Πώς είναι σήμερα οι Ελληνίδες καλλονές των 90\'s! Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση και στη ζωή των τοπ μόντελ!

Πώς είναι σήμερα οι Ελληνίδες καλλονές των 90\'s! Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση και στη ζωή των τοπ μόντελ!
Ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει η έμπνευση για ένα θέμα...

Κοιτάζοντας τις ταινίες της εβδομάδας, πέσαμε πάνω στη "Λύσσα Κακιά" του Νίκου Ζερβού. Μέρος του καστ στο φιλμ, λοιπόν, είναι και η Βίκυ Κουλιανού!

Κάποτε τη βλέπαμε παντού τη Βίκυ. Στις πασαρέλες, στα περιοδικά, σε τηλεοπτικά σόου όπως το "Fantastico"... Τα τελευταία χρόνια την έχουμε χάσει, όπως και πολλές άλλες διάσημες Ελληνίδες top models των 90's. Τις οποίες βέβαια εξακολουθούμε να αγαπάμε, γιατί μας ταξιδεύουν σε εποχές πιο ξέγνοιαστες, τότε που είμαστε παιδιά, ή, για τους μεγαλύτερους, τότε που είχαμε λεφτά...

Φυσικά, κάποιες δεν χάθηκαν ποτέ. Δροσερά κορίτσια του τότε, όπως η Τζένη Μπαλατσινού και η Βίκυ Καγιά, εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Πού είναι όμως κάποια άλλα κορίτσια που αγαπήσαμε;



Ιωάννα Σουλιώτη: Σέξι με έναν "κυριλέ" τρόπο στη δεκαετία του '90, αργότερα έγινε σύζυγος εκδότη, σύμβουλος μόδας σε περιοδικά, μητέρα, συμπαρουσιάστρια του Νίκου Παπαδάκη στο Life & Style, συγγραφέας και, πιο πρόσφατα, Real Housewive of Athens. Η φωτογραφία την δείχνει με την κόρη της πριν από λίγες μέρες.


Μαρίνα Τσιντικίδου: Ίσως η πιο συμπαθητική φυσιογνωμία απ' όλες, χάθηκε από το προσκήνιο και αποφεύγει εδώ και χρόνια τα κοσμικά πάρτι. Διατηρεί όμως προσωπική σελίδα στο facebook, την οποία χειρίζεται η ίδια, απ' όπου και η παραπάνω φωτογραφία.
Μάνια Ντέλου: Συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές (Ασλάνης, Κωστέτσος, Τσέλιος). Σήμερα είναι ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου "jar" στο Νέο Ψυχικό.
Ίνα Λαζοπούλου (δεξιά): Αντρική φαντασίωση στα ένδοξα 90's, σήμερα έχει μια κόρη 15 ετών, ασχολείται κατά καιρούς με το χορό και το τραγούδι και διδάσκει zumba.

Αννίτα Ναθαναήλ-Μάγκυ Χαραλαμπίδου: H πρώτη ασχολείται με τη διοργάνωση εκδηλώσεων, η δεύτερη παραμένει μουσική παραγωγός. Η φωτογραφία δείχνει τη συνάντησή τους στα εγκαίνια του "Beauty Works στη Γλυφάδα πριν λίγες μέρες.


Βίκυ Κουλιανού: Μεγάλη δόξα των 90's, αυτές τις μέρες την χαιρόμαστε ξανά στην ταινία "Λύσσα Κακιά" του Νίκου Ζερβού, στο πλευρό του οποίου ποζάρει στη συγκεκριμένη φωτογραφία.
Ειρήνη Σκλήβα: Όταν στέφεσαι Μις Κόσμος στα 18 σου, πιο πάνω δεν έχει. Παντρεμένη από το 2002 με τον επιχειρηματία Νίκο Χυδήρογλου, η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο Chaplin Models Reunion τον περασμένο Μάρτιο.
Δήμητρα Κωστάκη: Στέφθηκε Μις Ελλάς το '93 και άφησε το μόντελινγκ στο απόγειο της δόξας της. Σήμερα έχει δύο δίδυμα αγόρια και όπως βλέπετε, διατηρείται μια χαρά.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όταν οι παπαράτσι τους έπιασαν στα πράσα: Ελληνίδες της showbiz σε τρυφερές στιγμές με τους συντρόφους τους!

Λιώσαμε! Δείτε τους Έλληνες celebrities όταν ήταν μωρά

Πού χάθηκαν; Δείτε πώς είναι σήμερα οι σταρς που έκαναν θραύση στις βιντεοκασέτες των ’80s