Σάσα Σταμάτη και 10 ακόμη διάσημοι Έλληνες που βρέθηκαν στο κρατητήριο & γιατί...

Σάσα Σταμάτη και 10 ακόμη διάσημοι Έλληνες που βρέθηκαν στο κρατητήριο & γιατί...
Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες αλλά και για τους... celebrities. Για κάποιους τα τραβήγματα με το νόμο είναι γνωστά, γι΄αλλους πέσαμε από τα σύννεφα. Οικονομικοί λόγοι, χρέη προς το Δημόσιο, καταστροφή δημόσιας περιουσίας, συμμετοχή σε επεισόδια, βανδαλισμοί, ακόμη και εγκατάλειψη τραυματία, όλα τα έχει αυτό το άρθρο. Συγκεντρώσαμε τις πιο διάσημες συλλήψεις με... αίγλη και στις παρουσιάζουμε.

  • Η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη συνελήφθη για εξύβριση. Είχε διπλοπαρκάρει έξω από το αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν πολύ καλά. Υπήρξε αντιπαράθεση με τον αστυνομικό φρουρό και εκείνος της έκανε μήνυση για εξύβριση.




  • Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας είχε κρατηθεί το 2011 ο Απόστολος Γκλέτσος μετά από την παρακίνηση διαμαρτυρίας στα διόδια. Ο Δήμαρχος Στυλίδας με τη βοήθεια συνεργείων του δήμου είχε γκρεμίσει τις προστατευτικές μπάρες των διοδίων, δημιουργώντας παράπλευρο δρόμο, ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διέλευση χωρίς να πληρώνουν.




  • Για τη σύλληψή της κατά τη διάρκεια επεισοδίων έχει μιλήσει ανοιχτά η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Όπως έχει η ίδια δηλώσει βρέθηκε τυχαία μέσα στα επεισόδια κι αυτό είχε ωςε αποτέλεσμα τη μεταφορά της στην ασφάλεια και τον ξυλοδαρμό της από την αστυνομία. Μάλιστα, για επτά χρόνια, όσο εκκρεμούσε η υπόθεση, δεν μπορούσε να βγει από τη χώρα.




  • Στα κρατητήρια και στη συνέχεια στον εισαγγελέα είχε οδηγηθεί το καλοκαίρι του 2015 ο Γιώργος Γιαννόπουλος που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Το σόι σου». Ο ηθοποιός είχε προκαλέσει τροχαίο ατύχημα οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ κι είχε εγκαταλείψει το θύμα του. Αντί να σταματήσει και να βοηθήσει τον το θύμα, ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο του κι εξαφανίστηκε. Ωστόσο, ο οδηγός τις μοτοσικλέτας συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και ειδοποίησε την Άμεση Δράση, με αποτέλεσμα οι Αρχές να εντοπίσουν τον ηθοποιό.




  • Από τα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Θήβας είχε περάσει το 2013 και ο ηθοποιός Φώτης Σπύρου μετά από τροχαίο που ενεπλάκη ποπυ υπήρξε αιτία να ενεργοποιηθεί το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος του για χρέη στο Δημόσιο.




  • Στο κρατητήριο πέρασε ένα βράδυ και ο Θοδωρής Μαραντίνης σε ηλικία 22 ετών. Όπως έχει δηλώσε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός, ήταν για επαγγελματικό λόγο και μια κακή συνεννόηση που είχε γίνει σε ένα μαγαζί του πατέρα του. "Ήμουν εγώ εκεί, δεν υπήρχε άλλος και έπρεπε να συλληφθώ εγώ. Ενώ υπήρχαν τα πάντα δεν μπορούσε να διασταυρωθεί λόγω γραφειοκρατίας (...) Έμεινα στο κρατητήριο ένα βράδυ, κανονικά, με τα καλά κορίτσια και τα καλά αγόρια. Είχε πλάκα!" είχε πει ο ίδιος για το θέμα.




  • Σε ηλικία 19 ετών γνώρισε το κρατητήριο ο ηθοπολιός Γιώργος Χρανιώτης που πάνω στο μεθύσι του έσπασε ένα αμάξι...


"Όταν ήμουν πιτσιρικάς- δεκαεννιά χρόνων στο Ξυλόκαστρο, είχα σπάσει ένα αυτοκίνητο. Είχα ανεβεί πάνω μεθυσμένος και χόρευα. Ήμουν μαζί με δύο φίλους μου. Όταν με έπιασαν οι αστυνομικοί, με ρώτησαν από πού είμαι και τους απάντησα από το Τμήμα Ηθών, γιατί θυμόμουν τη σειρά του Μανουσάκη που παιζόταν τότε στην τηλεόραση. Δεν είχα σχέση με την υποκριτική ακόμη. Με κράτησαν στο τμήμα και έπειτα, όταν ήρθε ο πατέρας μου, του είπα ότι δεν είχα κάνει τίποτα και ότι με κράτησαν κατά λάθος. Όταν έγινε πια το δικαστήριο έπειτα από χρόνια, κι εγώ στο μεταξύ είχα μαζέψει χρήματα από το χαρτζιλίκι μου και αποζημίωσα τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, που δεν έφταιγε σε τίποτα ο άνθρωπος, αποκάλυψα στον πατέρα μου ότι όντως εγώ το είχα σπάσει. Φυσικά δεν ήταν κλασική περίπτωση βανδαλισμού, γιατί δεν υπήρχε πρόθεση από μέρους μου. Απλώς ήμουν τόσο μεθυσμένος που δεν ήξερα τι έκανα" έχει πει ο ίδιος.



  • Ποιός μπορεί να ξεχάσει την εικόνα του ταλαιπωρημένου Λάκη Γαβαλά να μιλάει για τις άθλιες συνθήκες που πέρασε στο κρατητήριο αλλά και τη φυλακή;




  • Στο κρατητήριο οδηγήθηκε το 2015 και ο Αλέξης Κουγιας μετά από καυγά με τον Ηρακλή Νυκταρη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.




  • Στο τμήμα της Καλλιθέας βρέθηκε το 2010 και το σέξι μοντέλο Νταϊάνα Ιγροπούλου κι αυτό επειδή... διπλοπάρκαρε το αυτοκίνητό της. Η ίδια δεν είχε μαζί της δίπλωμα οδήγησης και αστυνομική ταυτότητα οπότε οδηγήθηκε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.


"Βρισκόμουν στη διασταύρωση των οδών Θησέως και Δαβάκη στην Καλλιθέα. Είχα πάει στο περίπτερο να πάρω τσίχλες. Είχα διπλοπαρκάρει το Smart μου με alarm. Η περίπολος της αστυνομίας της περιοχής εκείνη την ώρα έκανε έλεγχο!. Ετσι, ενώ αρχικά νόμιζα ότι ήθελαν να μου δώσουν κλήση και έτρεξα να τους προλάβω, με το που έφτασα στο αυτοκίνητο διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει τα πάντα. Δίπλωμα, ταυτότητα... Οπως είναι φυσικό, με οδήγησαν στο τμήμα όπου χρειάστηκε να μείνω τέσσερις ώρες για εξακρίβωση στοιχείων. Στη συνέχεια με ρωτούσαν διάφορα και τελικά πιάσαμε χαλαρή κουβέντα".



  • Ο Γιώργος Χριστοδούλου συνελήφθη το 2013 και οδηγήθηκε στο κρατητήριο, ύστερα από έλεγχο ρουτίνας των αστυνομικών επειδή πάνω του βρέθηκε ξιφίδιο 20 εκατοστών το οποίο ο ηθοποιός είχε μαζί του για τις ανάγκες παράστασης.


Από τον δήμαρχο Στυλίδας, τον ηθοποιό - επαναστάτη Απόστολο Γκλέτσο, τον απόλυτο Λάκη Γαβαλά μέχρι το σέξι μοντέλο Νταϊάνα Ιγροπούλου, όλοι αυτοί οι διάσημοι έχουν περάσει ώρες ή και ολόκληρη νύχτα στα κρατητήρια!

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

10 διάσημοι που σκότωσαν άνθρωπο (κατά λάθος ή επίτηδες)

Οι διάσημοι που έχασαν τον άνθρωπό τους και βρήκαν ξανά τον έρωτα

Οι «κρυφοί» γάμοι της ελληνικής showbiz! Ποιοι παντρεύτηκαν χωρίς να το πάρει κανείς είδηση!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Παντρεύτηκε η Μαρία Τζομπανάκη! Φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο!

Ραγδαίες εξελίξεις για τον Γιώργο Βασιλείου!

Σίσσυ Φειδά: Η κορούλα της έγινε 3 μηνών και ποζάρουν μαζί!