20 σταρ που κινδύνεψαν να χάσουν τη ζωή τους στα γυρίσματα ταινιών- Γλίτωσαν παρά τρίχα!

20 σταρ που κινδύνεψαν να χάσουν τη ζωή τους στα γυρίσματα ταινιών- Γλίτωσαν παρά τρίχα!
Οι καλογυρισμένες και ριψοκίνδυνες σκηνές των ταινιών δράσης του Χόλιγουντ, εκτός από εντυπωσιακά και άψογα εφέ έχουν και μεγάλο ρίσκο για τους σταρ πρωταγωνιστές. Λάθη γίνονται και πολλές φορές μπορεί να κοστίσουν ακριβά στους πρωτοκλασάτους ηθοποιούς. Στον μαγικό κόσμο της έβδομης τέχνης, δεν είναι όλα ανώδυνα όπως φαίνονται.

Διαβάστε πως τη γλίτωσαν κυριολεκτικά στο παρά τρίχα 20 χολιγουντιανοί πρωταγωνιστές πασίγνωστων και δημοφιλών ταινιών!

Jennifer Lawrence

Τα γυρίσματα του «Hunger Games» λίγο έλειψε να εξελιχθούν σε τραγωδία όταν χαλασε το μηχάνημα καπνού την ώρα που έπρεπε να περάσει μέσα από ένα τούνελ με ομίχλη. Η ηθοποιός αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και λίγο έλειψε να πάθει ασφυξία.

Johnny Depp

Στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Μοναχικός Καβαλάρης», το άλογο στο οποίο βρισκόταν ανεβασμένος ο δημοφιλής ηθοποιός, τον πέταξε κάτω και τον έσυρε για πάνω από είκοσι μέτρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αρκετά σοβαρά.

George Clooney

Οι δύσκολες σκηνές της ταινίας «Syriana» δημιούργησαν στο γοητευτικό ηθοποιό σοβαρό πρόβλημα στην πλάτη που κατέληξε σε δύσκολο χειρουργείο στη σπονδυλική του στήλη.

Meryl Streep

Οι τεχνικοί στα γυρίσματα της ταινίας «Ξένοι στην ίδια πόλη» παραλίγο να θρηνήσουν στην πραγματικότητα την κορυφαία ηθοποιό, καθώς υποδυόμενη η Στριπ το ρόλο μιας άστεγης αγκάλιασε κάτω από τα ρούχα της μια παγοκολόνα για να δείχνει πειστική ως νεκρή από το ψύχος. Όταν τελείωσε η σκηνή ήταν μελανιασμένη και για αρκετά δευτερόλεπτα δεν ανέπνεε. Κλήθηκε εσπευσμένα γιατρός και την επανέφερε με συνεχείς μαλάξεις στην καρδιά.

Gerald Butler

Ο ηθοποιός λίγο έλειψε να πνιγεί όταν ένα τεράστιο κύμα τον κράτησε μέσα στο νερό για περισσότερο από ένα λεπτό στα γυρίσματα του «Chasing Mavericks»

Joseph Gordon-Levitt

Στην ταινία «Premium Rush» ο νεαρός ηθοποιός έκανε με ταχύτητα ποδήλατο σε κεντρική λεωφόρο όταν τράκαρε με ένα ταξί και κατέληξε στο νοσοκομείο με 31 ράμματα.

Uma Therman

Στην ταινία «Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief» ο Pierce Brosnan έσωσε την τελευταία στιγμή την Uma Therman όταν κάποιος ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο στο βαν που βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας κι εκείνο κατευθυνόταν κατά πάνω της.

Jaimie Alexander

Η καριέρα της ανερχόμενης Jaimie Alexander, της πρωταγωνίστριας του «Thor: The Dark World» θα τελείωνε άδοξα, όταν στα γυρίσματα της ταινίας έπεσε από τα υγρά σκαλοπάτια του σκηνικού και χτύπησε αρκετά σοβαρά. Τελικά, έβγαλε τον ώμο της.

Jason Statham

Όταν τα φρένα του φορτηγού που οδηγούσε ο σκληροτράχηλος Jason Statham στο «The Expendables 3» δεν λειτούργησαν, εκείνος το έριξε στη θάλασσα, κατάφερε με απεγνωσμένες προσπάθειες να απεγκλωβιστεί από την καμπίνα και κολύμπησε μέχρι την επιφάνεια, γλυτώνοντας από βέβαιο πνιγμό.

Halle Berry

Ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι στα γυρίσματα του «The Call» την έριξε λιπόθυμη κάτω και τελικά συνήλθε αφού πέρασαν αρκετά μαρτυρικά λεπτά για τους συντελεστές του στούντιο που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να τη συνεφέρουν.

Diane Kruger

Ο Quentin Tarantino είχε τη λαμπρή ιδέα να «πνίξει» ο ίδιος την πρωταγωνίστρια του στο «Iglorious Basterds» προκειμένου να μην κινδυνεύσει. Ωστόσο, πέτυχε το αντίθετο, καθώς η ηθοποιός λιποθύμησε και λίγο έλειψε να πάθει ασφυξία. Αυτή η δύσκολη και απρόσμενη σκηνή ήταν και εκείνη που τελικά χρησιμοποιήθηκε στην ταινία.

Charlize Theron

Οκτώ εβδομάδες έμεινε εκτός γυρισμάτων η Charlize Theron, όταν από τα δύσκολα αεροπλανικά της στο «Aeon Flux» κατέληξε να προσγειωθεί βάζοντας το βάρος στον λαιμό της και οι γιατροί δεν ήξεραν καν αν θα μπορέσει να ανακτήσει πλήρως την κίνηση του. Ευτυχώς, τέλος καλό, όλα καλά.

Isla Fisher

Στην ταινία «Now You See Me», η Isla Fisher παραλίγο να πνιγεί πραγματικά σε μια τεράστια γιάλα. Την έσωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Sylvester Stallone

Στην τέταρτη ταινία «Rocky», ο χολιγουντιανός σταρ είχε βαρεθεί την ίδια τεχνική. Ήθελε κάτι καινούριο και για αυτό ζήτησε από τον «αντίπαλό» του Dolph Lundgren να τον χτυπήσει πραγματικά, με αποτέλεσμα η καρδιά του να χτυπήσει στο κόκκαλο του στήθους και να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Τελικά, πέρασε 8 μέρες στην εντατική!

Michael Fox

Στο «Επιστροφή στο μέλλον III» ο Michael Fox στην σκηνή με το κρέμασμα, γλίστρησε και κινδύνευσε να απανχγονιστεί στην πραγματικότητα. Γλύτωσε από θαύμα.

Martin Sheen

Ο Martin Sheen έπαθε έμφραγμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Αποκάλυψη τώρα» και αναγκάστηκε να συρθεί για μισό μίλι προκειμένου να τον δει κάποιος για να ζητήσει βοήθεια.

Ed Harris

Η άβυσσος θα έπαιρνε για πάντα κοντά της τον Ed Harris καθώς η μπουκάλα οξυγόνου που του έδωσε ο James Cameron σε μια δύσκολη σκηνή του «The Abyss» ήταν άδεια. Ο ηθοποιός γλύτωσε την τελευταία στιγμή από βέβαιο θάνατο και έριξε μπουνιά στον σκηνοθέτη, με τον οποίο δεν ξανασυνεργάστηκε ποτέ ξανά.

Margaret Hamilton

Η γνωστή ηθοποιός έπαθε σοβαρά εγκαύματα στο «Μάγο του Οζ» όταν η πόρτα στην έξοδο κινδύνου κόλλησε, ενώ εκείνη έπρεπε να εξαφανιστεί μέσα σε φλόγες.

Jackie Chan

Ο Jackie Chan οδηγήθηκε στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρεθεί μέρος του κρανίου του από τον εγκέφαλο, αφού κάνοντας μια από τις θεαματικές κωλοτούμπες του έπεσε με το κεφάλι και χτύπησε σοβαρά.

Leonardo DiCaprio

Ο γοητευτικός σούπερ σταρ νευρίασε λίγο παραπάνω σε σκηνή της ταινίας «Django Unchained» και έσπασε το ποτήρι που κρατούσε, με αποτέλεσμα να καλέσουν ασθενοφόρο για να σταματήσει η επικίνδυνη αιμορραγία.

ifeelradio.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι επώνυμοι Έλληνες που μπλέχτηκαν στα δίχτυα της Εφορίας!

Διάσημοι Έλληνες που ήταν εθισμένοι στο αλκοόλ!

Έχουν στο αίμα τους την απιστία! Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι γυναικάδες της showbiz!