Ποιος είναι ο άντρας που έχει αναστατώσει το Λονδίνο με τα χρυσά αυτοκίνητα του;

Ποιος είναι ο άντρας που έχει αναστατώσει το Λονδίνο με τα χρυσά αυτοκίνητα του;
Δεν είναι η πρώτη φορά που το δυτικό Λονδίνο αναστατώνεται από την εμφάνιση ενός στόλου πολυτελών αυτοκινήτων που οδηγούν «άγνωστοι» Σαουδάραβες. Χρυσές Bentley, Lamborghini, Mercedes και Rolls - Royce θάμπωσαν τους έκπληκτους περαστικούς στο Knightsbridge, στο δυτικό Λονδίνο.

Στην αρχή ο βρετανικός Τύπος έκανε λόγο για άγνωστους πλούσιους Σαουδάραβες, καθώς η ενδυμασία των οδηγών των πολυτελών αυτοκινήτων δεν άφηνε περιθώρια αμφιβολίας για την χώρα καταγωγής τους. Όμως, η ταυτότητα του Σαουδάραβα ιδιοκτήτη των χρυσών αυτοκινήτων αποκαλύφθηκε σήμερα σε σχετικό δημοσίευμα της Sun.

Πρόκειται για τον νεαρό Turki Bin Abdullah, δισεκατομμυριούχο και συγγενή της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος ήρθε στην βρετανική πρωτεύουσα με τους φίλους του και τα πολυτελή του αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα βίντεο και τις φωτογραφίες του νεαρού playboy στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σαουδάραβας κροίσος εικονίζεται να κυνηγά καμήλες στην έρημο με ένα τζιπ Mercedes, να έχει στην θέση του οδηγού ενός άλλου αυτοκινήτου ένα τσιτάχ και, γενικότερα, αποκαλύπτεται ότι ζει μια ζωή μέσα στην απόλυτη χλιδή.

Ο πάμπλουτος Σαουδάραβας και η παρέα του στάθμευαν τα χρυσά τους αυτοκίνητα σε απαγορευμένα σημεία στην βρετανική πρωτεύουσα και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 320 λιρών, μάλλον, όμως, το ποσόν αυτό δεν θα θορυβήσει τον Turki Bin Abdullah και δεν θα σταθεί εμπόδιο για να αναστατώσει το Λονδίνο και σε επόμενη επίσκεψή του.







protothema.gr

Δείτε ακόμη: Τα διαμάντια του Hollywood: Δείτε τις πιο όμορφες γυναίκες ηθοποιούς όλων των εποχών!

Δείτε ακόμη: Οι κινηματογραφικοί σωσίες των stars: Ποιοί κρύβονται πίσω από τις επικίνδυνες σκηνές δράσης;

Δείτε ακόμη: Τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα της Ρωσίας. Σας θυμίζουν κατι;