Όταν οι stars βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη! Δειτε ποιο έκαναν τα πιο εξωφρενικά δώρα στους συντρόφους τους!

Όταν οι stars βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη! Δειτε ποιο έκαναν τα πιο εξωφρενικά δώρα στους συντρόφους τους!
Ναι φυσικά και οι διάσημοι κάνουν δώρα. Το θέμα είναι όμως όταν μιλάμε για Χόλυγουντ τα δώρα παίρνουν άλλη … διάσταση. Παρακάτω θα μάθεις ποιοι είναι εκείνοι οι σταρ που κατάφεραν να δωρίσουν από το πιο... απλό π.χ. ένα αυτοκίνητο μέχρι το πιο… απίστευτο όπως ένα ταξίδι στο διάστημα στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Προαιρετικά καλό θα ήταν να κάτσεις σε μια καρέκλα πρώτα!



 

Η Μπιγιονσέ αποδεικνύει πως "money is not an issue" όταν πρόκειται για τον άντρα της Jay-Z ένα Bugatti Veyron Grand Sport. Το σπορ αυτό αμάξι είναι ένα από τα πιο γρήγορα του κόσμου και η αξία του είναι 2 εκατομμύρια δολάρια.

Kαι ο Jay-Z όμως για την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου έχει κάνει δώρο στην αγαπημένη του ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 24,000 δολαρίων. Και αν αναρωτιέσαι αν είναι από χρυσό , όπως φαίνεται ήταν από πλατίνα!



Και ο Τζάστιν Μπίμπερ ήθελε να δείξει την αγάπη του στην Σελένα Γκόμεζ αγοράζοντάς της λουλούδια και μάλιστα... αρκετά! Για την ακρίβεια της αγόρασε ένα ολόκληρο ανθοπωλείο που του κόστισε περίπου 2,000 δολάρια αφού αυτή ήτνα η αξία των λουλουδιών που της χάρισε για την γιορτή των ερωτευμένων.



Έναν ολόκληρο καταρράκτη έκανε δώρο στον αγαπημένο της Μπραντ Πιτ η Αντζελίνα Τζολί για τα Χριστούγεννα, αλλά και για τα γενέθλιά του. H Αντζελίνα θέλησε να του δωρίσει στον πρώην άντρα της κάτι πολύ ξεχωριστό για τα 48α γενέθλια του εστιάζοντας στην αγάπη του για την αρχιτεκτονική και σίγουρα το κατάφερε.



Αυτή είναι αγάπη! Ο λόγος για την αγάπη του Τζόσουα Τζάκσον και της Νταϊάν Κρούγκερ που αν κρίνουμε από το δώρο που της έκανε ο Τζάκσον -που έγινε γνωστός από την σειρά Dawson's Creek- στο Nights in Monaco φιλανθρωπικό γκαλά στο Μονακό τo 2012, αξίας $ 45.000 είναι πολύ πολύ μεγάλη. Ας ελπίσουμε απλά πως το προσέχει σαν τα μάτια της!



Η Κόρτνεϊ Κοξ χάρισε στον πρώην σύζυγό της Ντέιβιντ Αρκέτ ένα καρουζέλ αντίκα αξίας 45,000 δολαρίων. Χμμμ πού να το έβαλε άραγε;



Μπορεί ο έρωτας της Τζένιφερ Λόπεζ και του Κάσπερ Σμαρτ να …τελείωσε, η λατίνα σταρ όμως του έδειξε την αγάπη της αγοράζοντας του ένα λευκό Dodge Ram για τα 25 γενέθλια του. Δεν το λες και λίγο….



H Κέιτι Πέρι αγόρασε στον πρώην σύζυγό της ένα ταξίδι στο διάστημα! Πρωτότυπο και αξίας $200,000 αλλά τι σημασία έχουν τα χρήματα όταν πρόκειται για ένα τέτοιο δώρο; Ας ελπίζουμε μόνο να της έφερε ένα αναμνηστικό.



Η φιλία είναι πολύ μεγάλο πράγμα όπως αποδεικνύει η Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) με το δώρο που έκανε κάποτε στην καλύτερη της φίλη Τζένιφερ Άνιστον ( Jennifer Aniston) ένα ποδηλάτο Chanel αξίας $12,000. Σίγουρα δεν θα της τραγουδούσε ποτέ - ακόμη και αν ήξερεο το άσμα- "Δεν θέλω τέτοιους φίλους".



H μικρή κόρη της Κρις και του Μπρους που έγινε Κέιτλιν Τζένερ, ονόματι Κάιλι, δεν μετρά τα έξοδα όταν έχει να κάνει για τους αγαπημένους της ανθρώπους. Στα γενέθλια της κολλητής της λοιπόν της έκανε δώρο μια ολοκαίνουρια Μερσεντές.




Ο Τζάνινγκ Τατούμ έκανε δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων στην Τζένα Ντιούαν ένα δαχτυλίδι αξίας 10,000 δολαρίων.



πηγή:womenonly.gr