Πώς γέρασαν οι 20 πιο «σκληροί» του Χόλιγουντ (Photos)

Πώς γέρασαν οι 20 πιο «σκληροί» του Χόλιγουντ (Photos)
Οι ρόλοι τους στο σινεμά τους θέλουν γυμνασμένους, σκληρούς και τολμηρούς. Πέφτουν μέσα στις φλόγες της περιπέτειας ή του... ρινγκ δίχως ενδοιασμούς και το όνομά τους έχει συνδεθεί με συγκεκριμένες ταινίας πόνου, ιδρώτα και ανατινάξεων!

Ο λόγος για 20 σκληροτράχηλους πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ, που μεγάλωσαν, παντρεύτηκαν, έκαναν παιδιά και παραδόθηκαν στην πιο τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα τους.Πρώτος και καλύτερος ο θρυλικός πλέον Τσακ Νόρις - σήμερα 76 ετών. Ως αποτέλεσμα της εικόνας του «ανίκητου» που έβγαζε στις ταινίες του, το 2005 ξεκίνησε ένα διαδικτυακό φαινόμενο, στο πλαίσιο του οποίου του αποδίδονται συνεχώς διάφορα αβάσιμα ή ακόμα και αδύνατα κατορθώματα.

Ακολουθεί ο μάστερ του Αϊκίντο, Στίβεν Σιγκάλ , ο «Πολύ Σκληρός για να... Γεράσει»Μπρους Γουίλις και ο κατεστραμμένος από τις πλαστικές πρώην μποξέρ, Μίκι Ρουρκ.

  • Ο 76χρονος Τσακ Νόρις είναι μάστερ πολεμικών τεχνών και πρωταγωνιστής των πιο ευφάνταστων ανέκδοτων. Μετά την υπηρεσία του στην Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία, όπου απέκτησε και το παρατσούκλι Τσακ, άρχισε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες ως επαγγελματίας, και έφτασε να γίνει ο αήτητος παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε μεσαίων βαρών, επί έξι συνεχόμενα έτη, από το 1968 έως το 1974. Σήμερα κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.




  • Ο 69χρονος Σιλβέστερ Σταλόνε έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Ρόκυ Μπαλμπόα, τον οποίο δημιούργησε ο ίδιος. Η ιδέα για την τόσο επιτυχημένη ταινία ήρθε το 1975, όταν παρακολούθησε τον αγώνα του Μοχάμεντ Άλι με τον Τσάκ Γουέπνερ. Επίσης, έχει ταυτιστεί με το ρόλο του Ράμπο, στις ομώνυμες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει το 1982, το 1985 και το 1988.




  • Ο 66χρονος Καρλ Γουέδερς είναι ηθοποιός και πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του πυγμάχου «Apollo Creed» στην ταινία ROCKY, όπου νικήθηκε από τον Σταλόνε!




  • Μόνο 48 ετών - αλλά έχει ξεκινήσει από πολύ μικρός τις πολεμικές τέχνες - Ο Τζέισον Στέιθαμ είναι γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες του Γκάι Ρίτσι (Guy Richie) Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Revolver. Ασχολήθηκε με τις καταδύσεις, υπήρξε μέλος της Βρετανικής Εθνικής Ομάδας Καταδύσεων για 12 χρόνια και λάτρης των πολεμικών τεχνών (μέχρι σήμερα)...




  • Ο 56χρονος Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ είναι πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών και το σπαγγάτο του είναι πλέον θρυλικό! Γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1960 στο Βέλγιο και ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες σε ηλικία 10 ετών. Στη συνέχεια έδειξε κλίση και στο μπόντι μπίλντινγκ και κέρδισε τον τίτλο Mr. Belgium. Έπειτα όμως αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Είναι το ίδιο γυμνασμένος και σήμερα...




  • Τι να πούμε για τον 68χρονο Αυστριακό «υπερόπλο» Άρνολντ Άλοις Σβαρτσενέγκερ; Ο Αμερικανός ηθοποιός και πολιτικός, υπήρξε για 8 χρόνια κυβερνήτης της Καλιφόρνια. Πριν γίνει πολιτικός είχε κάνει καριέρα ως bodybuilder και ηθοποιός.




  • O 64χρονος Στίβεν Σιγκάλ (κατά κόσμον Στέφανος Γλάρος) είναι ένας από τους θρυλικότερους μαχητές και προσωπικός φίλος του Πούτιν. Μάστερ των πολεμικών τεχνών και δάσκαλος Aikido, εργάστηκε και στην Ιαπωνία. Τελευταία λέγεται ότι έχει χάσει τη μακριά κόμη του, ενώ έχει πάρει και κιλά!




  • Δεν τον πήραν και τα χρόνια, αφού είναι μόλις 44 ετών! Ο Ντουέιν Ντάγκλας Τζόνσον με το ψευδώνυμο «The Rock», είναι ένας αμερικανο-καναδός ηθοποιός, παραγωγός, και πυγμάχος της WWE. Ο Τζόνσον έχει παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο στο Πανεπιστήμιο του Miami, αλλά εμείς τον γνωρίζουμε από τις ταινίες στις οποίες έχει παίξει τον «σκληρό» τιμωρό του νόμου! Λέγεται ότι έχει κάνει πλαστική στο «γιγάντιο» στέρνο του...




  • Ο 63χρονος Φίλιπ Άντρε "Μίκι" Ρουρκ Τζ. εκτός από ηθοποιός και σεναριογράφος, είναι και πρώην μποξέρ, που κατέστρεψε το πρόσωπό του από τις απανωτές αποτυυχημένες πλαστικές. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, ο Ρουρκ πρωταγωνίστησε στις ταινίες Diner, Η Χρονιά του Δράκου, Ο Αταίριαστος, και το ερωτικό δράμα 9½ Εβδομάδες, και έλαβε θετικές κριτικές για τη δουλειά του στις ταινίες Barfly και Δαιμονισμένος Άγγελος. Το 1991, ο Ρουρκ, που είχε ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το μποξ στα νιάτα του, άφησε την ηθοποιία και έγινε για μια περίοδο επαγγελματίας μποξέρ.




  • O 61χρονος Μπρους Γουίλις γεννημένος το 1955 στη Δυτική Γερμανία, είναι Πολύ Σκληρός για να Γεράσει. Ξεκίνησε με ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές τη δεκαετία του 1980, αλλά η καριέρα του εκτοξεύτηκε το 1988, όταν πρωταγωνίστησε στην περιπέτεια Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει (Die Hard).




  • Ο 53χρονος Λι Λιαν Τζιε περισσότερο γνωστός με το καλιτεχνικό ψευδώνυμο Τζετ Λι, είναι Κινέζος αθλητής των πολεμικών τεχνών, ηθοποιός και παραγωγός ταινιών. Κατέκτησε απανωτά βραβεία πολεμικών τεχνών από μικρή ηλικία, αλλά προτίμησε να ασχοληθεί με την ηθοποιία. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές κινέζικες ταινίες καθώς και αμερικανικές.




  • Ο 58χρονος Ντολφ Λούντγκρεν είναι Σουηδός ηθοποιός και πρώην αθλητής του καράτε. Έχει πρωταγωνιστήσει κυρίως σε ταινίες δράσης. Έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στην τανία Rocky 4 ως «ο Ρώσος»!




  • Ο 48χρονος Βιν Ντίζελ ήρθε στο προσκήνιο στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και έγινε γνωστός για την εμφάνιση του κυρίως στους «Μαχητές των δρόμων». Είναι επίσης ιδρυτής των εταιριών παραγωγής One Race Films, Tigon Studios ΚΑΙ Racetrack Records!




  • Ο Σκοτ Άντκινς είναι ο πιτσιρικάς της υπόθεσης - αφού είναι μόλις 39 ετών. Τι να πούμε για τον «Γιούρι Μπόικα», όπως λένε τον ήρωα που υποδύθηκε πριν χρόνια και έκανε το όνομά του γνωστό; Taekwondo από τα 16, kickboxing και μαύρη ζώνη στα 19. Μετά έτσι για να έχει ποικιλία έκανε ninjutsu, judo, Karate, jujutsu, wushu, Krav Maga, capoeira και Jeet Kune Do. Και ποιος ξέρει τι άλλο!




  • Ο πασίγνωστος τηλεοπτικός παλαιστής, ηθοποιός, τηλεπερσόνα και ροκ μπασίστας Hulk Hogan (πραγματικό όνομα Terry Gene Bollea) έγινε πλέον 62 ετών.




  • Η 68χρονη Γκρέις Τζόουνς από τη Τζαμάικα τα έχει κάνει όλα. Τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, supermodel, παραγωγός και ηθοποιός, ήταν φημισμένη για το «σκληρό» της παρουσιαστικό και την εκκεντρική της περσόνα!




  • O 45χρονος Μαρκ Γουόλμπεργκ είναι πολύ μικρός για να μπει στο κλαμπ «Κάτι Κουρασμένα Παλικάρια». Από νεαρός στη σοουμπίζ - ξεκίνησε ως μοντέλο του Κάλβιν Κλάιν μαζί με την Κέιτ Μος - ο ηθοποιός έχει χειριστεί ό,τι όπλο και μπαζούκας υπάρχει στα πλατό του Χόλιγουντ.




  • Αυτό κι αν είναι lifestory. Ο 66χρονος ηθοποιός Ντάνι Τρέχο έχει εμφανιστεί ως κομπάρσος πάνω από 70 ταινίες στο ρόλο του μεξικάνου κακοποιού με το χαραγμένο πρόσωπο, που εμπνέει φόβο. Σε νεαρή ηλικία άρχισε να διαπράττει τα πρώτα του εγκλήματα και μπλέκει με τα ναρκωτικά. Σε ηλικία 24 χρονών μπαίνει στη φυλακή. όπου έγινε ο πρωταθλητής μποξ μικρών και μεσαίων κατηγοριών της Καλιφόρνια. Εκεί κατάφερε και απεξαρτήθηκε και από τα ναρκωτικά.




  • Ο Μελ Γκίμπσον έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το Φονικό Όπλο όπου έπαιζε τον... εαυτό του. Επιθετικός, λίγο μανιοκαταθλιπτικός και trigger happy, ο Μελ σήμερα 60χρονος Μελ Γκίμπσον κάνει αποτοξινώσεις και παρακολουθεί σεμινάρια διαχείρισης θυμού (πλάκα κάνουμε!)




  • Ο «κακός» του Kill Bill, Μάικλ Μάντσεν είναι επίσης ποιητής και διακεκριμένος φωτογράφος. Κινηματογραφικό τέκνο του Κουεντιν Ταραντίνο, ο Μάντσεν ταίριαζε ταμάμ στο χαρακτήρα του κακού. Σήμερα λίγο πιο παχύς κάνει σοβαρό φιλανθρωπικό έργο!




Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr
Μητέρα από τα 16! 15 διάσημες που μπήκαν από μικρές στα βάσανα [photos]

Διάσημες Ελληνίδες που ο σύντροφός τους βρήκε τραγικό θάνατο!

12 διάσημοι των οποίων τα παιδιά αυτοκτόνησαν – Συγκλονίζουν οι ιστορίες τους

Τα καλύτερα μας σήμερα

Κι όμως! Αποκάλεσαν στον αέρα “γεροντοκόρη” την Τζόυς Ευείδη -Ποια η αντίδραση της ηθοποιού

Κατερίνα Ζαρίφη: Mπούκαρε ξυπόλυτη στο πλατό των «Ξαναδέστε τους» -Οι φαρμακερές ατάκες της στην Ηλιάκη (Βίντεο)

«Ξαναδέστε τους»: Εντυπωσιακή πρεμιέρα με νέους συνεργάτες και ανανεωμένο πλατό (Βίντεο)