Τα celeb Instagram posts του 2016 που ξεσήκωσαν τις περισσότερες αντιδράσεις

Τα celeb Instagram posts του 2016 που ξεσήκωσαν τις περισσότερες αντιδράσεις
Oι δημόσιες εμφανίσεις και το Twitter δεν ήταν τα μόνα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τη χρονιά που φεύγει. Το Instagram για ακόμα μια χρονιά έγινε το μέσο με το οποίο πολλοί stars κέρδισαν την προσοχή. Είτε θετική, είτε αρνητική.

Ποιοι ήταν οι celebrities και ποια τα posts τους που λογοκρίθηκαν περισσότερο τη χρονιά αυτή; Δες στην παρακάτω gallery!

Η γυμνή selfie της Kim KardashianΤο εμφανέστατο λάθος photoshop της Serena Williams για φωτογράφιση στο People

Η ανάρτηση του Justin Bieber

Η κοινή φωτογραφία του με την τότε κοπέλα του , Sofia Richie, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς μέσα από την λεζάντα της ενημέρωνε πως θα κάνει ιδιωτικό τον λογαριασμό του προκειμένου να γλιτώσει το κράξιμο από τους φανς του.
Η εμφάνιση της Blake Lively στο Φεστιβάλ Καννών.

Όταν η σταρ ανάρτησε φωτογραφία από την εν λόγω εμφάνιση, τη συνόδευσε με ένα στίχο του τραγουδιού "Baby Got Back", επιλογή η οποία είχε αρνητικές αντιδράσεις. Η ίδια απάντησε λέγοντας πως το τραγούδι αποτελεί ευφημισμό στο γυναικείο σώμα.



Η selfie της Kloe Kardashian

Η σταρ παρουσιάζεται πιο αδύνατη από ποτέ, όμως εκείνο που έκανε τη φωτογραφία να μην μοιάζει και τόσο πειστική ήταν η στραβωμένη πόρτα πίσω τηςΗ ανάρτηση της Mariah Carey την Ημέρα των Ευχαριστιών

Για ακόμα μια φορά η ντίβα της ποπ έκανε υπερβολικό photoshop στη φωτογραφία της με αποτέλεσμα να γίνουν εμφανή λάθη (το αριστερό της χέρι) που λογοκρίθηκαν από τους φανς της!Το δαχτυλίδι της Kim Kardashian

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές για την εμφανή επίδειξη πλούτου της σταρ, αφότου το δαχτυλίδι της αυτό κλάπηκε στη ληστεία του Παρισιού.

Η προκλητική φωτογραφία της Kylie Jenner με τον Tyga

Η σταρ επέλεξε έναν αμφιλεγόμενο τρόπο να πει τα "χρόνια πολλά" στο σύντροφο τηςΗ προκλητική φωτογραφία της Klara Kristen για καμπάνια της εταιρείας Calvin Klein

madamfigaro.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ανατριχιαστικό: Αυτά είναι τα παιδιά που διέπραξαν τα πιο φρικτά εγκλήματα στην ιστορία (photos)

Sommer Ray: Το νάζι και ο αισθησιασμός της κάνουν τους πάντες να παραμιλούν

Valentina Lequeux: Το μοντέλο που αναστατώνει με τις καμπύλες της το Instagram