Ονόματα - φωτιά: 6 Ελληνίδες σταρ που έχουν κάνει πλαστική

Ονόματα - φωτιά: 6 Ελληνίδες σταρ που έχουν κάνει πλαστική
Τολμηρή κίνηση η ενέργεια διάσημων Ελληνίδων να επέμβουν στο σώμα τους με πλαστική ώστε να αλλάξουν αυτό που τις ‘χαλούσε’ στη εξωτερική τους εμφάνιση.

Ακόμα πιο τολμηρή όμως η κίνηση να το παραδεχτούν δημόσια.

Ελένη Χατζίδου

Πλαστική στη μύτη

Μιας και η μύτη της Ελένης Χατζίδου ήταν το σήμα κατατεθέν της, λίγο πριν μπει στο Dancing With The Stars ΙV, αποφάσισε να μπει στο χειρουργείο, προκειμένου να διορθώσει τη μύτη της. Η πλαστική επέμβαση που έκανε στο πρόσωπό της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τα Μέσα (τα σχόλια ήταν αρνητικά κυρίως για τη νέα της εμφάνιση), όμως το αποτέλεσμα φαίνεται πως ήταν αυτό που ήθελε η τραγουδίστρια. Σύμφωνη με τα λεγόμενά της : «Θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα τα πράγματα, οπότε δεν παραπονιέμαι. Βασικά πίστευα ότι μια πλαστική επέμβαση δεν αποτελεί ταμπού πια όπως παλιότερα. Όμως πραγματικά δεν με ενοχλεί ό,τι κι αν λένε. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ, είχα πρόβλημα αναπνοής και έτσι αποφάσισα να την κάνω. Πάντως δεν έχω πρόβλημα να μιλάω γι’ αυτό»

eleni-xatzidoy

Έλενα Παπαρίζου

Πλαστική στο στήθος

Η Έλενα Παπαρίζου πριν από περίπου τέσσερα χρόνια δεν δίστασε να παραδεχτεί την πλαστική επέμβαση που έκανε στο στήθος της. «Έχω κάνει πλαστική στο στήθος μου. Ήθελα να το κάνω, το έκανα και δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρύψω. Και η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Ότι έλεγαν πως είχα κάνει πλαστική, προτού την κάνω» είχε εξομολογηθεί η Έλενα. Όσο για το αν το έχει μετανιώσει… «Από τότε που έχω βάλει στήθος φαίνεται διαφορετικό το σώμα μου. Δεν το μετάνιωσα, αλλά αν έβαζα τον εαυτό μου ξανά στο χειρουργικό κρεβάτι, θα το είχα μικρύνει. Η αλήθεια είναι πως όταν τα έβαλα δεν ήταν τόσο μεγάλα, αλλά στην πορεία πάχυνα»

elenapaparisoy

Κατερίνα Καινούργιου

Πλαστική στη μύτη

Η εξωτερική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου έχει σχολιαστεί πολλές φορές. Ωστόσο η παρουσιάστρια έχει παραδεχτεί την πλαστική επέμβαση που έκανε στη μύτη της. «Είχα διάφραγμα και ορισμένα αναπνευστικά προβλήματα. Γι’ αυτούς τους λόγους και με τη σύμφωνη άδεια των γονιών μου το έκανα. Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Δεν το μετάνιωσα ποτέ, αλλά ούτε και το έκρυψα. Δεν θεωρώ όμως πως υπάρχει λόγος να το συζητάω. Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων ως ένα βαθμό, αρκεί να μην αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά. Δεν μπορώ να βλέπω “παγωμένα” πρόσωπα»

katerinakainourgiou1

Δούκισσα Νομικού

Πλαστική στο στήθος

Όποιος παρατηρήσει την πρώην Σταρ Ελλάς θα δυσκολευτεί να βρει ατέλεια. Εκείνη όμως ήθελε να αλλάξει κάτω πάνω της και αυτό ήταν το στήθος της. Το 2012 πήρε τη μεγάλη απόφαση: ξάπλωσε στο στο τραπέζι του χειρουργείου και μεγάλωσε το στήθος της, προσθέτοντας σιλικόνη.

doukissa-nomikou-premiera-priscilla-beauty-looks

Άντζελα Δημητρίου

Πλαστική στη μύτη

Η ίδια έχει δηλώσει ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη με το διάφραγμα που την ταλαιπωρούσε και botox και δεν αποκλείει να κάνει οποιαδήποτε επέμβαση για να βελτιώσει την εικόνα της.

0475_antzela_dimitrioy_2752

Τζένη Μπαλατσινού

Πλαστική στο στήθος

Η Τζένη Μπαλατσινού που δεν έχει ταμπού και κανένα πρόβλημα να μιλάει για τις πλαστικές τις επεμβάσεις καθώς στο παρελθόν έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει botox, έχει παραδεχτεί πως προέβη σε αυξητική στήθους

balatsinou1-625x374

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Λίγο πριν την πρεμιέρα συνεργάτιδα της Μενεγάκη έφυγε και πήγε στη Σκορδά!


Αποκάλυψη σοκ στο Μπρούσκο: Αυτός είναι ο νεκρός! Όλη η τραγική αλήθεια…


Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η μεγάλη αλλαγή που θα δούμε τη Δευτέρα

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ποιος χωρισμός; Μαζί σε λαμπερό γάμο Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης στην Αμερική!


Έξω φρενών η Ζήνα Κουτσελίνη με την Ελένη Μενεγάκη! Τα «χώνει» δημοσίως στην παρουσιάστρια (Βίντεο)


Κρατερός Κατσούλης: H γλυκιά ανακοίνωση του ηθοποιού on air για την τρίτη εγκυμοσύνη της Καραβάτου (Βίντεο)