Τα διάσημα \"κέρατα\" της showbiz που έφεραν αυτά τα ζευγάρια στον χωρισμό!

Τα διάσημα \



Μπορεί να είναι διάσημοι, να ακούν το ''ναι'' πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν την ερώτηση, να κολυμπούν μέσα στο χρήμα, αλλά να είναι τόσο μόνοι και τόσο κερατωμένοι. Αυτό σίγουρα δεν λέγεται ευτυχία.






Όλοι τους εξαπατήθηκαν, είτε με δικό τους φταίξιμο είτε όχι. Η προδοσία τους χτύπησε την πόρτα. Κάποιοι το δέχτηκαν και κατάφεραν να το καλύψουν, κάποιοι άλλοι το συγχώρησαν προσωρινά και άλλοι έγιναν έξω φρενών και χώρισαν στο άψε σβήσε. Διαβάστε παρακάτω...






Ήταν τέσσερα χρόνια μαζί και ήταν τρελά ερωτευμένοι. Μέχρι το 2005, όταν ξεκίνησε η συνεργασία της Angelina με τον Brad στα γυρίσματα της ταινίας, Mr. and Mrs. Smith. Λίγους μήνες μετά το ζευγάρι μας ανακοίνωσε τον χωρισμό του. Όπως αποκαλύφθηκε στην συνέχεια η Angelina και ο Brad είχαν σεξουαλική σχέση, όταν ήταν ακόμη παντρεμένος με την Jennifer. Σήμερα, μετά από 10 χρόνια, το διάσημο ζευγάρι Brangelina έχει έξι παιδιά και η αγαπημένη μας Jennifer δήλωσε πως τους έχει συγχωρήσει, λέγοντας πως όλοι κάνουμε λάθη.


Robert Pattinson και Kristen Stewart




Τι κι αν εκείνο το διάστημα όλα τα κορίτσια λάτρευαν τον Robert, η αγαπημένη του Kristen φαίνεται πως δεν ήταν τόσο τρελά ερωτευμένη όσο μας έλεγε, εφόσον το 2012 του τα ''φόρεσε'' με τον σκηνοθέτη στην ταινία Snow White & The Huntsman", τον Rubert Sanders που είναι παντρεμένος και έχει και παιδιά. Το σκάνδαλο ξέσπασε και τα social media βούιξαν. Η Kristen ζήτησε συγνώμη από τον Robert, δηλώνοντας πως λυπάται και πως τον αγαπά πάρα πολύ.


Ben Affleck and Jennifer Garner



Αυτή η νταντά τελικά είναι κακός μπελάς. Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, μετά από 10 χρόνια γάμου, τον Ιούνιο του 2015. Ένα μήνα μετά το διαζύγιο, βγήκε στην φόρα η σχέση του Ben Affleck με την νταντά των δυο παιδιών του, μια σχέση που φαίνεται ότι υπήρχε και κατά την διάρκεια του γάμου του με την Jennifer.



Αshton Kutcher- Demi Moore


Το 2011 ο χωρισμός τους ήταν πια γεγονός. Η είδηση για την σχέση του Ashton με την 22χρονη Sara ενώ ήταν παντρεμένος με την Demi, είχε κυκλοφόρησε και το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο. Όμως η ανακοίνωση που μας άφησε άφωνους, λίγες εβδομάδες μετά, ήταν αυτή της Demi, στην οποία ανέφερε πως σκόπευε να χωρίσει τον σύζυγο της ύστερα από έξι ολόκληρα χρόνια γάμου. Τώρα αν είναι αλήθεια ή αντίδραση από ζήλια, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Περισσότερα στο athensmagazine.gr