Αυτοί είναι οι... κλαψιαρηδες σταρ του Hollywood

Αυτοί είναι οι... κλαψιαρηδες σταρ του Hollywood
Μπορεί να είναι μες την καλή χαρά γενικά αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι λίγοι και εκείνοι οι διάσημοι που κλαίνει συχνά στις ταινίες. Κάποιο κλαίνε σπαρακτικά και κάποιοι άλλοι δεν φαίνεται καν! Δες λοιπόν τους πιο "κλαψιάρηδες" του Χόλιγουντ!

O Μπραντ Πιτ στο "Seven" καταφέρνει να κλαίει και φυσικά δεν είναι η μόνη ταινία στην οποία έχουμε δει δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια του. Φυσικά και παραμένει κούκλος ακόμη και "κλαψιάρης".

pit

Για έναν σούπερήρωα -που τυχαίνει να είναι και από τους πιο σέξι άντρες του Χόλιγουντ- όπως ο Wolverine ή κατά κόσμον Χιού Τζάκμαν δεν είναι και εύκολο να κλαίει με μαύρο δάκρυ όπως έγινε στο Les Miserables.

xiou

Δεν έχει σημασία ούτε το μέρος ούτε η στιγμή. Το μόνο σίγυρο είναι πως στην Κλερ Ντέινς οι ρόλοι που έχουν πολύ κλάμα της ταιριάζουν πολύ. Εδώ την βλέπουμε από τον ρόλο της στο Homeland.

nteins

Στην σειρά Dawson's Creek, o πρωταγωνιστής Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ έκλαιγε πολύ, πάρα πολύ!

games

Οι ρόλοι της Νάταλι Πόρτμαν την θέλουν πολύ συχνά να κλαίει και να οδύρεται και αν και δεν της πηγαίνει πολύ όλοι καταλαβαίνουμε για ποιον λόγο μπορείς και επιλέγει τους ρόλους της!

natali

Από το Hope Floats στο Parenthood η Γουίτμαν καταφέρνει πάντα να κλαίει στους ρόλους της και μάλιστα έχει γίνει τέλεια λόγω της εξάσκησης!

wit

Αυτός ο ηθοποιός ξέρει να κάνει δυο πράγματα πολύ καλά on camera: να κλαίει και να τρέχει να ξεφύγει από κάποιον. Ο λόγος για τον Ματ Ντέιμον που ότι από τα δυο και αν κάνει το κάνει με επιτυχία.

mat

Και η Λόρα Ντερν καταφέρνει να έχει ρόλους που απαιτούν να την βλέπουμε πολύ συχνά να κλαίει με μαύρο δάκρυ. Η αλήθεια είναι πως είναι αγνώριστη όταν κλαίει!

lora

Δεν έχει σημασία ποιο είναι το θέμα της ταινίας, αλλά ο Τζόνι Ντεπ κλαίει συχνά για κάτι στις ταινίες του. Το θέμα εδώ είναι πως όταν κλαεί το πρόσωπο του είναι όπως είναι και όταν δεν κλαίει με δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια του.

dep

Από τα πιο δραματικά κλάματα είναι χωρίς αμφιβολία αυτό της Νταϊάν Κίτον και μας κάνει να την φανταζόμαστε να γελάει πολύ πολύ έντονα!

daian

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Αντέχεις να το δεις; Οι διάσημες που δεν ξυρίζουν τις… μασχάλες τους!


Κι όμως! Άντρες- γυναίκες διάσημοι που έχουν την ίδια ηλικία: Ποιός δείχνει νεότερος


22 διάσημοι που είναι bisexual και δεν το γνωρίζατε


Τα καλύτερα μας σήμερα:

Μίνα Αρναούτη: Αγωγή μαμούθ για τον Παντελίδη -Τι ζητάει

Αυτοί είναι οι νικητές των MAD Video Music Awards 2016!

Η ημίγυμνη εμφάνιση της Φουρέιρα στο Mad Awards που προκάλεσε πανικό – Βγήκε χωρίς εσώρουχο!