6 σταρ που αηδίασαν από τα φιλιά με τους συμπρωταγωνιστές τους!

6 σταρ που αηδίασαν από τα φιλιά με τους συμπρωταγωνιστές τους!
Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο όμως δεν είναι. Υπάρχουν ορισμένοι σταρ που εμείς μπορεί να σκεφτόμαστε πως το φιλί μαζί τους είναι ένα όνειρο, οι συνάδελφοι τους όμως δεν έχουν την ίδια γνώμη!

Στην πρώτη ταινία του σίκουελ Hunger Games, o κούκλος Λίαμ Χεμσγουορθ δεν είπε και τα καλύτερα λόγια για το φιλί με την επίσης κούκλα Τζένιφερ Λόρενς, όπως διαβάσαμε στο US Weekly. O Λίαμ λοιπόν είπε για την Τζένιφερ πως η ανάσα της μύριζε και το όλο φιλί ήταν "αηδία". Η ίδια η Τζένιφερ έχει πει πως πριν την σκηνή με το φιλί τρώει επίτηδες σκόρδο έτσι για να τον τσαντίσει!

star1

Και η Ρις Γουίδερσπουν έχει πει πως το φιλί με τον Ρόμπερτ Πάτινσον δεν ήταν και κάτι το συγκλονιστικό στο In Touch. Όταν μάλιστα γύριζαν την ταινία Water for Elephants o Ρόμπερτ ήταν κρυωμένος και το όλο φιλί σύμφωνα πάντα με την Ρις ήταν αηδία.

star2

Η Τζένιφερ Λόρενς μπορεί να είναι ένα από "καυτά" πρόσωπα των ημερών όμως εκτός από τον Λίαμ και ο Τζος Χάτσερσον έχει να πει για το φιλί μαζί της. Συγκεκριμένα αποκάλεσε στο ELLE την Τζένιφερ κάπως "σαλιάρα"! Τώρα αν το είπε έτσι ή αν το εννούσε κανείς δεν ξέρει.

star3

Mια από τις πιο μεγάλες στιγμές της ταινίας "Spiderman" είναι χωρίς αμφιβολία το φιλί στην βροχή ανάμεσα στον Τόμπι Μαγκουάιρ και της Κρίστεν Νταστ που μπορεί μεν να ήταν πολύ ρομαντικό όμως σύμφωνα με ένα ένα άρθρο στην The Vancouver Sun, ο Τόμπι δεν ήθελε και πολύ να το κάνει γιατί ήξερε πως θα ήταν μια όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία μιας αφού πέρα του ότι ήτανα κρεμασμένος ανάποδα και του είχε κυριλεκτικά ανέβει το αίμα στο κεφάλι είχε να αντιμετωπίσει και τη βροχή να τρέχει στο πρόσωπό του!

star4

Ξέρετε με ποιον φιλήθηκε πρώτη φορά η Κρίστεν Ντανστ; Το πρώτο της φιλί όπως είπε η ίδια ήταν αηδιαστικό και ήταν με τον Μπραντ Πιτ σε ηλικία 11 ετών και όπως είπε η ίδια δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο έγινε τόσος χαμός.

star5

Η ταινία "The beach" του 2000 είχε γίνει επιτυχία και να και το κάστινγκ έδειχνε να "δένει" πολύ καλά με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Βιρζινί Λεντογιέν , η Βιρζινί δεν είχε να πει και τα καλύτερα για το φιλί με τον Λεονάρντο. Μάλιστα είχει πει: "Δεν υπήρξε ποτέ αληθινό πάθος, ούτε που το θυμάμαι αυτό το φιλί".

LEONARDO DICAPRIO & V LEDOYEN THE BEACH

 

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Αντέχεις να το δεις; Οι διάσημες που δεν ξυρίζουν τις… μασχάλες τους!


Κι όμως! Άντρες- γυναίκες διάσημοι που έχουν την ίδια ηλικία: Ποιός δείχνει νεότερος


22 διάσημοι που είναι bisexual και δεν το γνωρίζατε


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός


Αποκλειστικό! Καλλιμούκου-Μισόκαλλος: Τους χώρισε η Μενεγάκη – Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό!


Ρεζίλι! Απίστευτη γκάφα της Ελένης Τσολάκη με τον Αλέξη Τσίπρα! Κάγκελο η Τσιμτσιλή!