Πού και πώς είναι σήμερα 25 παίκτες ελληνικών ριάλιτι! [photos]

Πού και πώς είναι σήμερα 25 παίκτες ελληνικών ριάλιτι! [photos]
Εποχή έχουν αφήσει οι παίχτες των θρυλικών reality της ελληνικής τηλεόρασης. Και αυτό γιατί αποτέλεσαν μέρος ενός τηλεοπτικού πειράματος μέσω του οποίου μπήκαν στα σπίτια μας και αποτέλεσαν για αρκετό καιρό μέρος της καθημερινότητάς μας. Αρκετοί είναι αυτοί που χρησιμοποίησαν τη συμμετοχή τους αυτή ως εφαλτήριο για τις καριέρες τους και πολλοί αυτοί που απλώς έκαναν ένα...πέρασμα.

Ποιος περίμενε για παράδειγμα πως ο Τσάκας, ο μεγάλος νικητής του Big Brother θα είχε κερδίσει τόσα λεφτά και σήμερα θα ήταν μετανάστης στη Γερμανία ή πως η Καλομοίρα από Fame Story θα έφτανε να μας εκπροσωπήσει μία μέρα στη Γιουροβίσιον! Συνέχεια παρακάτω...

Αλλά και τι να κάνουν σήμερα προσωπικότητες, όπως αυτές της Μαίρης Σκόρδου, της Ελίνας Μπεκάκου ή της Ρούλας Βροχοπούλου.

Εμείς συγκεντρώσαμε 20 χαρακτηριστικές περιπτώσεις παιχτών και σας τους παρουσιάζουμε!

Θα θυμάστε βέβαια το πρώτο reality σόου που κατέκλυσε την ελληνική τηλεόραση το 2001 το Big Brother στο οποίο μεγάλος νικητής είναι αναδειχθεί ο Γιώργος Τσάκας, κατά κόσμον Γιώργος Τριανταφυλλίδης. Ο Τσάκας στη συνέχεια έκανε έναν προσωπικό δίσκο, με τίτλο «Με αγάπη Τσάκας», με ποντιακά τραγούδια, παντρεύτηκε την τότε αγαπημένη του Αννια και έκαναν μαζί ένα γιο. Το ζευγάρι ωστόσο χώρισε. Ο Τσάκας μετανάστευσε με τη νέα του σύζυγο Χριστίνα Τουρτούρα στη Γερμανία και εργάζεται σε μία αεροπορική εταιρία μεταφορών. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Θα θυμάστε βέβαια το πρώτο reality σόου που κατέκλυσε την ελληνική τηλεόραση το 2001 το Big Brother  στο οποίο μεγάλος νικητής είναι αναδειχθεί ο Γιώργος Τσάκας, κατά κόσ

Η Μαίρη Σκόρδου ξεχώρισε από το πρώτο reality της ελληνικής τηλεόρασης και οι μετοχές της ανέβηκαν απότομα. Μετά την αποχώρησή της, δέχεται πρόταση από το star να παρουσιάζει την εκπομπή «B&B», η οποία είχε να κάνει με τις εξελίξεις του «Big Brother» και του «Bar». Η εκπομπή σταματάει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στην συνέχεια άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορα clubs και σήμερα κάνει εμφανίσεις σε διάφορα πανηγύρια της Ελλάδας.Η Μαίρη Σκόρδου ξεχώρισε από το πρώτο reality της ελληνικής τηλεόρασης και οι μετοχές της ανέβηκαν απότομα. Μετά την αποχώρησή της, δέχεται πρόταση από το star να παρουσι

Η Χριστίνα Κολέτσα κάνει καριέρα στο τραγούδι και στις σέξι φωτογραφήσεις!Η Χριστίνα Κολέτσα κάνει καριέρα στο τραγούδι και στις σέξι φωτογραφήσεις!

Ήταν ένας από τους πιο προβεβλημένους παίχτες του ελληνικού Big Brother. Μπορεί να μην κέρδισε αυτός το πολυπόθητο χρηματικό τρόπαιο, αλλά ο κολλητός του Γιώργος Τριανταφυλλίδης, όμως έμεινε για πολύ καιρό στο προσκήνιο και για αρκετά χρόνια μετά τραγουδούσε στις πίστες. Ο λόγος για τον Πρόδρομο Καθηνιώτη που τώρα ακολούθησε νέα καριέρα. Άνοιξε με τη γυναίκα του Αλέκα Μπάλα στον τόπο καταγωγής του, τη Σκόπελο, μία ψαροταβέρνα με όνομα «Ακταίον, ο Πρόδρομος», όπου και παίρνει παραγγελίες και σερβίρει τους πελάτες του καθημερινά. Ήταν ένας από τους πιο προβεβλημένους παίχτες του ελληνικού Big Brother. Μπορεί να μην κέρδισε αυτός το πολυπόθητο χρηματικό τρόπαιο, αλλά ο κολλητός του Γιώργος Τριανταφυλλίδης, όμως έμεινε Η Νάνσυ Αλεξιάδη μπορεί να μην έκανε λαμπρή καριέρα μετά το Fame Story, ωστόσο ακόμη προκαλεί αίσθηση!Η Νάνσυ Αλεξιάδη μπορεί να μην έκανε λαμπρή καριέρα μετά το Fame Story, ωστόσο ακόμη προκαλεί αίσθηση! Την Στέλλα Μπεζαντάκου την γνωρίσαμε το 2003 μέσα από το reality του Mega, Bar. Από εκεί και μετά, απασχόλησε πάρα πολύ, με την καριέρα της στο τραγούδι, τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα αλλά και τους τσακωμούς της με άλλους celebrities στα τηλεοπτικά παράθυρα. Σήμερα, η Στέλλα Μπεζαντάκου έχει αποσυρθεί από τον μαγικό κόσμο της showbiz, περνώντας τον περισσότερο χρόνο της, στο διαμέρισμά της στην Άνω Γλυφάδα και το εξοχικό της στο Λαγονήσι, όπου και εκπαιδεύει... σκύλους!Την Στέλλα Μπεζαντάκου την γνωρίσαμε το 2003 μέσα από το reality του Mega, Bar. Από εκεί και μετά, απασχόλησε πάρα πολύ, με την καριέρα της στο τραγούδι, τις εμφανίσεις της σεΗ Ελίνα Μπεκάκου έγινε γνωστή από το τελευταίο «Big brother». Μέχρι Σήμερα χορεύει σε διάφορα clubs, ενώ έχει κάνει και πέρασμα από αισθησιακές ταινίες.Η Ελίνα Μπεκάκου έγινε γνωστή από το τελευταίο  Big brother . Μέχρι Σήμερα χορεύει σε διάφορα clubs, ενώ έχει κάνει και πέρασμα από αισθησιακές ταινίες.



Η Φραντζέσκα Μελά εμφανίζεται στο δεύτερο «Big brother» και είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω της καθώς ήταν μόλις 23 χρονών, ανύπαντρη και με παιδί! Μέχρι σήμερα προσπαθεί να κάνει καριέρα στο τραγούδι.








Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Έπαιξαν και έχασαν ! Αυτά είναι τα τηλεοπτικά δίδυμα που δεν έδεσαν ποτέ και δεν κατάφεραν να κάνουν επιτυχία

Θα τους γνωρίσετε; Δείτε πως είναι σήμερα 20 Έλληνες που έκαναν τεράστια επιτυχία την προηγούμενη δεκαετία και «εξαφανίστηκαν»

15 διάσημες Ελληνίδες αγνώριστες πριν από μια 20ετία…