Springfield, ο οποίος πόζαρε στο αστυνομικό τμήμα στο Μαλιμπού τον Μάιο του 2011.



Αλήθεια τώρα, μην πίνετε και οδηγείτε. Δείτε τι έπαθε η κακομοίρα η Heather Locklear η οποία επίσης συνελήφθη στην Σάντα Μπάρμπαρα στις 28 Σεπτεμβρίου του 2008.



Αυτό έπαθε επίσης και ο Chris Klein, στο Σαν Ντιέγκο στις 5 Φεβρουαρίου 2005.



Και πάνω που λέγαμε ότι όλο και κάποιος άλλος διάσημος θα έπεφτε στο ατόπημα... Να και ο Nick Carter ο οποίος συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών στο Λος Άντζελες στις 7 Μαρτίου 2005.



Το Ιούλιο του 2008, η Khloe Kardashian συνελήφθη επειδή παραβίασε την αναστολή της στο Λος Άντζελες.



Ο τρόφιμος BK4454813, ή αλλιώς Hugh Grant, ποζάρει μετά τη σύλληψή του για ανάρμοστη συμπεριφορά στο Λος Άντζελες το 1995.



Ο Snoop Dogg βρέθηκε στη στενή και πόζαρε μετά τη σύλληψή του για οπλοκατοχή και ναρκωτικά μετά την εμφάνισή του στο "Tonight Show with Jay Leno" στο Λος Άντζελες στις 28 Νοεμβρίου 2006.



Αναρωτιόμαστε πως και ο Matthew McConaughey έχει τόσα κέφια στη συγκεκριμένη φωτογραφία μετά τη σύλληψή του για κατοχή μαριχουάνας και αντίσταση κατά των αρχών στο Όστιν του Τέξας τον Οκτώβριο του 1999.



Και ο Mickey Rourke συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών πάνω σε μια βέσπα στο Μαιάμι τον Νοέμβριο του 2007. Ναι, οδηγούσε βέσπα.



Ο Charlie Sheen δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά από τη συλλογή μας αφού συνελήφθη για επίθεση, απειλές και οικογενειακή βία στο Άσπεν τον Δεκέμβριο του 2009.



Πηγή: msn.com

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έχουν λεφτά και τα δείχνουν! Τα πλουσιόπαιδα του ακριβότερου προορισμού στον κόσμο προκαλούν οργή με τις φωτογραφίες τους!

Από την Κατερίνα Καινούργιου έως την Khloé Kardashian: Αυτές είναι οι ντουλάπες- δωμάτια των stars

13 διάσημοι που γεννήθηκαν Παρασκευή και 13! [photos]