Οι σταρ που προκάλεσαν την οργή των θαυμαστών τους! Για ποιο λόγο τις... έκραξαν;

Οι σταρ που προκάλεσαν την οργή των θαυμαστών τους! Για ποιο λόγο τις... έκραξαν;
Ελληνίδες, ξένες, όπως και να έχει, ακόμα και οι διάσημες τρώνε το κράξιμό τους από τους φανς τους.

Tο πιο πρόσφατο παράδειγμα, της Μπαρ Ρεφαέλι, με το κράξμο από τις φανς της, που δεν καλοείδαν την επιλογή της να μην θηλάσει τη νεογέννητη κόρη της, είναι μόνο μια περίπτωση.

Και τι δεν έχει ακούσει η Κατερίνα Καινούργιου από τους φανς της. Τι ότι δεν βγάζει το μακιγιάζ και τα εξτένσιον ούτε στη θάλασσα, τι ότι έχει κάνει παντού πλαστικές, ατρόμητη πάντως η παρουσιάστρια δεν ιδρώνει το αυτί της.

kat

Το μεγαλύτερο κράξιμο της ζωής της, το είχε φάει η Αγγελική Ηλιάδη, όταν ήταν έγκυος στο δεύτερο γιο της, και πιάστηκε από το φακό να καπνίζει.

il

Η διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου για το Jumbo Και το αμφιλεγόμενο «χτύπα σαν άντρας» έκανε κόσμο και ντουνιά να της επιτεθεί.

a

Τα ταξίδια της Ελένης σε Σαντορίνη και Νέα Υόρκη έφεραν την οργή των θαυμαστών της, που δεν συγχώρεσαν τις πόζες στο ηλιοβασίλεμα και την Time Square.

men

Οι σέξι πόζες της Ελένης Φουρέιρα μέσα στο καλοκαίρι με εμφανώς αδυνατισμένη σιλουέτα έφεραν την οργή των θαυμαστών της που την αποκάλεσαν κακό παράδειγμα για τα νέα κορίτσια.

ff

Η Ζιζέλ αποφάσισε να θηλάσει και να απαθανατίσει τη στιγμή, στο Instagram, με χίλιους βοηθούς να την περιποιούνται σε νύχια, μαλλιά! Οι φανς εξαγριώθηκαν απλά...

zizel

Αυστηρή κριτική έχει δεχτεί πολλές φορές η Έλενα Παπαρίζου για τα κιλά που έχει πάρει ή για τις νέες μουσικές της επιλογές.

pap

Η δοκιμή που έκανε στην παρουσίαση η Κάτια Ζυγούλη, είχε σαν αποτέλεσμα να φάει τρελό κράξιμο πριν δύο χρόνια.

zug

Από τότε που έγινε μητέρα, η Κιμ Καρντάσιαν δέχεται σφοδρή κριτική για κάθε γυμνή της φωτογράφηση από τις φανς που αναρωτιούνται τι θα πει στα παιδιά της.

kim

Οι ημίγυμνες εμφανίσεις, συγχωρούνταν στη Μαντόνα στα νιάτα της. Το να δείχνει τον πισινό της στα 60, απλά δεν συγχωρείται από τους φανς της.

Madonna arrives at The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala, celebrating the opening of "Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology" on Monday, May 2, 2016, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Κάθε της ποστάρισμα, αποτελεί αιτία μάχης για τη Μελέτη με τους φανς της, μιας και η παρουσιάστρια μονίμως απαντάει στα σχόλια και δημιουργεί τυφώνα κραξίματος για κάθε λόγο, σημαντικό και ασήμαντο.

mel

Τα φίλτρα στο κινητό που την αδυνατίζουν και τα πολύ ακριβά ρούχα που πουλά, αποτελούν τις δύο σημαντικότερες αιτίες κραξίματος για τη Σίσσυ Χρηστίδου.

xr

Η απόφαση της Φαίης Σκορδά να πάει σε σπα, προκάλεσε πανικό στις φανς της. Πλέον η παρουσιάστρια αποφεύγει να μας δείξει οποιαδήποτε δραστηριότητα που μπορεί να θεωρηθεί σημάδι πλούτου και χλιδής.

spa

Η απόφαση της Κρίσι Τέιγκεν να βγει για φαγητό 4 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, μόνη με τον αγαπημένο της Τζον Λέτζεντ έφερε το πρώτο κράξιμο. Το δεύτερο ήρθε όταν το πρώην μοντέλο αποκάλυψε πως επέλεξε το φύλο του παιδιού που έφερε στον κόσμο.

kri

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

22 Έλληνες και ξένοι διάσημοι που έχουν έως και 50 χρόνια μικρότερες συντρόφους!

Τρομακτικές αλλαγές! Οι διάσημοι που παραμορφώθηκαν από τις πλαστικές επεμβάσεις

Οι Ελληνίδες celebrities που πέρασαν τα 50 με μαγιό! Δείτε τα κορμιά τους στην παραλία

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Το κορυφαίο εποχιακό trend στις καλύτερες τιμές! Αυτές είναι οι πιο οικονομικές βερμούδες των Zara

Αναδείξτε το σχήμα του προσώπου σας με καλοσχηματισμένα φρύδια! 5 μυστικά για να τα σχηματίσετε σωστά

Μπήκαμε στο μποέμ σπίτι του Γιώργου Σαμπάνη στη Γλυφάδα- Η μοντέρνα διακόσμηση και η θέα στη θάλασσα