Πόσους φανατικούς θα χάσουν η Μενεγάκη, η Σκορδά, η Τσιμτσιλή...αν βάλουν αληθινές φωτογραφίες στο instagram; Δείτε και θα καταλάβετε...

Πόσους φανατικούς θα χάσουν η Μενεγάκη, η Σκορδά, η Τσιμτσιλή...αν βάλουν αληθινές φωτογραφίες στο instagram; Δείτε και θα καταλάβετε...
Η Stina Sanders πήρε το ρίσκο να αναρτήσει φωτογραφίες από την πραγματική καθημερινότητά της στη σελίδα της στο Instagram

Το μοντέλο και μπλόγκερ από το Λονδίνο είχε ήδη εμφανιστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες της Nike, της L'Oréal και άλλων πασίγνωστων εταιρειών, όταν αποφάσισε να μοιραστεί μια πιο αληθινή εικόνα της στα social media, θέλοντας να κάνει ένα κοινωνικό πείραμα.

Έτσι, η κοπέλα εξέπληξε τους followers της στο Instagram με φωτογραφίες που δεν περίμεναν να δουν: όταν βγάζει το μουστάκι της, όταν κάνει θεραπεία για έναν ερεθισμό στο έντερο από τον οποίο πάσχει, όταν κόβει τα νύχια των ποδιών της, όταν έχει άλουστα μαλλιά...

Και έτσι, έδειξε ανοιχτά πτυχές της καθημερινότητάς της, μακριά από τις πόζες και το ρετουσάρισμα των συνηθισμένων φωτογραφιών.

12

Το αποτέλεσμα; Σχεδόν αμέσως μόλις δημοσίευσε τις φωτογραφίες, οι followers της σελίδας της άρχισαν να την εγκαταλείπουν. Και μέχρι να ολοκληρώσει το πείραμα, είχε χάσει ... 5.000 φανς!

Η ιστορία της Sanders έγινε σύντομα viral. Τέσσερις μήνες μετά, όμως, η κατάσταση έχει αλλάξει: Η κοπέλα κλείνει και πάλι δουλειές ως μοντέλο, συνεχίζει να γράφει στο μπλογκ της, αλλά και δεν σταματά να αναρτά αληθινές εικόνες της στα social media: όταν βρίσκεται σε hang over, όταν ξυπνά το πρωί χωρίς make up, όταν αντικρίζει σημεία του σώματός της που έχουν ακόμα ακμή. Τώρα, οι followers της έπαψαν να σαστίζουν καιπλέον έχει πάνω από 112.000 φανς στο Instagram.

34

Πρόσφατα, μάλιστα, ανέφερε σχετικά με την εμπειρία της σε συνέντευξή της:

«Αυτό το πείραμα μού έδωσε πολλές ευκαιρίες, αλλά το μόνο που πραγματικά άλλαξε είναι η αντίληψη που είχαν οι άλλοι για μένα. Αν είσαι μοντέλο, πολλοί νιώθουν μειονεκτικά απέναντί σου. Προσπάθησα, λοιπόν, να δείξω ότι κανείς δεν είναι τέλειος και ούτε τα ίδια τα μοντέλα πιστεύουν ότι είναι».

«Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Το βρήκα πολύ απελευθερωτικό και νομίζω ότι φάνηκε ανοιχτά η ψευτιά και η γελοιότητα που συχνά συναντάμε στα social media».

«Τώρα, νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση γιατί δεν προσπαθώ να υποκριθώ κάτι που δεν είμαι».

«Ακόμα και σήμερα, συνεχίζω να αναρτώ αληθινές φωτογραφίες μου, όπως και άλλες στις οποίες είμαι μακιγιαρισμένη. Η ισορροπία είναι σημαντική και νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο πρέπει να χρησιμοποιούμε όλοι τα social media».

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη που έκανα αυτό το πείραμα, γιατί απέδειξα σε όλους ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι ξεχασμένοι έρωτες της showbiz – Ούτε οι ίδιοι δεν θυμούνται οτι υπήρξαν ζευγάρι!



Πρώην ζευγάρια της ελληνικής showbiz που έγιναν μαλλιά-κουβάρια για την περιουσία!



Αυτοί είναι οι 10 πιο «καυτοί» άντρες σήμερα!