Πάρτε κομπιουτεράκι! Αυτές είναι οι αμοιβές που παίρνουν οι Έλληνες διάσημοι

Πάρτε κομπιουτεράκι! Αυτές είναι οι αμοιβές που παίρνουν οι Έλληνες διάσημοι
Κρίση ή πριν την κρίση; Τελικά, πόσα χρήματα βγάζουν οι Έλληνες διάσημοι ή πόσα έχουν αποκαλύψει οι ίδιοι πως βγάζουν; Ιδού!

kouu

Η Βίκυ Κουλιανού, η θεά της πασαρέλας του 90, έχει μιλήσει αναλυτικά για τις αμοιβές της:

«Εννοείται ότι έβγαλα λεφτά. Θα ήταν ψέματα να πω ότι δεν έβγαλα. Όμως, τα λεφτά όπως βγαίνουν, έτσι τρώγονται. Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει το σπίτι. Μου αρέσει να φτιάχνω σπίτια, έχω κάνει κάποιες κινήσεις που δίνουν μια σταθερότητα στη ζωή ενός ανθρώπου».

Και συνέχισε:

«Τότε για μια επίδειξη μόδας έπαιρνα 1.000.000 δραχμές».

mm

Ποιά ήταν η πρώτη αμοιβή της Μενεγάκη στη «Mega Μπάνκα» από όπου ξεκίνησε κι εμφανιζόταν στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου;

Την είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην Απογευματινή το 1996 σε ερώτηση για τη σχέση της με το χρήμα και τη glam της ζωής.

«Τα πρώτα μου χρήματα από τη ‘Mega Μπάνκα’ ήταν 1.000.000 δραχμές, τα οποία και έδωσα και πήρα ένα κόσμημα»

ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÃÉÁ ÔÇ ÈÅÁÔÑÉÊÇ ÐÁÑÁÓÔÁÓÇ "ÄÅ ÈÁ ÌÅ ÔÑÅËÁÍÅÉÓ ÅÓÕ ÅÌÅÍÁ"

4.000 ευρώ αποκάλυψε πως βγάζει το μήνα ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης. Αργότερα έσπευσε να διορθώσει πως κάνει 7 δουλειές για να βγάλει τα χρήματα αυτά.

da

Η Κάτια Δανδουλάκη έχει αποκαλύψει πως ζητούσε πολύ υψηλά ποσά για τη συμμετοχή στη Λάμψη. Κι εμείς ανακαλύψαμε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Κάτια Δανδουλάκη έπαιρνε 4.000.000 δρχ. μηνιαίως, δηλαδή 11.738 ευρώ!

ka

Στην πρώτη σεζόν των Κατσούλη - Καραβάτου στο Έψιλον με την εκπομπή του Σαββατοκύριακου, είχε γραφτεί πως ο καθένας έπαιρνε μόλις 500 ευρώ! Οι δυο παρουσιαστές ποτέ δεν διέψευσαν το ποσό.

af

Ο Δήμος Βερύκιος είχε αποκαλύψει πως ο Γιώργος Αυτιάς είχε φτάσει να λαμβάνει 50.000 ευρώ το μήνα και ο ίδιος που βρισκόταν στο πάνελ του, μόλις 1500!

mo

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να φύγει από τον Άλφα προ τριετίας, είχε ειπωθεί πως ζήτησε αύξηση η οποία έφτανε τα 30.000 ευρώ το μήνα.

doo

Όταν η Δούνια ήταν μοντέλο που έκανε καυτές φωτογραφήσεις για περιοδικά, είχε εξομολογηθεί πως έπαιρνε για ένα εξώφυλλο το ετήσιο μισθό που έβγαζε ένα υπάλληλος.

roy

60.000 ευρώ έπαιρνε ο Σάκης στο XFactor του ΑΝΤ1 για κάθε live που παρουσίαζε!

re

70.000 ευρώ πήρε ως αμοιβή ο Αντώνης Ρέμος για τη συναυλία στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2016 δίπλα στον Χούλιο Ιγκλέσιας.

Πηγή:womenonly.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

20 διάσημοι που είναι εθισμένοι στο «κρεβάτι» και κάνουν θεραπεία για να το ξεπεράσουν

Χρήση ναρκωτικών: Οι διάσημοι Έλληνες σταρ που το έχουν παραδεχθεί [photos]

Τα 12 πιο σοκαριστικά ατυχήματα ελλήνων διασήμων επί σκηνής [photos]