Όταν οι σταρ ήρθαν αντιμέτωποι με τον θάνατο και σώθηκαν από θαύμα!

Όταν οι σταρ ήρθαν αντιμέτωποι με τον θάνατο και σώθηκαν από θαύμα!
Μπορεί να φτάνουν πολλές φορές στα άκρα για τις ανάγκες των γυρισμάτων από τις ταινίες τους αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κινδυνέψει να χάσουν τη ζωή τους και εκτός!

Και οι διάσημοι όπως εμείς οι υπόλοιποι, ο απλός κόσμος, δεν είναι λίγες οι φορές που κινδύνεψαν να χάσου τη ζωή τους αλλά ευτυχώς κατάφεραν να σωθούν!

Ποιοι είναι αυτοί; Ιδού:



Η Ντρου Μπάριμορ κινδύνεψε να πεθάνει το 2001, όταν το σπίτι στο οποίο έμενε με τον τότε σύζυγό της Τομ Γκριν έπιασε φωτιά. Ευτυχώς ο σκύλος τους ξύπνησε μέσα στη νύχτα και έτσι έσωσε τις ζωές τους!



Kαι ο Ράιαν Ρέινολντς γλίτωσε παρά τρίχα αφού σε ηλικία 17 ετών έκανε ελεύθερη πτώση και το αλεξίπτωτό του δεν κατάφερε να ανοίξει!


Ο Χοακίν Φίνιξ γλίτωσε από τρίχα μιας και είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα το 2006. τα φρένα του δεν έπιασαν και το αμάξι του αναποδογύρισε και έπεσε επάνω σε ένα ένα άλλο όχημα.



Στα γυρίσματα της ταινίας Syriana o Τζορτζ Κλούνεϊ έσπασε την πλα΄τη του και παραλίγο να πεθάνει.



Και ο Τζέραρντ Μπάτλερ παραλίγο να πνιγεί στα γυρίσματα της ταινίας του Chasing Mavericks το 2011.



Και η Άν Χάθαγουέϊ κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της στη Χαβάη το 2014 από την παλίρροια. Για καλή της τύχη κάποιος σέρφερ κατάφερε να την τραβήξει προς την ακτή!



Και ο Τζόνι Ντεπ παραλίγο να χάσει τη ζωή του το 2011 όταν πετούσε σε ένα μικρό αεροπλάνο με τον σκηνοθέτη Bruce Robinson.Στα μισά της πτήσης, οι μηχανή ξαφνικά έσβησε αλλά αποκαταστάθηκε το πρόβλημα άμεσα για καλή τους τύχη.



Και η Σάρον Στόουν παραλίγο να πεθάνει αφού το 1990 είχε εμπλακεί σε μια μετωπική σύγκρουση και το 2001 κινδύνεψε από ανεύρυσμα εγκεφάλου.



Και η Ρέιτσελ Μπίλσον παραλίγο να πεθάνει σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα σε ηλικία 14 ετών ενώ μέχρι και σήμερα η ηθοποιός υποφέρει από ημικρανίες από εκείνο το συμβάν.



Και η Τζέιν Σέιμουρ σε ηλικία 36 ετών γλίτωσε παρά τρίχα αφού όταν της έκαναν ένεση πενικιλίνης είχε μια πολύ σοβαρή αλλεργική αντίδραση.

womenonly.gr

Δείτε ακόμη: Τα θανατηφόρα τροχαία της Showbiz – Όταν η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα!

Δείτε ακόμη: Είναι gay ή όχι; Διάσημοι που έχουν απασχολήσει με τη σεξουαλικότητά τους και έχουν τη φήμη των gay!

Δείτε ακόμη: Ελληνίδες celebrities που μίλησαν δημοσίως για τις αποβολές τους!