Σαν δυο σταγόνες νερό! Αυτά είναι τα δίδυμα αδέλφια των celebrities

Σαν δυο σταγόνες νερό! Αυτά είναι τα δίδυμα αδέλφια των celebrities
Με αφορμή την είδηση ότι η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ περιμένουν δίδυμα παιδάκια -και την κληρονομικότητα από πλευράς του μπαμπά- ανατρέξαμε στα γεννεαλογικά δέντρα των celebrities και "ψαρέψαμε λαβράκια".

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι τόσο στην ξένη σόυμπιζ όσο και στην ελληνική που έχουν δίδυμα αδέλφια και εσύ δεν το γνώριζες... Ιδού:

Χάντερ ονομάζεται ο δίδυμος αδελφός της Σκάρλετ Γιόχανσον, ο οποίος παρά το ότι συνοδεύει τη διάσημη αδλελφή του σε αρκετά "κόκκινα χαλιά" ζει μια πιο χαμηλών τόνων ζωή και ασχολείται με την πολιτική.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 18:  Actors Hunter Johansson (L) and Scarlett Johansson attend the Friends Of Rockaway 2nd annual Hurricane Sandy fundraiser at Hudson Terrace on November 18, 2014 in New York City.  (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Friends of Rockaway)

Ο δίδυμος αδελφός του Άστον Κούτσερ, Μάικλ διαγνώστηκε με ελαφριά εγκεφαλική παράλυση σε ηλικία 3 ετών. Η ασθένεια του δημιουργούσε προβλήματα στο περπάτημα, είχε δυσκολία να χρησιμοποιεί γενικά τη δεξιά πλευρά του και έχανε την ακοή του από το αριστερό αυτί. Στα 13 του χρόνια, ο αδελφός του Άστον υπέστη καρδιακή προσβολή και οι γιατροί του είπαν ότι ή θα έκανε μεταμόσχευση καρδιάς ή θα πέθαινε. Ευτυχώς, η καρδιά βρέθηκε πολύ γρήγορα, η μεταμόσχευση έγινε και, προφανώς, πέτυχε. Σήμερα 25 χρόνια μετά, ο Μάικλ είναι γερός, έχει δύο παιδιά και εργάζεται προσφέροντας βοήθεια σε παιδιά που πάσχουν από την ίδια ασθένεια.

aston

Ο Γουέιντ Μορισέτ, δίδυμος αδελφός της Αλάνις είναι δάσκαλος Γιόγκα, θεραπευτής και συγγραφέας, ενώ έχει και εκείνος αρκετά χρόνια ασχοληθεί με τη μουσική.

alanis

Όχι δεν τα βλέπεις διπλά... Είναι δύο άνθρωποι. Και οι δυο δημοσιογράφοι. Και οι δυο εργάζονται στο Star. Οι Βαλεντίνη και Αγάθη Ράντη δεν έχουν κανέναν ανταγωνισμό μεταξύ τους και συνεργάζονται υπέροχα.

val

Ναι, η Ζιζέλ Μπούντχεν έχει μια δίδυμη αδελφή, την Πατρίτσια, με την οποία έχουν μια απίθανα στενή σχέση. Μάλιστα η Πατρίτσια λειτουργεί σε έναν βαθμό και ως μάνατζερ της διάσημης αδελφής της.

zizel

Ήξερες ότι η Μαίρη Συνατσάκη έχει δίδυμη αδελφή; Η Αλίκη είναι τραπεζική υπάλληλος και η διάσημη αδελφή της δηλώνει διαρκώς ότι δεν θα μπορούσε να ζει χωρίς εκείνη.

mart

Ηθοποιός και η δίδυμη αδελφή του Τζιοβάνι Ριμπίζι, Μαρίσα, αν και λιγότερο γνωστή.

mar

Καμαρώνει για τον δίδυμο αδελφό του και ο Φαίδωνας Κεφαλέας αλλά άλλα στοιχεία δεν μας δίνει... Κρατούμε μόνο ένα hashtag που ίσως κάτι "λέει" #jojefaleas. Κούκλοι και οι δυο πάντως.

kef

Τζόζεφ και Τζέικομπ Φάινς. Ο δεύτερος, ο μόνος από τα 5 αδέλφια Φάινς που δεν ασχολείται με την υποκριτική, αλλά με το περιβάλλον. Ο Τζόζεφ (τον θυμάστε από τον "Ερωτευμένο Σέξπιρ") έχει τονίσει ξανά και ξανά πόσο τυχερός νιώθει που τον έχει στη ζωή του.

kam

Κίφερ και Ρέιτσελ Σάδερλαντ: Σα δυο σταγόνες νερού τα δίδυμα αδέλφια. Για την ιστορία, εκείνη εργάζεται πίσω από τις κάμερες σε εταιρείες παραγωγής.

kif

Ο Βιν Ντίζελ, κατά κόσμον Μαρκ Σινκλέρ έχει έναν δίδυμο αδελφό, τον Πολ τον οποίο υπεραγαπά. Δεν μοιάζουν καθόλου, ας υπογραμμίσουμε, τα δυο αδελφια.

vin

Λίντα και Λέσλι Χάμιλτον. Ποια είναι ποια;;; Η Λίντα είναι η πιο διάσημη από τις πανομοιότυπες δίδυμες (Εξολοθρευτής) αλλά και η Λέσλι την αντικατέστησε σε πολλές σκηνές και κανείς δεν το κατάλαβε. Γιατί άραγε;;;

lin

Τρομερή ομοιότητα για τα δίδυμα αδέλφια Τζέισον και Τζέρεμι Λόντον, οι οποίοι είναι ηθοποιοί αμφότεροι. Τον μεν Τζέισον έχουμε δει στο Dazed and Confused, τον δε Τζέρεμι στο Party of Five, 7th Heaven και I’ll Fly Away .

za

Ναταλία και Νεφέλη Γεωργαλά, ή αλλιώς, οι ελληνίδες "αδελφές Όλσεν" είναι fashion bloggers και, όπως φαίνεται, προωθούν ιδιαιτέρως την ομοιότητά τους με τη Μέρι Κέιτ και την ΆσλεΪ Όλσεν.

nat

Σίβα & Κουμάρ Κέινσουαραν: Ο Σιβα είναι μέλος του boyband The Wanted και είναι φτυστός με τον αδελφό του, Κουμάρ.

siv

 

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Πώς φέρθηκε ο χρόνος σε εγχώρια μοντέλα του 1990; Ποιες ομόρφυναν και ποιες τις προτιμάμε όπως… άλλοτε

Τα ετερώνυμα έλκονται; 13 αταίριαστα ζευγάρια της showbiz σου δίνουν την απάντηση

Γάμοι διασήμων που δεν… στέριωσαν- Ποιοι έχουν πάρει 3 και ποιοι 7 διαζύγια!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Μαλλιά κουβάρια Ζήνα-Θεοφάνους: H ειρωνική απάντηση του συνθέτη που έκανε έξαλλη την τραγουδίστρια

Τριανταφυλλόπουλος – Αναστασιάδης ξεσκίζονται δημοσίως, βγάζοντας σκάνδαλα ο ένας του άλλου! Διαβάστε το… πάρτι των εκατομμυρίων Ευρώ!

Αυτή και αν είναι ανατροπή! Ποιος είναι ο διαγωνιζόμενος που δεν περνάει στον τελικό του «X-Factor»