Τα ειδύλλια διάσημων Ελληνίδων με εφοπλιστές

Τα ειδύλλια διάσημων Ελληνίδων με εφοπλιστές
Τον τελευταίο καιρό οι εφοπλιστές έγιναν και πάλι της μόδας και "απειλούν" τους αθλητές στις κατακτήσεις αιθέριων υπάρξεων από τη showbiz. Η Ελένη Φουρέιρα και η Ευαγγελία Αραβανή είναι οι καλλονές που προστέθηκαν τελευταία στη λίστα με τα διάσημα κορίτσια που ερωτεύονται εφοπλιστές. Ας θυμηθούμε κι άλλες περιπτώσεις, όπου κάποιες κατέληξαν στα σκαλιά της εκκλησίας κι άλλες είχαν άδοξο τέλος.

Όταν έγινε γνωστός ο χωρισμός της Ελένης Φουρέιρα από τον Γιώργο Σαμαρά οργιάζαν οι φήμες ότι ο εφοπλιστής Σπύρος Λυκούδης ήταν η αιτία.Ο γοητευτικός άνδρας υπήρξε το αμόρε της τραγουδίστριας για πάνω από ένα χρόνο μέχρι που χώρισαν πρόσφατα.

f

Έξι μήνες κράτησε η σχέση της Χριστίνας Κολέτσα με τον Γιώργο Μελισσανίδη. ο έρωτας τους τον χειμώνα του 2010 υπήρξε κεραυνοβόλος κι έμειναν μαζί από την πρώτη κιόλας μέρα. Ωστόσο, ο θυελλώδης έρωτας τους δεν είχε διάρκεια και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

kol

Πέντε ολόκληρα χρόνια κράτησε η σχέση της Νάνσυς Αλεξιάδη με τον Νίκο Αγούδημο. Και μπορεί όλοι να περίμεναν ότι θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ποτέ δεν υπήρξαν σχέδια γάμου.

nan

Η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου, Ευγενία και ο γιος του Γιώργου Οικονόμου, Χρήστος είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Η γνωριμία τους έγινε στη Μύκονο κι έκτοτε είναι αχώριστοι.

ey

Ο Χάρης Βαφειάς πριν παντρευτεί υπήρξε από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, ενώ από την αγκαλιά του είχαν περάσει αιθέριες υπάρξεις της showbiz. Η σχέση του με την Άξια Ανδρεαδάκη υπήρξε πολυσυζητημένη, ενώ γνωστοί ήταν και οι δεσμοί του με την Μάρα Δαρμουσλή, τη Νατάσσα Λυμπερίδου (φωτο) και άλλες καλλονές.

xar

Την τύχη της Μαριέττας Χρουσαλά σίγουρα πολλές θα έχουν ζηλέψει. Το πρώην μοντέλο ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε με έναν γάμο που έμεινε στην ιστορία τον εφοπλιστή, Λέο Πατίτσα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, ενώ σύντομα θα κρατά στην αγκαλιά και το γιο.

xrou

womenonly.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Διάσημα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας- Πώς θα ήταν αν είχαν ίδια ηλικία

Οι stars που άλλαξαν το όνομά τους- Μάθε πώς τους λένε πραγματικά!

Crash test! Οι νυν και οι πρώην των διάσημων Ελλήνων

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Κορυφαίος Έλληνας πολιτικός για πρώτη φορά εξομολογείται: «Η γυναίκα μου είναι 22 χρόνια μικρότερη…»

Ποιος Παππάς; Δείτε με ποιον έχει πλέον σχέση η Ζοζεφίν…

Η Βίκυ Κάβουρα για πρώτη φορά απαντά: Τι συνέβη τελικά με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο;