Όταν οι «άσπονδες φίλες» της σόουμπιζ ποζάρουν χαμογελαστές μαζί

Όταν οι «άσπονδες φίλες» της σόουμπιζ ποζάρουν χαμογελαστές μαζί
Φίλες ή αντίπαλοι; Η σόουμπιζ θέλει σκάνδαλο, ίντριγκα και τις περισσότερες κυρίες της να επιθυμούν να βγάλει η μία τα μάτια της άλλης για να μην της κλέψει την παράσταση. Σε ορισμένες περιπτώσεις ανά τα χρόνια οι φήμες οργίασαν στον μέγιστο βαθμό.

  • Ελένη Μενεγάκη- Ρούλα Κορομηλά
    Πολλά έχουν ειπωθεί γύρω από την αληθινή σχέση μεταξύ της «εθνικής μας παρουσιάστριας» και της «βασίλισσας της πρωινής και μεσημεριανής ζώνης». Η αλήθεια ποια είναι; Ε και φίλες δεν τις λες.




  • Αλίσα Μιλάνο- Σάνεν Ντόχερτι
    Συλλεκτική κάθε φωτογραφία τους μαζί από την εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν στις «Μάγισσες» αφού ξεκίνησαν ως κολλητές και μέχρι το τέλος της 3ης σεζόν δεν μιλιόντουσαν.




  • Μπιγιόνσε- Κιμ Καρντάσιαν
    Μυστήριο καλύπτει την αληθινή σχέση των δύο γυναικών αφού ναι μεν έχουν ποζάρει μαζί, αλλά λέγεται ότι στο φετινό πάρτι γενεθλίων της Beyonce, η ίδια είχε απαγορέψει την είσοδο στην Κιμ.




  • Αλίκη Βουγιουκλάκη- Τζένη Καρέζη
    Οι δύο αιώνιες αντίπαλοι του ελληνικού σινεμά δεν ήταν παρά δυο καλές φίλες, μια φιλία που έγινε πιο δυνατή αφότου έγιναν και οι δύο μητέρες.




  • Lady Gaga- Madonna
    Και τι δεν έχει ακουστεί για κόντρα μεταξύ των δύο. Και όμως, στο Met Gala το 2015 οι δυο τους πόζαραν μαζί, ενώ η Μαντόνα άφησε ανοικτό το παράθυρο και για μελλοντική συνεργασία.




  • Σάνεν Ντόχερτι- Τζένι Γκαρθ
    Δεν το έχουν κρύψει ότι στα γυρίσματα του «Μπέβερλι Χιλς» υπήρχαν μέρες που η μία ήθελε να ξεμαλλιάσει την άλλη, αλλά τώρα στα 40+ τους τα έχουν βρει και τα λένε που και που.




  • Ζέτα Μακρυπούλια- Σμαράγδα Καρύδη
    Την εποχή του «Παραπέντε» δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν πει ότι η Καρύδη είχε ενοχληθεί από την επιτυχία της Ζέτας ως «Αμαλία» επειδή εν ολίγοις της είχε κλέψει την παράσταση, αλλά απ' ότι φαίνεται μάλλον αυά δεν ισχύουν




  • Κιμ Καρντάσιαν- Πάρις Χίλτον
    Ήταν κολλητές όσο η πρώτη ήταν άσημη. Μόλις έγινε διάσημη, η δεύτερε μάλλον σκύλιασε κι απέδειξε πόσο καλή φίλη ήταν.




  • Britney Spears- Christina Aguilera
    Μαζί στο Mickey Maouse Club όταν ήταν παιδούλες, αλλά αντίπαλοι στα charts από το 1999 και μετά με τους φαν μοιρασμένους στα δύο. Πάντως, το 2003 ανέβηκαν μαζί με τη Μαντόνα στη σκηνή των βραβείων MTV.




  • Debbie Reynolds- Elizabeth Taylor
    Που να το ήξερε η Ντέμπι όταν πόζαραν χαμογελαστές ότι ο τότε άντρας της, Έντι Φίσερ θα την παρατούσε για τα πανέμορφα ομολογουμένως μάτια της Τέιλορ. Η φιλία διακόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες.




  • Αλίκη Βουγιουκλάκη- Ζωή Λάσκαρη
    Αν και υπήρξαν αληθινές φίλες, πολλά είχαν γραφτεί κυρίως τις δεκαετίες του '60 & '70 για τη μεταξύ τους σχέση κυρίως επειδή και οι δύο ήταν οι αγαπημένες του Φίνου και τις είχε σαν κόρες του.




  • Άννα Βίσση- Καίτη Γαρμπή
    Σα να λέμε «Αλίκη vs. Τζένη» στα '90s και '00s και μεταφέροντας την κόντρα στο ελληνικό πεντάγραμμο. Πάντως συνεργάστηκαν και ανά τα χρόνια η μία δεν κρύβει την εκτίμησή της για την άλλη άσχετα του τι ακουγόταν -ειδικά τότε- περί κόντρας.




womenonly.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Φαίη Σκορδά: Ραγδαίες αλλαγές στη ζωή της – Γύρισε οριστικά σελίδα!

Ευχάριστα νέα! Ένα μωρό για τον Μύρωνα Στρατή -Η αποκάλυψη που άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους (Βίντεο)

Ντοκουμέντο! Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τη σχέση της Μακρυπούλια με τον Χατζηγιάννη

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ο ANT1 «παγώνει» Λιάγκα & Μακρυπούλια;

Αποκλειστικό! Bahar: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε της αγαπημένης σειράς!

H Τατιάνα έκανε τη διαφορά! Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών καλεσμένη στην εκπομπή της -Ποια είναι;