Ποια είναι η μυστηριώδης Μαρέβα, σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Ποια είναι η μυστηριώδης Μαρέβα, σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη;
Γνωρίστηκαν στο Χάρβαρντ πριν από 20 περίπου χρόνια κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών τους σπουδών. Εκείνη Ελληνοπολωνή και εκείνος γόνος μιας από τις πιο ισχυρές πολιτικά οικογένειες της Ελλάδας.

Ο λόγος για τη γοητευτική και δυναμική σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, που κυριολεκτικά πάσχισε να γίνει αποδεκτή στην οικογένεια Μητσοτάκη.

Δείτε ακόμη: Η απίστευτη ζωή του Κώστα Μπακογιάννη: Έρωτες, εξώγαμα, διαζύγια και κερασάκι η Σια Κοσιώνη!

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1997 στην Αγία Ειρήνη στην Πλάκα, με τη Μαρέβα και η κόρη τους Σοφία γεννήθηκε λίγους μήνες μετά. Αργότερα απέκτησαν άλλα δύο παιδιά, τον 17χρονο σήμερα Κωνσταντίνο και τη 12χρονη Δάφνη.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="166352,166353,166354,166355,166356,166357"]

Παλιότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και μιλώντας για τα προβλήματα με τον γάμο του με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, έναν γάμο που διαλύθηκε και το ζευγάρι έμεινε χωριστά για 5 ολόκληρα χρόνια.

Δείτε ακόμη: Σια Κοσιώνη: Ποιος ήταν ο πρώτος σύζυγος της παρουσιάστριας πριν τον Μπακογιάννη; Δειτε τον μονο στο youweekly.gr

«Με τη σύζυγό μου μετά από 5 χρόνια χωρισμού είμαστε καλύτερα από πριν», παραδέχθηκε αποκαλύπτοντας στην Τατιάνα κάποιες προσωπικές λεπτομέρειες: «Η πολιτική είναι σημαντική αλλά πάνω απ' όλα είναι τα παιδιά και η γυναίκα μου».

Η Μαρέβα αρχικά εργαζόταν στο investment banking στην Deutsche Bank όπου και θα παραμείνει για 12 χρόνια. Σήμερα, με την πολύ καλή της φίλη της και συνιδρύτρια της ελληνικής εταιρείας Zeus + Dione, Δήμητρα Κολοτούρα δημιουργούν σύγχρονα αξεσουάρ και ρούχα, εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση και κατασκευασμένα από άριστες πρώτες ύλες, από Ελληνες τεχνίτες με μακρά παράδοση στην τέχνη τους.

Δείτε ακόμη: Έληξε το δικαστήριο Σπυροπούλου-Λιάγκα- Aυτή είναι η απόφαση!