Ποιοι σταρς οδηγούν τα πιο ακριβά αμάξια; [photos]

Ποιοι σταρς οδηγούν τα πιο ακριβά αμάξια; [photos]
Είναι διάσημοι κι ακριβοπληρωμένοι, λαμπεροί και τους αρέσει η καλή ζωή. Οι περισσότεροι διάσημοι λατρεύουν τα ακριβά και γρήγορα αμάξια. Ψάξαμε και βρήκαμε τις επιλογές των ξένων Celebrities και σου τις παρουσιάζουμε. Κάποια από αυτά είναι εξωφρενικά ακριβά ενώ δεν λείπουν κι αυτοί με τις πιο οικονομικές επιλογές που οδηγούν αυτοκίνητα του... λαού ή για να ακριβολογούμε τείνουν προς τις πιο οικονομικές επιλογές ενός πολυτελούς αυτοκινήτου.
Η Πάρις Χίλτον δώρισε στον εαυτό της μια κοριτσίστικη Benltey GT Continental και ζήτησε με ειδική παραγγελία διαμαντένιες λεπτομέρειες στο ταμπλό!



#ParisHilton ?


A photo posted by Paris Hilton Fans (@hiltonworld) on






Λευκή Bentley έχει επιλέξει και η Τζένιφερ Λόπεζ.




H λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ έδειξε την αγάπη της στον Κάσπερ αγοράζοντας του ένα λευκό Dodge Ram για τα 25 γενέθλια του. Δεν το λες και λίγο….

Είναι γνωστή η αγάπη του Τζέι Ζι για τ΄ακριβά αμάξια κι εδώ και χρόνια παραμένει πρώτος στη λίστα των Celebrities που έχουν λατρεία με τα πολυτελή αυτοκίνητα. Ο ίδιος έχει στην κατοχή του μια Maybach Excelero (αξίας 8 εκατομμυρίων δολαρίων!), δώρο της Μπιγιόνσε. Αν βέβαια σκεφτείς πως το ζεύγος φιγουράρει πάντα στις λίστες με τους πλουσιότερους του κόσμου αυτό δεν προκαλεί έκπληξη.




Για τον εαυτό της η Μπιγόνσε έχει επιλέξει μια ασημένια Rolls-Royce.



Striking. Seductive. Endlessly sociable. Discover Dawn by clicking @rollsroycecars.


A photo posted by Rolls-Royce Motor Cars (@rollsroycecars) on






Μια κατακόκκινη Ferrary Enzo είχε στην κατοχή του ο Νίκολας Κέιτζ.




womenonly.gr
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το επτασφράγιστο μυστικό του άτυχου Πρέσβη που έκρυβε από τη μάνα του! Το διαμέρισμα στην Κυψέλη και η 11χρονη κόρη του που δεν…!

Χειμερινές Εκπτώσεις 2017: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

Ξέχνα το μαύρο στα παπούτσια! Αυτές είναι οι γόβες με το συγκλονιστικό χρώμα που θα φορεθούν περισσότερο φέτος