Όταν 15 Έλληνες και ξένοι Celebrities έκαναν τους εραστές τους σούπερσταρ!

Όταν 15 Έλληνες και ξένοι Celebrities έκαναν τους εραστές τους σούπερσταρ!
Όταν κάποιος άνθρωπος με ταλέντο «μπλέκει» σε ερωτικό δεσμό με κάποιον διάσημο παίζει σίγουρα την καριέρα του κορώνα – γράμματα. Και αυτό γιατί είτε ο διάσημος σύντροφος θα τον επισκιάσει είτε θα τον κάνει σούπερσταρ.

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που ξεκίνησαν δειλά δειλά την καριέρα τους και στάθηκαν τυχεροί να βρεθούν δίπλα σ΄έναν έξτρα ταλαντούχο άνθρωπο που τους έδωσε την κατάλληλη ώθηση ώστε να διακριθούν ακόμη παραπάνω σ΄αυτό που έχουν επιλέξει να κάνουν και να γίνουν πρωτοσέλιδα σε Lifestyle περιοδικά! Συνεχίστε παρακάτω...

Από την Μπιγιονσέ και την Ριάνα που οφείλουν την έκρηξη της δημοτικότητάς τους στους συντρόφους τους έως και τις εγχώριες Αννα Βίσση και Αλίκη Κατσαβού, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των διασήμων που ο ερωτικός τους σύντροφος (ή και ενίοτε σύζυγος) ήταν απλώς η αφορμή για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους!



Chris Brown - Rihanna: Και οι δυο μουσικοί αστέρες εμφανίστηκαν στα πράγματα περίπου την ίδια εποχή. Η σημαντική απήχηση που είχε πρώτος ο Chris όμως βοήθησε τη Rihanna να εκτοξευτεί σε σούπερ σταρ. Είναι γεγονός ότι από το 2006 που άρχισαν να βγαίνουν σαν ζευγάρι οι πωλήσεις των τραγουδιών της σημείωσαν αλματώδη αύξηση.



Ουδείς γνώριζε την ύπαρξη του Ματέο Παντζόπουλου πριν τη σχέση του με την Ελένη. Έκτοτε έγινε κανονικός σούπερ σταρ! Μπήκε σε άπειρα εξώφυλλα, έγινε διάσημος πατέρας και είναι το επίκεντρο των lifestyle περιοδικών!



Britney Spears - Justin Timberlake:
Όταν ήταν ζευγάρι η Britney τα είχε όλα : φήμη, επιτυχία, χρήματα και απίστευτη δημοσιότητα. Ο Justin τα είχε σε αρκετά μικρότερο βαθμό, αλλά όλα άλλαξαν όταν τα ΜΜΕ άρχισαν να ασχολούνται εξονυχιστικά με το τι έκανε το λαμπερό ζευγάρι. Σε πολύ λίγο χρόνο, μέχρι το χωρισμό τους το νερό είχε μπει στο αυλάκι και ο πολυτάλαντος Justin πήρε τη θέση που ονειρευόταν στο στερέωμα της σόουμπιζνες!



Σαν ηθοποιός ήταν μεν ενεργή, αλλά όχι ιδιαιτέρως γνωστή. Η φήμη της Αλίκης Κατσαβού εκτινάχθηκε όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Κώστα Βουτσά.



Justin Bieber -Selena Gomez: Το πρώτο μουσικό άλμπουμ της πρώην βεντέτας της Disney είχε περιορισμένη αποδοχή από το κοινό, όταν όμως μαθεύτηκε ότι είναι ζευγάρι με το είδωλο της ποπ μουσικής βιομηχανίας Justin Bieber, τότε όλα πήραν το δρόμο τους. Το δεύτερο άλμπουμ έγινε παγκόσμια επιτυχία πράγμα στο οποίο έπαιξε ρόλο και ο ίδιος ο καλός της καθώς την εφοδίασε με αρκετά τραγούδια που έγραψε ο ίδιος.



Ναι, η Αννα Βίσση ήταν γνωστή όταν γνώρισε τον Νίκο Καρβέλα, όμως ο δεύτερος ήταν αυτός που την έκανε με τα τραγούδια του την Απόλυτη Ελληνίδα Ροκ Σταρ!



William - Kate: Το παραμύθι με τον πρίγκηπα και την καλή κοπέλα που περιμένει να την ...αποκαταστήσει δεν είναι παραμύθι για την Kate. Είναι μια πραγματικότητα που την μετέτρεψε από παντελώς άγνωστη σε σημείο αναφοράς για ένα μεγάλο κομμάτι της υφηλίου.



David Becham - Victoria: Σίγουρα η Βικτώρια ήταν γνωστή σαν μέλος του πολύ επιτυχημένου ποπ γυναικείου γκρουπ Spice Girls. Το ταλέντο της βέβαια σαν τραγουδίστρια δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και θα είχε καταδικαστεί στην «αφάνεια» αν δεν «τύλιγε» τον πιο αναγνωρισμένο ποδοσφαιριστή της εποχής του και fashion icon David Becham. O David τη βοήθησε με τις γνωριμίες του να κάνει «κονέ» με κάποιους πολύ σημαντικούς μόδιστρους που την ώθησαν να ασχοληθεί με τη μόδα. Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία που αποτιμάται σε δισεκατομμύρια.



Jennifer Lopez - Ben Affleck: Η καριέρα του Ben Affleck γνώρισε μεγάλη ώθηση εξαιτίας της πολύ επιτυχημένης συζύγου του. Όλα τα μίντια ασχολήθηκαν τόσο πολύ με το λαμπερό ζευγάρι που τον καθιέρωσαν σε αστέρα πρώτου μεγέθους



Beyonce- Jay Z: Η ποπ ντίβα ήταν ήδη αστέρι ως μέλος του σούπερ γκρουπ Destiny’s Child. Αλλά η εκτόξευση και η διατήρηση της στην κορυφή έγινε δυνατή χάρη στον σύζυγο της Jay Z που ήταν ο εγκέφαλος πίσω από όλο αυτό το κατόρθωμα. Από το τι θα τραγουδήσει μέχρι το τι θα φορέσει όλα πέρναγαν από τα χέρια του δαιμόνιου και πολύ ταλαντούχου μουσικού.



Will Smith - Jada:
Σε όλη τη δεκαετία του 90 ο will Smith υπήρξε ένας από τους απόλυτους σταρ. Η μετέπειτα σύζυγος του πάλευε να επιπλεύσει στο Χόλιγουντ χωρίς να κάνει εμφανή την παρουσία της. Όλα αυτά μέχρι να γίνουν ζευγάρι και να αρχίσουν να έρχονται οι ρόλοι βροχή!



Εντάξει, η Αμάλ Αλαμουντίν ήταν γνωστή στο χώρο των δικηγόρων. Όμως απ' όταν μάθαμε πως είναι με τον Τζορτζ Κλούνεϊ η φήμη της απογειώθηκε. Τη βλέπουμε πλέον σε ουκ ολίγα εξώφυλλα, ενώ έχει γίνει και ιέρεια του στυλ!



Joe Jonas - Demi Lovato: Το αστέρι της περίπτωσης είναι φυσικά ο Joe, μέλος του παγκοσμίου φήμης οικογενειακού γκρουπ Jonas Brothers. Από την άλλη η Demi ήταν σχεδόν στην αφάνεια, αλλά όλα άλλαξαν όταν ανακοινώθηκε ο δεσμός τους. Κέρδισε αναγνωρισιμότητα, πήρε δικό της σόου, πρωταγωνίστησε σε ταινίες μέχρι και δισκογραφική δουλειά έκλεισε και έγινε νούμερο ένα!

Ray Z - Kim Kardashian: Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο πικάντικα, καθώς η Kim έγινε εν μια νυκτί σούπερ σταρ από τη στιγμή που διέρρευσε το σεξ βίντεο της με τον Ray. Σε χρόνο μηδέν έγινε τρομακτικός ντόρος που η πανέξυπνη celebrity αξιοποίησε στο έπακρο.



Η Μαίρη Λίντα ξεκίνησε σε μικρή ηλικία από τα ταλέντα του Ορέστη Λάσκου, συνέχισε στα βαριετέ και καμπαρέ της εποχής ώσπου συνάντησε το Μανώλη Χιώτη. Μαζί δημιούργησαν ένα από τα δημοφιλέστερα ντουέτα της δεκαετίας του '60 και τραγούδησε τα τραγούδια του που έγιναν τρανές επιτυχίες. Υπήρξε μάλιστα και σύζυγός του για μια δεκαετία και εμφανίσθηκαν μαζί σε αρκετές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτοί είναι οι διάσημοι σταρ με τις πιο απίστευτες παραξενιές!

Χαμός με Αλοιμόνου – Βαρδινογιάννη! Διεκδικεί την περιουσία του, κι εκείνος τα παιδιά! Η συγκλονιστική κατάθεση για το δράμα που ζούσε η Τζίνα στον γάμο της!

Τα χρυσά συμβόλαια της TV: Ποιοι τηλεαστέρες μένουν & ποιοι φεύγουν από τα κανάλια