Πίστεψαν ότι θα μας ξεφύγουν! Αυτά είναι ζευγάρια που προσπάθησαν μάταια να κρύψουν το δεσμό τους!

Πίστεψαν ότι θα μας ξεφύγουν! Αυτά είναι ζευγάρια που προσπάθησαν μάταια να κρύψουν το δεσμό τους!
Μπορεί σήμερα να θεωρούνται ή να είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ όμως κάποια χρόνια πριν έκρυβαν τον δεσμό τους! Παρακάτω θα μάθεις, από το womenonly.gr, ποιοι είναι εκείνοι οι διάσημοι δεσμοί που αργήσαμε να μάθουμε!

1

Οι δυο τους γνωρίζονται από πολύ παλιά, αλλά φαίνεται ότι ο καιρός που πέρασαν μαζί γυρίζοντας την ταινία "Dream House" τους έφερε πιο κοντά. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Κρεγκ και την Ρέιτσελ Βάις που είναι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι αν και πέρασε καιρός μέχρι να το μάθουμε. Αν και για καιρό κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωνε τις φήμες για τον δεσμό τους, το 2010 αποφάσισαν να μην κρυφτούν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους -αντίθετα μάλιστα, να κυκλοφορήσουν ελεύθερα μέχρι και χέρι χέρι- επιβεβαιώνοντας έτσι τη σχέση τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε κλειστό κύκλο το 2011.

TORONTO, ON - SEPTEMBER 07: Actors (L-R) Eva Mendes and Ryan Gosling attend "The Place Beyond The Pines" premiere during the 2012 Toronto International Film Festival at Princess of Wales Theatre on September 7, 2012 in Toronto, Canada.  (Photo by Sonia Recchia/Getty Images)

Aν σκεφτεί κανείς πως και οι δυο είναι A-List σταρ δεν ήταν και εύκολο το να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους. Ο λόγος για την Εύα Μέντες και τον Ράιαν Γκόσλινγκ που ο κόσμος το ειχε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι πως είχαν δεσμό αλλά κανείς δεν ήξερε πόσο σοβαρή ήταν η σχέση τους εδώ και καιρό. Εξάλλου δεν μάθαμε ποτέ πως περίμεναν παιδί μέχρι τη στιγμή που η Μέντες ήταν οκτώ μηνών!

3

Στην Έμιλι Μπλαντ και τον Τζον Κρασίνσκι δεν αρέσει να μοιράζονται με τον κόσμο πολλά για τα προσωπικά τους και αν και οι δυο είναι γνωστοί δεν τους αρέσει να δείχνουν την αγάπη τους μπροστά στις κάμερες και καλά κάνουν (να συμπληρώσουμε εμείς).

epa04741021 US actor/cast member George Clooney arrives with his wife Amal Clooney and kisses her hand before doing interviews for the world premiere of Disney's 'Tomorrowland' at the AMC Downtown Disney 12 Theater in Anaheim, California, USA, 09 May 2015. The movie opens in the US on 22 May 2015.  EPA/NINA PROMMER

Και ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την καθόλου τυχαία δικηγόρο και ακτιβίστρια Αμάλ Αλαμουντίν προσπάθησαν να “κρύψουν” όσο αυτό ήταν δυνατό τον δεσμό τους και αν και οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Ιταλία μας ... ενημέρωσαν πολύ αργότερα για τη σχέση τους αφού όταν τα μέσα βρήκαν το ζευγάρι οι δυο τους είπαν πως συζητούσαν για ένα πρόγραμμα, ε και την σχέση τους να συμπληρώσουμε εμείς!

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 12:  Actors Kristen Stewart (L) and Robert Pattinson arrive at the premiere of Summit Entertainment's

Φυσικά και η Κρίστεν Στιούαρτ με τον Ρόμπερτ Πάτινσον ήταν στο επίκεντρο από τότε που τους μάθαμε μέσα από το "Twilight" το θέμα είναι πως προσπαθούσαν να κρατήσουν μυστικό τον δεσμό τους -με τους παπαράτσι και τους δημοσιογράφους να έχουν πάθει υστερία μαζί τους- αφού δεν μιλούσαν συχνά ο ένας για τον άλλον, άσχετα με το ότι τελικά χώρισαν.

6

Η Νάταλι Πόρτμαν γνώρισε τον Μπενζαμέν Μιλπιέ στα γυρίσματα της ταινίας "Μαύρος Κύκνος", που της χάρισε –μεταξύ άλλων βραβείων- και το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου αλλά εκείνη προσπάθησε να κρατήσει τη σχέση τους μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και την Νέα Υόρκη!

Το 2002, το ζευγάρι παντρεύτηκε με εβραϊκή τελετή, σύμφωνα με την πίστη της νύφης , ενώ το διάσημο ζεύγος ζει μόνιμα στο Παρίσι μαζί με τον γιο τους, Άλεφ όπου και αποφεύγουν τις πολλές επαφές με τους παπαράτσι!

7

O Τζάστιν Τίμπερλέικ και η Τζέσικα Μπίελ προσπάθησαν να κρατήσουν την σχέση τους όσο γίνεται πιο προσωπική δεδομένου του ότι και οι δυο ήταν γνωστοί και διάσημοι.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 14:  Actor Ben Affleck and actress Jennifer Garner pose during the 16th annual Critics' Choice Movie Awards at the Hollywood Palladium on January 14, 2011 in Los Angeles, California.  (Photo by Christopher Polk/Getty Images for VH1)

Η Τζένιφερ Γκάρνερ δεν ήθελε να είναι γνωστή μόμο ως σύζυγος του Μπεν Άλφεκ και για τον λόγο αυτόν δεν ήταν λίγες οι φορές που εμφανίστηκε solo στο κόκκινο χαλί!

9

Η Μπιγιονσέ και ο Jay Z μας έκρυβαν τη σχέση τους για καιρό αλλά αν και αργήσαμε να το μάθουμε έβγαιναν αλλά και πως παντρεύτηκαν η αλήθεια είναι πως όπως έχει δηλώσει η Μπιγιονσέ είχε μόνο έναν σύντροφο στη ζωή της –τον Jay!

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 14:  Adam Brody and Leighton Meester attend The Cinema Society with The Hollywood Reporter & Samsung Galaxy S III host a screening of

H Λέιτον Μίστερ και ο Άνταμ Μπρόντι όχι μόνο έβγαιναν και δε το ξέραμε αλλά παντρεύτηκαν και δεν το έμαθε άνθρωπος!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

9 διάσημες γυναίκες και ένας άνδρας που παραμορφώθηκαν από τις πλαστικές



10 γάμοι διασήμων που… κλονίστηκαν από γκέι σκάνδαλα (ΦΩΤΟ)



Διάσημες μανούλες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους (ΦΩΤΟ)