Όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από το διαγωνισμό των Καλλιστείων έχουν βγει πολλά κορίτσια που στην πορεία έκαναν λαμπρή καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ

Ωστόσο, στην γέφυρα της ομορφιάς έχουν περάσει και άλλες διάσημες κυρίες, που κατέκτησαν κάποιον τίτλο, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκαν με το μόντελινγκ. Και μπορεί στο μυαλό να σου έρχεται η Βάνα Μπάρμπα, αφού είναι από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα, όμως, και άλλες εξίσου διάσημες κυρίες διεκδίκησαν τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, δεν πάει ο νους σου!!! Ιδού:

Η Αλεξάνδρα Ούστα το 2000 πήρε μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, μετά από επιθυμία της μητέρας` της. Και μπορεί η ίδια να μην «ψηνόταν» – εξάλλου, δεν ακολούθησε ποτέ την καριέρα μοντέλου – κατάφερε και κέρδισε τον τίτλο της Β’ Σταρ Ελλάς.

Την τύχη της στα Καλλιστεία δοκίμασε σε νεαρή ηλικία και η Χριστίνα Αλεξανιάν. Μάλιστα, πήρε τον τίτλο της Γ ́αναπληρωματικης Μις Ελλάς. Η Αλεξανιάν δεν ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, αφού η υποκριτική ήταν αυτή που την κέρδισε.

Το «κορίτσι» του Γιώργου Παπαδάκη, Μπάγια Αντωνοπούλου το 2010 πήρε μέρος στα καλλιστεία και μάλιστα κέρδισε και τον τίτλο της «Μις Ευρώπη». Και μπορεί η όμορφη Μπάγια να είχε το ευνοϊκότερο ξεκίνημα για μία λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ, εκείνη επέλεξε την τηλεόραση, αφού αυτό ήταν και τ όνειρό της.

Η Βερόνικα Αργέντζη – την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά, Τμήμα Ηθών – έχει κατακτήσει στα καλλιστεία τον τίτλο της Γ ́αναπληρωματικής Μις Ελλάς, αλλά και αυτήν την κέρδισε η Υποκριτική.

Το 1971 η Γωγώ Ατζολετάκη κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Ωστόσο, η νεαρή από τη Σητεία απασχόλησε τις επόμενες μέρες τον Τύπο, καθώς η μετέπειτα ηθοποιός, ήταν ακόμη ακόμη μαθήτρια.

Το 1988, η Βίκυ Γεροθόδωρου πήρε μέρος στα Καλλιστεία, όπου κατέκτησε τον τίτλο της Β ́αναπληρωματικης Μις Ελλας. Για καιρό δούλεψε ως μανεκέν, ωστόσο στη συνεχεια, μπήκε στη ζωή της ο στίχος, και σήμερα είναι μία από τις πλέον πετυχημένες στιχουργούς

Ναι και η Λίτσα Γιαγκούση έχει πάρει μέρος στα Καλλιστεία. Ήταν το 1981 και η γνωστή τραγουδίστρια κατάφερε να φτάσει στην τελικη δωδεκαδα

Ισμήνη Καλέση ήταν ανάμεσα στις 20 επικρατέστερες των Καλλιστείων το 1975.

Γύρω στα μεσα της δεκαετίας του ’50, η Μάρω Κοντού είχε δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό, αλλά δεν κατάφερε να μπει στην τελική δωδεκάδα.

Στα 19 της, η Μαίρη Μηλιαρέση πήρε μέρος στα Καλλιστεία, όπου κατέκτησε τον τίτλο της Β’ Αναπληρωματικής Μις Ελλας. Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ – μέχρι να μπει στη ζωή της η τηλεόραση – αν και από την αρχή δήλωνε ότι δουλεύει ως μανεκέν από χόμπι

Το πάλαι ποτέ «κορίτσι της Νύχτας», Ελεάνα Παγούρα το 1983 κατέκτησε τον τίτλο της Μις Γιανγκ

Το 1988, η Τάρια Μπούρα – για πολλά χρόνια παρουσίαζε τη στήλη της μόδας στον Καφέ της Ελένης Μενεγάκη – κατέκτησε στα Καλλιστεία τον τίτλο της Μις Γιανγκ.

Η Μαρία Τζομπανάκη το 1975 κέρδισε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς. Δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το μόντελινγκ, αφού σύντομα την κέρδισε το θεατρικό σανίδι.

Το 1976 ήταν η Μαίρη Βιδάλη έκανε κι εκείνη το δικό της πέρασμα από τα Καλλιστεία.

Το 1988, η Παναγιώτα Βλαντή πήρε μέρος στα Καλλιστεία με το όνομα Γιώτα Γεωργαλά. Ήταν 19 χρόνων, αλλά η όμορφη ηθοποιός έμεινε απλά στην τελική 12αδα. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν την απογοήτευσε, αφού όνειρο της ήταν η υποκριτική, με την οποία ασχολήθηκε με μεγάλη επιτυχία

Το 1998 και σε ηλικία 18 ετών, η Χριστίνα Κολέτσα πήρε μέρος στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1. Αρκετά αγνώριστη και με λίγα κιλάκια παραπάνω, η τραγουδίστρια δεκδίκησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, αλλά χωρίς επιτυχία αφού έφυγε… άτιτλη.

Πηγή: womenonly.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάσημοι που πάσχουν από κάποια σοβαρή ασθένεια και δεν το ήξερε κανείς…

13 + 1 διάσημοι τους οποίους σκότωσε το αλκοόλ

Παντού μαζί! Δείτε τις υπέροχες μαμάδες των Ελληνίδων celebrities και πόσο μοιάζουν με τις κόρες τους

loading...