Πανηγυρίζει ο ανδρικός πληθυσμός:Το γυμνό επιστρέφει στο Playboy.

Πανηγυρίζει ο ανδρικός πληθυσμός:Το γυμνό επιστρέφει στο Playboy.
Τα «λαγουδάκια» πετούν τη γούνα τους - Δείτε το πρώτο «φυσιολογικό» για το περιοδικό εξώφυλλο με τη Miss March 2017

Την επιστροφή του στις... παραδοσιακές αξίες αποφάσισε η ηγεσία του περιοδικού Playboy, μόλις έναν χρόνο μετά την απόφαση να απαγορεύσει τις γυμνές φωτογραφήσεις, προκειμένου να προσελκύσει ένα πιο... κουλτουριάρικο αναγνωστικό κοινό και ποιοτικότερες διαφημίσεις.

Η πολιτική του αισθησιακού απέτυχε παταγωδώς, καθώς το πασίγνωστο περιοδικό για τις σούπερ σέξι ολόγυμνες φωτιογραφήσεις του πάτωσε σε επίπεδο πωλήσεων και άρα σε επίπεδο εσόδων.

Ο Κούπερ Χέφνερ, γιος του ιδρυτή της αυτοκρατορίας, ανάκτησε τα δικαιώματα του περιοδικού και λίγους μήνες αργότερα, αποφάσισε να επαναφέρει την κατάσταση στο... κανονικό της, εφαρμόζοντας τη συνταγή που δοκιμάστηκε και πέτυχε απόλυτα για πολλές δεκαετίες.



Το εξώφυλλο του Μαρτίου είναι ήδη έτοιμο, με την playmate Ελίζαμπεθ Έλαμ, ως Miss March 2017, να φαίνεται ότι δηλώνει: Το γυμνό είναι φυσιολογικό.

Φυσικά, η απόφαση του Χέφνερ προκάλεσε αντιδράσεις στις οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών. Στον αντίποδα, προκάλεσε ενθουσιασμό στον αντρικό πληθυσμό, αφού γενεές επί γενεών μεγάλωσαν με ένα Playboy στο χέρι. Το δε φανατικό κοινό του περιοδικού αριθμούσε εκατοντάδες εκατομμύρια αναγνώστες σε όλον τον πλανήτη.

πηγή : .protothema.gr

Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Απίθανο! διάσημη ηθοποιός εμφανίζεται με μπικίνι και προκαλεί πανικό!

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε χειροπέδες και έχασε τα κλειδιά – Παρουσίασε την εκπομπή αλυσοδεμένη – Δείτε το αστείο στιγμιότυπο!

Ο κολλητός του Παντελή Παντελίδη «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή του και αποκαλύπτει: Τι έγινε το μοιραίο βράδυ με Φρόσω, Μίνα, Παντελή: «Δεν τις ήξερε πολύ τις κοπέλες…»