Πού δούλευαν οι celebrities του Χόλιγουντ πριν γίνουν διάσημοι- Ποιος ήταν υπάλληλος σε τράπεζα και ποιος έκανε τηλεπωλήσεις!

Πού δούλευαν οι celebrities του Χόλιγουντ πριν γίνουν διάσημοι- Ποιος ήταν υπάλληλος σε τράπεζα και ποιος έκανε τηλεπωλήσεις!
Σήμερα ξέρει το όνομά τους μέχρι και η... κουτσή Μαριώ -που λέει και ο λαός μας. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι τα πράγματα. Υπήρχαν στιγμές τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά ακόμη και για τους πιο διάσημους αστέρες του πλανήτη. Ετοιμάσου για μεγάλες εκπλήξεις...

Με αφορμή τις φωτογραφίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας με τη 15χρονη Βικτόρια Μπέκαμ όταν σπούδαζε αισθητική, ιδού ακόμη μερικά... "μαργαριτάρια".

Η πρώτη δουλειά του Μάθιου ΜακΚόναχι ήταν υπάλληλος σε τράπεζα!

doy1

Η βραβευμένη Έιμι Άνταμς δούλευε στα... Hooter's πριν τον πρώτο της ρόλο στο "Drop Dead Gorgeous".

Σταρ πρώτου μεγέθους σήμερα η Νικόλ Κίντμαν δούλευε ως μασέζ στην Αυστραλία για να συντηρήσει την οικογένειά της. Και μετά... συνάντησε τον Τομ Κρουζ στη μεγάλη οθόνη.

dou3

Τζάστιν Θερού: Για ένα... φεγγάρι, ο νυν σύζυγος της Τζένιφερ Άνιστον έφτιαχνε γρανίτες (!) στο Ringling Brothers Circus στην Ιαπωνία, πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ και ασχοληθεί με την υποκριτική.

dou4

Μαντόνα. Μεταξύ των πολλών και διαφόρων που έκανε πριν κατακτήσει τα τσαρτς, η βασίλισσα της ποπ δούλεψε και στα Dunkin' Donuts της Τάιμς Σκουεαρ.

dpu5

Τζένιφερ Χάντσον: Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δούλεψε αρκετό καιρό στα Burger King. Μετά την εξέλιξη στην καριέρα της, βέβαια, σημειώνομε ότι η εταιρεία της έχει προσφέρει δωρεάν φαγητό για όλη της τη ζωή.

 

LONDON, ENGLAND - MARCH 07:  Jennifer Hudson attends We Day UK, a charity event to bring young people together at Wembley Arena on March 7, 2014 in London, England.  (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images)

 

Πριν τον κερδίσει η υποκριτική, ο Τζόνι Ντεπ πουλούσε στυλό τηλεφωνικώς!

dpu7

Η "Άγγελος του Τσάρλι" Λούσι Λιού υπήρξε επί χρόνια δασκάλα αερόμπικς.

WASHINGTON, DC - APRIL 25:  Lucy Liu attends the 101st Annual White House Correspondents' Association Dinner at the Washington Hilton on April 25, 2015 in Washington, DC.  (Photo by Michael Loccisano/Getty Images)

Κιμ Καρντάσιαν: Κι όμως... πριν βρει το "κάλεσμά" της μέσω του οικογενειακού της ριάλιτι, η Κιμ Καρντάσιαν ήταν προσωπική βοηθός της Πάρις Χίλτον. Εντάξει! Και φίλη της.

kar

Πριν τον κερδίσει η σκηνή, ο Κάνιε Γουεστ δίπλωνε μπλουζάκια στο Gap. Τώρα ετοιμάζεται για.. Πρόεδρος των ΗΠΑ. Τι να πει κανείς;;;

kan

Όταν ήταν μικρή, η Μπιγιονσέ σφουγγάριζε το κομμωτήριο της μαμάς της, ώστε να κερδίζει το χαρτζιλίκι της.

tze

Τρία χρόνια "υποδοχή" στα McDonalds έκανε η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, πολύ πριν από την εποχή του "Notebook".

mak

Το χρυσό κορίτσι του Χόλιγουντ, η Τζούλια Ρόμπερτς δούλευε στο διάσημο παγωτατζίδικο Baskin Robbins στη Γεωργία, πριν ανακαλυφθεί... Τα υπόλοιπα είναι ιστορία!

 

 

www.hdnicewallpapers.com

 

Πολύ πριν γίνει διάσημος, ο Μπραντ Πιτ ήταν ένα από τα ζωντανά "κοτόπουλα" που έκαναν διαφήμιση για το εστιατόριο El Pollo Loco. Ο ίδιος το έχει παραδεχτεί πολλές φορές χωρίς κανένα πρόβλημα.

pit

Πλασιέ... των πάντων ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ για πολλά χρόνια. Μετά, ήρθε η "Εντατική" και η συνέχεια είναι πολύ γνωστή.

kl

Αισθητική σπούδαζε η Βικτόρια Μπέκαμ πριν την κερδίσει το τραγούδι και πολύ πριν το... βελονι.

we

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Αντέχεις να το δεις; Οι διάσημες που δεν ξυρίζουν τις… μασχάλες τους!


Κι όμως! Άντρες- γυναίκες διάσημοι που έχουν την ίδια ηλικία: Ποιός δείχνει νεότερος


22 διάσημοι που είναι bisexual και δεν το γνωρίζατε


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός


Αποκλειστικό! Καλλιμούκου-Μισόκαλλος: Τους χώρισε η Μενεγάκη – Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό!


Ρεζίλι! Απίστευτη γκάφα της Ελένης Τσολάκη με τον Αλέξη Τσίπρα! Κάγκελο η Τσιμτσιλή!