Ο Δημήτρης Πουλικάκος μπήκε στη φυλακή. «Τον κ@..ο του ο καθένας τον γνωρίζει όπως θέλει», είπε με το καυστικό του χιούμορ ο ηθοποιός, όταν ο Κωστόπουλος ρώτησε για την σεξουαλική παρενόχληση στις φυλακές, «όπως βλέπουμε και στις ταινίες». Ο τραγουδιστής μίλησε και για τις «ανταλλαγές» που γινόντουσαν, όπως πχ «σεξ αντί για ένα… μήλο».

Η περιπέτεια που κράτησε 10 χρόνια

Σύμφωνα με το Ciao, η δεύτερη σύζυγός του ήταν η Λίλυ, με την οποία έκαναν μια κόρη. Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους, το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Το 1975 η Λίλυ, ενώ βρίσκεται στην Ολλανδία πεθαίνει αιφνίδια στον ύπνο της από αναρρόφηση. Ο Δημήτρης Πουλικάκος μαθαίνει το νέο στην Αθήνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγες μέρες αργότερα μαθαίνει ότι είναι κατηγορούμενος για τον θάνατό της.

Οι γονείς της πρώην συζύγου του, ζητώντας παράλληλα την κηδεμονία της μικρής κόρης του Δημήτρη Πουλικάκου, τον κατηγόρησαν ότι είναι συνυπεύθυνος για το θάνατό της. Η ιστορία πήρε τεράστια έκταση και ο ίδιος βρέθηκε...διαβάστε την συνέχεια εδώ.

loading...